22 Temmuz 2009, Çarşamba 16:17:20

KTHY PİLOTLARI GREVE GİDİYOR!

Kıbrıs Türk Sivil Havacılık Çalışanları Sendikası (UÇ-SEN), sendika üyesi KTHY pilotları ve uçuş harekat uzmanlarının, bu gece yarısından itibaren 24 saatlik uyarı grevi yapacağını açıkladı.
  • Pilotlar açgözlüdür ama kuzu bile olamazlar(sendika karşıtı dusunce) vermezsende darısını at kosar korkutunca ... İşten atar kovar korkutur.. Ahh Akpınar ahh o kadar cok beddua aldınkı sırtın yerden kalkmaz artık.
  • pilotlar açgözlüdür hiçbir zaman doymazlar..3 verirsin 5 isterler 5 verirsin 10 isterler...ataçaksın hepsini kapı dışına ozaman olurlar kuzu melek....sanki astronottur hepsi dolardır bütün emeliii...getirin yabancı pilot adam gibi uçsunlar...bizim astronotlar kapris allah kapris....sıktılar artıkkkkk
  • profesyonel olarak düşünmeyi başarabilmek demek ki bu kadar zor. Profesyoneller belli bir kazanç karşılığında belli bir işi icra ederler sözleşmeler doğrultusunda. Pilotların alamadıkları para kendilerine verilmesi vaadedilmiş bir paradır.Aynı şey diğer çalışanlar için de geçerlidir. Bu camiada 3-5 kuruşa çalışanlar dediği kişiler de aldıkları 3-5 kuruş için sözleşme imzalamışlar ve ücreti almayı kabul etmişlerdir. Duygu sömürüsü yapmaya gerek yok.. Ayrıca Bu arkadaşın toplayacağı 3-5 sterlini kimler sayesinde kazanabildiğini bilmediği kesin. Atatürkün ordusunu da ağzına alması son derece anlamsızdır.kendisini kınıyorum.. sanırım kendisinin pilotlar dışında başka konularda bazı sıkıntıları var.
  • İnsanoğlu böyledir. Hergün bal börek yer, işine gelmediğinde bir kalemde siler. Kaptan... öyle ya havacılığın vazgeçilmezi. koz olarak ne de güzel kullanılabilir bu sıfat. bir teyyare uçar uçabilecek duruma gelmesi için binlerce insanın göz nuru emeği vardır ardında. verirler kaptan a al derler bizden bu kadar sıra sende şimdi uçur, para kazandır şirkete. ama o orta sınıf kaprisli üvertür gibidir. gak dediğinde gak guk dediğinde guk olsun ister. kaptan olunur, pilot olunur. Adam olmak ve hatta vicdan sahibi insan olmak için şahsiyet ve karakter gerekir. ey kıbrıslılar, 3-5 sterlin toplayın aranızda doymayanları doyurun. Çoğu Atatürk'ün ordusunun ekmeğini yemiş bu KAPTAN lar aç kalmasın. Aynı camiada üç kuruşa çalışanlar adına...
  • Havacılığın gizli kahramanı, Flt Dispatch İsterse, şirketini kara, isterse zarara sokabilir. Tabiki haklarını arayacaklar.
  • Özelleştirmenin şart olduğu bir kere daha görülmektedir.
  • KTHY NİN YÖNETİMİ MAALESEF YETERSİZ İŞ PİLOTLARA KALDI DESTEKLİYORUZ.
  • Tip değiştirdiler de neden zor durumda kaldılar acaba ?? Şirket zaten Boeing ağırlıklı.. Airbusları geri verip yerine Boeing almak ve tek tip şirket olmak gayet mantıklı da bazı (!) arkadaşlara tip değiştirmek zor tabii !! Alışmış yıllarca airbus ın kolaylıklarına..yemedi Boeing tabii !! Bunun adı " Zorda kaldı." mı oluyor yahu el insaf bee...
  • TİP DEĞİŞTİRDİLER A 321 PİLOTLARI ZOR DURUMDA KALDI SONUNA KADAR DİRENİN YAKIŞIR SEVDİKLERİM VAR ORDA CANIMSINIZ
  • bu atlasta pegasusta çalışan adamlar ne yapsın, siz hiç aç kaldınız mı ? sömürün havayolunuzu nasılsa para Ankara dan geliyor. Özelleşince göreceğiz sizi. Simit satarsınız Girne limanında.

