14 Mart 2009, Cumartesi 09:33:39

Laboratuar sandviç sonucunu açıkladı...

Hollanda'daki üzücü kaza ile tüm gözlerin çevrildiği Türk Hava Yolları bu kez bir skandalla kamuoyunun karşısında! Türk Hava Yolları'nın Varşova - İstanbul seferini yapan uçağında yolculara dağıtılan sandviçlerden domuz eti çıktı.
  • Hani bu Temel Kotil Çok Müslüman ya. Hani Hacca gitti ya. amam iş Paraya gelince ne Müslümanlık kalıyor, Ne Hac? Domuz eti dinimizce haram değil mi? Kendileri yemiyor ama insalar gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar ve yedirtiyorlar. Resmen insanlar domuz eti yedirtmişler Bu Müslüman olduğunu söyleyenler???
  • önce eşeğini sağlam kazığa bağlayıp sonra kaderci olmak gerekir. uçakta uçacak kadar görgüsü kültürü ve eğitimi olan insanlar yurtdışında sandwich yiyeceklerse bunun ne etinden yapıldığını da sormalıdır. konu thy.yi ne kadar bağlar ne kadar bağlamaz bilemem,sandwichler thy tarafından değil yer hizmetlerinden refreshment olarak dağıtılır. bir dahaki sefere artık herkese tek tek hangi dindensiniz diye sorarak ona göre mi yemek versinler.. o kadar muallakta kalıyorsa kıyıversin 5€suna kendisi karnını doyursun.thy diye de bütün yolcular müslümandır diye bir genelleme yapıp ona göre yiyecek verileceğini sanmıyorum.uçuşlarda da ÖNCEDEN yemek sipariş KİŞİ TARAFINDAN verilir,sen almansın domuz yersin sen türksün yemezsin durumu olmaz.
  • dikkatsizliktir dedim anlayisli olalim dedim ama yolcuya da kizmak gerekmez. yolcu haklidir. bu ucagin yolcusunun onune birinci opsiyon olarak domuz konulmamalidir. konu yiyecek oldugu icin istasyondaki arkadas dikkatli olmalidir. aslinda en iyi cozum dogrudan voucher (yiyecek - icecek ceki) vermek galiba..
  • dagitilan sandvicleri THY personeli degil muhtemelen handling personeli dagitti. sandvicler muhtemelen ozel olarak yapilmadi, zaten havalimaninda varolan bir tedarikciden temin edildi (bufe , restoran vb.) aslinda ihmal ya da kusur degil biraz dikkatsizlik var. THY kabinicinde dagitilan yiyecekten emindir ve orada domuz olmadigini garanti edebilir . ama sefer aksakliginda havalimaninda dagitilan sandvicin iceriginden yolcu sorumludur. yolcu dileseydi peynirli veya tavuklu vaya vejeteryann vb. bir sandvicle degistirebilirdi.. yemeden once bakmak gerekir..
  • bak kardeşim , 1- burda vatandaş , ( thy nin türk (müslüman) yolcusuna domuz eti yedireceğine ihtimal vermeyerek) zaten tevekkül etmiştir...2-yiyeceği alanın değil , ikram edenin domuz eti yermisiniz diye sorması gerekir ki, enazından görgü kuralıdır..3-milletin işine gelmeyince nasılda fetvacı kesildiği acı ve gülünçtür..4-lütfen gülünç olmayın...
  • uçağının gecikmesi var...acıktın.sana sandwich veriyorlar..ve sen sormuyorsun bu ne etinden yapıldı diye..yiyip yarısına gelince de aklına kurt düşüyor ya domuz etindense...?? müslümanlıkta tevekkül denilen bir kavram vardır.. sen elinden geleni yap gerisini Allah'a havale et diye kısaca.. e sen ne yaptın..aldın sandwichin yarısını mideye indirdin sonra ya domuz etindense... bu kadar müslümanlığın kıurallarını yerine getiren yasaklara ve emirlere uyan (!) bir insanın yapması gereken nedir?? 1- ya ne olduğunu bildiğin bir şey yersin ör: peynirli sandwich 2-veya o kadar acıktıysan da havayolunun dağıttığı sandwiche tamah edip ne olduğunu bilmeden yemez gider kendi karnını kendin doyurorsun, 3-ya da oradaki yetkiliye sorarsın ne
  • bikereden bişi olmaz nedir ?Anlayamadım bikereden bi şey olmaz diyen kişi hala görevde mi ?kimsin ki sen bi kerden bi şey olmaz diyebiliosun iyi ki bana sölememiş...okuma yazma yok galiba karalama diyenler arkdaşada inanmak güç.domuz eti yasaklısın kardeşim sen gayet türkçe yazıo YASAKLI.cafeden sandwich almışlar hosteslerde paranın üzrini almayı unutmuş haber verdiler :))))komiksiniz
  • Keske mudur ve istasyon sefi Fethullahci olsaydi. en azindan millete domuz yedirilmezdi. cunku fethullahcilarin henuz bir sucu kusuru tespit edilemedi, tek suclari Fethullah Hocayi sevmeleri. Ben Fethullahci degilim ama Adam gibi adam olanlarin hep yanindayim. Kiskananlar catlasin... TK53
  • istasyon şefi görevden alınmalı yerine İSTASYON MÜDÜRLÜĞÜ ihdas edilerek başına fetullahçı biri getirilmelidir aynı zamanda şehir ofiside ona bağlanmalıdır mecburen çünkü onlar müdürden aşağı gitmezler bir yere olmaz olmaz demeyin herşey olur thy de dimi hamdoş?
  • sizler domuz etını yesen nolur dıyosunuz ama sızde yemezsınız emınım ayrıca kimsenın dını ınancına örümceklesmıs zıhnıyet dıyemezsınız.....yazıklar olsun yahudiler kendı dınlerınce kutsal saydıkları yıyecegı yemek ısteyınce saygıla önlerınde eğilirsiniz....utanç abidelerisiniz.......(lütfen yayımlayın bu mesajı)

