28 Haziran 2009, Pazar 10:20:49

KTHY'den gecikme jesti

Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY), önceki gün iki uçağındaki arıza nedeniyle uçuşlarda yaşanan gecikmelerden etkilenen yolculara bir sonraki uçuşlarının bilet fiyatlarında indirim uygulayacağını açıkladı.
  • şu şirketler kendilerini aklamak için her türlü reklama başvuruyor. bir de dediklerini uygulasalar bari. 6 saate yakın rötarlı giden mağdur yolculardanım. geçen gün yine KTHY ile seyahat edecektim rötardan dolayı indirimli bilet vereceklerini hatırlattım. bana böle bir uygulamamız yok dediler. (adana-ercan uçuşu için adana bilet satışın söledikleri) yazık çok yazık kandırılıyoruz düpedüs......
  • Teşekkür ederim açık sözlülüğünüz için. Tabi ki herkes çalıştığı, ekmek yediği şirketi koruyacak kollayacak. Ancak anlamadığım bir konu şu çalıştığınız firma ile alakalı olmasa da her habere şirketiniz için yorum yazmayı doğal buluyorsunuz da başkalarının yorum yazmasını neden kabullenemiyorsunuz? Sevgi ve saygılarımla
  • sayın GMD şirketini övmek borazanlık değildir, fırsatçılık hiç değildir. sanırım ülkemizde çalışanların çok büyük bir bölümü çalıştığı şirketinden memnun değil, memnun olan neden garip karşılanıyor şimdi daha iyi anlıyorum.
  • Yorumlara cevap yazdığım doğru. Üstelik de her fırsatta her haber de kendi şirketini ön plana çıkarmaya çalışan fırsatcıalrın yorumuna cevap yazıyorum. Bu arada yaşlanmak herkes için kaçınılmaz bir durum ama şirket borazanı olmak bir tercihdir ve o tercihin de ne kadar doğru olduğu aklıselim herkesce bilinir.
  • GMD sürekli olarak yazılan yorumlara laf yetiştirmeye çalışıyorsun ve komik oluyorsun. Ben "sadece Sunexpress'de var" mı demişim orada? Darısı diğerlerinin de başına derken, henüz bu uygulamayı yapmayanlar için temennide bulundum... yaşlanıyorsun GMD..
  • BULUNDUĞUNUZ FİRMANIN UÇAKLARI YENİ NESİL UÇAK ..HANGİ YÖNDEN HATANIZ VAR İSE O TARAFI DÜZELTİN GEÇ KALMAK SONRASI UCUZ BİLET VERMEKLE BU İŞLER YÜRÜMEZ..HATA YAPAN GİTSİN DERİM.. ACIMASIZ DİYECEKSİNİZ ANCAK BU MEMLEKETTE HATA YAPANA PLAKET VERMEKTEN YORULDUK BE HAVACILAR..NEREDE İŞİNİ YAPAN DÜRÜST İNSANLAR..İSTİFA BİLE EDEMEYEN BASİT YÖNETİMLERDE BU TİP HADİSELER VARDIR...ÇÜNKÜ BİZ 3 DÜNYA MANTIĞI İLE HAVACILIK YAPAN BİR MİLLETİZ.
  • Bu tür uygulama sadece Sunexpress'de varmış gibi yazmış yorumcu arkadaşımız ama benim bildiğim bir iki havayolunda da ha var bu uygulama. Yanılıyormuyum?
  • SunExpress'de bu uygulama uzun süredir var, darısı diğerlerinin de başına.

KTHY, yaptığı açıklamada, uçuş emniyetini her zaman ön planda tuttuğunu, önceki günkü arızalar çerçevesinde de bunun gerçekleştiğini belirtti. Uçuş tarifesinin aksaması ile tüm yolcuların gidecekleri destinasyonlara geç intikal ettiklerini kaydeden KTHY, sorumluluğu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, yolcuların mağduriyetini gidermek adına bir sonraki KTHY seyahatlerinde, uçuş parkuru gözetmeksizin biletlerde indirim yapacağını ifade etti.

