16 Ocak 2009, Cuma 14:25:22

KTHY'nin Kayseri uçuşları başlıyor

Kıbrıs Türk Hava Yollarının nisan ayından itibaren Kayseri'ye uçak seferleri düzenleyeceği bildirildi.
  • çokkkkk sevindim ilk gidecek kişi ben olurum heralde...
  • bende kıbrıs adana arası gıdıp kayserıye ulasmaya calısan madurlardanım.bunu dusunen ayarlayan herkese tesekkur edıyorum.cok gec duzenlenmıs olsada bu kadarı bıle yeter zararın neresınden donersek kar.
  • kthy nisan ayından itiberen sabiha gökçen ercan karşılıklı seferlere başlıyo.umarım yeni hatlarında başarılı olurlar
  • artık antalya -kayseri uçuşlarınıda sunexpresden bekliyoruz otobuslerde 65 ytl den yer bulamadığımız bu guzergahta kayseri ticaret ve sanayi odası elini tşın altına koysun sunexpress yada pegasus artık başlasın istanbul aktarmalı eiye bitsin lütfenn..
  • Kayseri ve çevre illerden talep göreceğine inanıyorum. KTHY'e hayırlı olsun...
  • yıllardır pazartesi perşembe öger tur un kiraladıgı uçaklar kıbrıstan boş kalkıp kayseriye geldikten sonra ingiltere kayseri uçuşlarında kullanıldı ve yine kıbrısa boş uçtu bu olayla ilgili kthy na çok mail çektim ama bu işe havacılık kurallarının müsade etmedigi söylenmişti. şimdi hattı açıyorlar sag olsunlar.
  • anadoludaki bu kıbrıs uçuşları açıgını farkeden kthy na sonsuz teşekkürler. kayseri kıbrıs seferleri için özel forumlar bile düzenlenmişti.
  • gerek ögrenciler gerekse kıbrısta askerlik yapacak olan mehmetçiklerimiz kayseri nevşehir kırşehir nigde gölgesinde kıbrısa ulaşabilmek için adanadan ankaradan yada istanbuldan aktarmalı gitmekteydiler şimdi çok büyük bir yogunluk olcagına eminim. Türkiyede kumarın yasaklanmasından sonra kumar merakını en yakın kıbrısta gidermeye çalışanlarda rahata kavuşacak sonsuz teşekkürler. kthy yetkililerini bu karar için gözlerinden öpüyorum.
  • sayın airport haber yetkilileri KTHY nin yeni, en azından yukardaki fotodan cok daha guncel fotoları var bayagı bi zamandır bu sirket icin aynı fotoyu basıyosunuz

Kıbrıs Türk Hava Yollarının nisan ayından itibaren Kayseri'ye uçak seferleri düzenleyeceği bildirildi. Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) Genel Müdürü Ahmet Akpınar, yaptığı yazılı açıklamada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Kayseri arasında nisan ayından itibaren direk uçak seferleri düzenleyeceklerini belirtti.

KTHY’nin Kayseri seferlerinin perşembe ve pazar günleri yapılmasının planlandığını bildiren Genel Müdürü Ahmet Akpınar, sefer sayısının talebe göre artırılabileceğini ifade etti.

KTHY'nin Kayseri uçuşları başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Nimoş ~ 15 yıl önce
çokkkkk sevindim ilk gidecek kişi ben olurum heralde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gökmen ~ 15 yıl önce
bende kıbrıs adana arası gıdıp kayserıye ulasmaya calısan madurlardanım.bunu dusunen ayarlayan herkese tesekkur edıyorum.cok gec duzenlenmıs olsada bu kadarı bıle yeter zararın neresınden donersek kar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyüpcan ~ 15 yıl önce
kthy nisan ayından itiberen sabiha gökçen ercan karşılıklı seferlere başlıyo.umarım yeni hatlarında başarılı olurlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 15 yıl önce
artık antalya -kayseri uçuşlarınıda sunexpresden bekliyoruz otobuslerde 65 ytl den yer bulamadığımız bu guzergahta kayseri ticaret ve sanayi odası elini tşın altına koysun sunexpress yada pegasus artık başlasın istanbul aktarmalı eiye bitsin lütfenn..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maranello ~ 15 yıl önce
Kayseri ve çevre illerden talep göreceğine inanıyorum. KTHY'e hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merak ~ 15 yıl önce
yıllardır pazartesi perşembe öger tur un kiraladıgı uçaklar kıbrıstan boş kalkıp kayseriye geldikten sonra ingiltere kayseri uçuşlarında kullanıldı ve yine kıbrısa boş uçtu bu olayla ilgili kthy na çok mail çektim ama bu işe havacılık kurallarının müsade etmedigi söylenmişti. şimdi hattı açıyorlar sag olsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merhan ~ 15 yıl önce
anadoludaki bu kıbrıs uçuşları açıgını farkeden kthy na sonsuz teşekkürler. kayseri kıbrıs seferleri için özel forumlar bile düzenlenmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orhan ~ 15 yıl önce
gerek ögrenciler gerekse kıbrısta askerlik yapacak olan mehmetçiklerimiz kayseri nevşehir kırşehir nigde gölgesinde kıbrısa ulaşabilmek için adanadan ankaradan yada istanbuldan aktarmalı gitmekteydiler şimdi çok büyük bir yogunluk olcagına eminim. Türkiyede kumarın yasaklanmasından sonra kumar merakını en yakın kıbrısta gidermeye çalışanlarda rahata kavuşacak sonsuz teşekkürler. kthy yetkililerini bu karar için gözlerinden öpüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asp ~ 15 yıl önce
sayın airport haber yetkilileri KTHY nin yeni, en azından yukardaki fotodan cok daha guncel fotoları var bayagı bi zamandır bu sirket icin aynı fotoyu basıyosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000