11 Şubat'ta Varşova Havaalanı'nda yaşanan olay tüm gözleri yeniden Türk Hava Yolları'na çevirdi. Varşova Havaalanı'nda yaşanan sefer rötarı nedeniyle yolculara yapılan sandviçlerde kullanılan eti inceleyen Ali Kerem Çiftçi adlı yolcu, durumu görevlilere bildirdi. Çiftçi'nin bu itirazı karşısında uçak görevlilerine diğer yolcular da tepki gösterirken sandviç servisi de hemen değiştirildi.
 
THY YETKİLİLERİ: "BİR KEREDEN BİRŞEY OLMAZ"


Uçakta dağıtılan sandviçleri yanına alan Ali Kerem Çiftçi, İstanbul'a iner inmez ilk iş olarak Türk Hava Yolları'nı arayarak durumu bildirmiş. Telefondaki THY görevlisinden aldığı "Bir kereden birşey olmaz" cevabı karşısında 2. kez şok yaşayan Çiftçi, daha sonra sandviç numunesini bir laboratuarda tahlil ettirmiş.
 
LABORATUAR: KULLANILAN JAMBON, DOMUZ ETİNDEN...

Dün Laboratuar sonuçlarını alan THY yolcusu Ali Kerem Çiftçi, mahkemeye başvurarak bu başıboşluğun peşini bırakmayacağını belirtti. Dini inançlarına bağlı biri olduğunu söyleyen Çiftçi, hala THY yetkililerinden bir açıklama beklediğini sözlerine ekledi.