KTHY, bilet fiyatlarına, yapılacak ilk uçuşta yüzde 10 ile yüzde 25 arası indirim uygulanacağını belirterek, gecikme yaşayan tüm yolcularının Pazartesi gününden itibaren KTHY satış ofislerine başvurup detaylı bilgi alabileceklerini kaydetti.

KTHY, "her zaman 'sıfır' hata prensibini ilke edinen KTHY, maksimum uçuş ve yolcu emniyetini ödün vermeden sağlamaya devam edecektir. Bu sebeple teknik olarak yaşanan gecikmelerden ötürü tüm yolcularımızdan özür dileriz" dedi.

KTHY'den gecikme jesti

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
şu şirketler kendilerini aklamak için her türlü reklama başvuruyor. bir de dediklerini uygulasalar bari. 6 saate yakın rötarlı giden mağdur yolculardanım. geçen gün yine KTHY ile seyahat edecektim rötardan dolayı indirimli bilet vereceklerini hatırlattım. bana böle bir uygulamamız yok dediler. (adana-ercan uçuşu için adana bilet satışın söledikleri) yazık çok yazık kandırılıyoruz düpedüs......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Teşekkür ederim açık sözlülüğünüz için. Tabi ki herkes çalıştığı, ekmek yediği şirketi koruyacak kollayacak. Ancak anlamadığım bir konu şu çalıştığınız firma ile alakalı olmasa da her habere şirketiniz için yorum yazmayı doğal buluyorsunuz da başkalarının yorum yazmasını neden kabullenemiyorsunuz? Sevgi ve saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sayın GMD şirketini övmek borazanlık değildir, fırsatçılık hiç değildir. sanırım ülkemizde çalışanların çok büyük bir bölümü çalıştığı şirketinden memnun değil, memnun olan neden garip karşılanıyor şimdi daha iyi anlıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumlara cevap yazdığım doğru. Üstelik de her fırsatta her haber de kendi şirketini ön plana çıkarmaya çalışan fırsatcıalrın yorumuna cevap yazıyorum. Bu arada yaşlanmak herkes için kaçınılmaz bir durum ama şirket borazanı olmak bir tercihdir ve o tercihin de ne kadar doğru olduğu aklıselim herkesce bilinir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
GMD sürekli olarak yazılan yorumlara laf yetiştirmeye çalışıyorsun ve komik oluyorsun. Ben "sadece Sunexpress'de var" mı demişim orada? Darısı diğerlerinin de başına derken, henüz bu uygulamayı yapmayanlar için temennide bulundum... yaşlanıyorsun GMD..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BULUNDUĞUNUZ FİRMANIN UÇAKLARI YENİ NESİL UÇAK ..HANGİ YÖNDEN HATANIZ VAR İSE O TARAFI DÜZELTİN GEÇ KALMAK SONRASI UCUZ BİLET VERMEKLE BU İŞLER YÜRÜMEZ..HATA YAPAN GİTSİN DERİM.. ACIMASIZ DİYECEKSİNİZ ANCAK BU MEMLEKETTE HATA YAPANA PLAKET VERMEKTEN YORULDUK BE HAVACILAR..NEREDE İŞİNİ YAPAN DÜRÜST İNSANLAR..İSTİFA BİLE EDEMEYEN BASİT YÖNETİMLERDE BU TİP HADİSELER VARDIR...ÇÜNKÜ BİZ 3 DÜNYA MANTIĞI İLE HAVACILIK YAPAN BİR MİLLETİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu tür uygulama sadece Sunexpress'de varmış gibi yazmış yorumcu arkadaşımız ama benim bildiğim bir iki havayolunda da ha var bu uygulama. Yanılıyormuyum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SunExpress'de bu uygulama uzun süredir var, darısı diğerlerinin de başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000