12 Haziran 2008, Perşembe 13:38:01

KTHY yeni hat açıyor

Kıbrıs Türk Hava Yolları'nın (KTHY) 10 Temmuzdan itibaren Adana'dan Londra'ya sefer düzenleyeceği belirtildi.
  • Kıbrıs TÜRK Hava yolları gerçekten güzel bir işe imza atmışlar kendilerini tebrik ediyorum

KTHY Türkiye Satış Müdürü Ali Gökhan Muhtaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, KKTC'nin turizm anlamında giderek rağbet görmeye başladığını, bu anlamda dünyaya açılacak yeni seferler gerçekleştirmeye çalıştıklarını vurguladı.

Muhtaroğlu, Londra-Ercan hattındaki Türkiye aktarmalı ya da ''Türkiye dokundurmalı'' (touchdown) uçuşlarda artış yaşandığını ifade etti.

 
KKTC'ye ilginin her geçen gün arttığını, şu anda İstanbul'dan haftada 18 sefer, Adana'dan ise haftanın her günü uçuş yaptıklarını anımsatan Muhtaroğlu, şunları kaydetti:

''KKTC'yi dünyaya bağlayan Türkiye üzerinden uçuşları geliştirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda, 10 Temmuz'dan itibaren Adana'dan direkt Londra seferi koyuyoruz. Uçak saat 06.30'da Adana'dan hareket edecek. Amacımız, ucuz taşımacılık zihniyetiyle gece geç saatlerde insanları meydanlarda perişan etmek değil. Bu nedenle kullanılabilir saatleri tercih ediyoruz.''

Muhtaroğlu, Adana'dan Londra'ya uçuşların deneme amaçlı olarak başlangıçta haftada bir gün gerçekleşeceğini, ancak, talebe göre sayıyı günlük veya haftada 3 sefer olarak geliştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

 

KTHY yeni hat açıyor

Yorumlar

Havacı_06 ~ 16 yıl önce
Kıbrıs TÜRK Hava yolları gerçekten güzel bir işe imza atmışlar kendilerini tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000