Laboratuar sandviç sonucunu açıkladı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Misafir ~ 15 yıl önce
Hani bu Temel Kotil Çok Müslüman ya. Hani Hacca gitti ya. amam iş Paraya gelince ne Müslümanlık kalıyor, Ne Hac? Domuz eti dinimizce haram değil mi? Kendileri yemiyor ama insalar gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar ve yedirtiyorlar. Resmen insanlar domuz eti yedirtmişler Bu Müslüman olduğunu söyleyenler???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
önce eşeğini sağlam kazığa bağlayıp sonra kaderci olmak gerekir. uçakta uçacak kadar görgüsü kültürü ve eğitimi olan insanlar yurtdışında sandwich yiyeceklerse bunun ne etinden yapıldığını da sormalıdır. konu thy.yi ne kadar bağlar ne kadar bağlamaz bilemem,sandwichler thy tarafından değil yer hizmetlerinden refreshment olarak dağıtılır. bir dahaki sefere artık herkese tek tek hangi dindensiniz diye sorarak ona göre mi yemek versinler.. o kadar muallakta kalıyorsa kıyıversin 5€suna kendisi karnını doyursun.thy diye de bütün yolcular müslümandır diye bir genelleme yapıp ona göre yiyecek verileceğini sanmıyorum.uçuşlarda da ÖNCEDEN yemek sipariş KİŞİ TARAFINDAN verilir,sen almansın domuz yersin sen türksün yemezsin durumu olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dikkatsizliktir dedim anlayisli olalim dedim ama yolcuya da kizmak gerekmez. yolcu haklidir. bu ucagin yolcusunun onune birinci opsiyon olarak domuz konulmamalidir. konu yiyecek oldugu icin istasyondaki arkadas dikkatli olmalidir. aslinda en iyi cozum dogrudan voucher (yiyecek - icecek ceki) vermek galiba..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dagitilan sandvicleri THY personeli degil muhtemelen handling personeli dagitti. sandvicler muhtemelen ozel olarak yapilmadi, zaten havalimaninda varolan bir tedarikciden temin edildi (bufe , restoran vb.) aslinda ihmal ya da kusur degil biraz dikkatsizlik var. THY kabinicinde dagitilan yiyecekten emindir ve orada domuz olmadigini garanti edebilir . ama sefer aksakliginda havalimaninda dagitilan sandvicin iceriginden yolcu sorumludur. yolcu dileseydi peynirli veya tavuklu vaya vejeteryann vb. bir sandvicle degistirebilirdi.. yemeden once bakmak gerekir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bak kardeşim , 1- burda vatandaş , ( thy nin türk (müslüman) yolcusuna domuz eti yedireceğine ihtimal vermeyerek) zaten tevekkül etmiştir...2-yiyeceği alanın değil , ikram edenin domuz eti yermisiniz diye sorması gerekir ki, enazından görgü kuralıdır..3-milletin işine gelmeyince nasılda fetvacı kesildiği acı ve gülünçtür..4-lütfen gülünç olmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçağının gecikmesi var...acıktın.sana sandwich veriyorlar..ve sen sormuyorsun bu ne etinden yapıldı diye..yiyip yarısına gelince de aklına kurt düşüyor ya domuz etindense...?? müslümanlıkta tevekkül denilen bir kavram vardır.. sen elinden geleni yap gerisini Allah'a havale et diye kısaca.. e sen ne yaptın..aldın sandwichin yarısını mideye indirdin sonra ya domuz etindense... bu kadar müslümanlığın kıurallarını yerine getiren yasaklara ve emirlere uyan (!) bir insanın yapması gereken nedir?? 1- ya ne olduğunu bildiğin bir şey yersin ör: peynirli sandwich 2-veya o kadar acıktıysan da havayolunun dağıttığı sandwiche tamah edip ne olduğunu bilmeden yemez gider kendi karnını kendin doyurorsun, 3-ya da oradaki yetkiliye sorarsın ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bikereden bişi olmaz nedir ?Anlayamadım bikereden bi şey olmaz diyen kişi hala görevde mi ?kimsin ki sen bi kerden bi şey olmaz diyebiliosun iyi ki bana sölememiş...okuma yazma yok galiba karalama diyenler arkdaşada inanmak güç.domuz eti yasaklısın kardeşim sen gayet türkçe yazıo YASAKLI.cafeden sandwich almışlar hosteslerde paranın üzrini almayı unutmuş haber verdiler :))))komiksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Keske mudur ve istasyon sefi Fethullahci olsaydi. en azindan millete domuz yedirilmezdi. cunku fethullahcilarin henuz bir sucu kusuru tespit edilemedi, tek suclari Fethullah Hocayi sevmeleri. Ben Fethullahci degilim ama Adam gibi adam olanlarin hep yanindayim. Kiskananlar catlasin... TK53

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
istasyon şefi görevden alınmalı yerine İSTASYON MÜDÜRLÜĞÜ ihdas edilerek başına fetullahçı biri getirilmelidir aynı zamanda şehir ofiside ona bağlanmalıdır mecburen çünkü onlar müdürden aşağı gitmezler bir yere olmaz olmaz demeyin herşey olur thy de dimi hamdoş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sizler domuz etını yesen nolur dıyosunuz ama sızde yemezsınız emınım ayrıca kimsenın dını ınancına örümceklesmıs zıhnıyet dıyemezsınız.....yazıklar olsun yahudiler kendı dınlerınce kutsal saydıkları yıyecegı yemek ısteyınce saygıla önlerınde eğilirsiniz....utanç abidelerisiniz.......(lütfen yayımlayın bu mesajı)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000