UÇ-SEN'den yapılan açıklamada, KTHY yönetimine 17 Temmuz'da gönderilen bir yazıyla, şirket çalışanı olan üyelerinin, Haziran sonuna kadar yatırılması gereken maaşlar ve özlük hakları yatırılmadığı takdirde 24 saatlik uyarı grevi yapılacağı bildiriminde bulunulduğu, bugüne kadar KTHY yönetiminden olumlu ya da olumsuz hiç bir cevap verilmediği ifade edildi.

Açıklamada, "Çalışanlarını ve çalışanların haklarını yok sayan bu zihniyet karşısında UÇ-SEN, 23 Temmuz 2009 saat 00.01'den itibaren 24 saati aşmayan bir uyarı grevi yapacağını halkımıza saygı ve üzüntüyle duyurur" denildi.

Kıbrıs Türk Hava Yolları'ndan konuyla ilgili flaş açıklama geldi. Şirketten yapılan kısa açıklamada, 23 Temmuz'daki tüm seferlerin greve rağmen planlanan şekilde yapılacağı bildirildi.
KTHY PİLOTLARI GREVE GİDİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 15 yıl önce
Pilotlar açgözlüdür ama kuzu bile olamazlar(sendika karşıtı dusunce) vermezsende darısını at kosar korkutunca ... İşten atar kovar korkutur.. Ahh Akpınar ahh o kadar cok beddua aldınkı sırtın yerden kalkmaz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pilotlar açgözlüdür hiçbir zaman doymazlar..3 verirsin 5 isterler 5 verirsin 10 isterler...ataçaksın hepsini kapı dışına ozaman olurlar kuzu melek....sanki astronottur hepsi dolardır bütün emeliii...getirin yabancı pilot adam gibi uçsunlar...bizim astronotlar kapris allah kapris....sıktılar artıkkkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
profesyonel olarak düşünmeyi başarabilmek demek ki bu kadar zor. Profesyoneller belli bir kazanç karşılığında belli bir işi icra ederler sözleşmeler doğrultusunda. Pilotların alamadıkları para kendilerine verilmesi vaadedilmiş bir paradır.Aynı şey diğer çalışanlar için de geçerlidir. Bu camiada 3-5 kuruşa çalışanlar dediği kişiler de aldıkları 3-5 kuruş için sözleşme imzalamışlar ve ücreti almayı kabul etmişlerdir. Duygu sömürüsü yapmaya gerek yok.. Ayrıca Bu arkadaşın toplayacağı 3-5 sterlini kimler sayesinde kazanabildiğini bilmediği kesin. Atatürkün ordusunu da ağzına alması son derece anlamsızdır.kendisini kınıyorum.. sanırım kendisinin pilotlar dışında başka konularda bazı sıkıntıları var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İnsanoğlu böyledir. Hergün bal börek yer, işine gelmediğinde bir kalemde siler. Kaptan... öyle ya havacılığın vazgeçilmezi. koz olarak ne de güzel kullanılabilir bu sıfat. bir teyyare uçar uçabilecek duruma gelmesi için binlerce insanın göz nuru emeği vardır ardında. verirler kaptan a al derler bizden bu kadar sıra sende şimdi uçur, para kazandır şirkete. ama o orta sınıf kaprisli üvertür gibidir. gak dediğinde gak guk dediğinde guk olsun ister. kaptan olunur, pilot olunur. Adam olmak ve hatta vicdan sahibi insan olmak için şahsiyet ve karakter gerekir. ey kıbrıslılar, 3-5 sterlin toplayın aranızda doymayanları doyurun. Çoğu Atatürk'ün ordusunun ekmeğini yemiş bu KAPTAN lar aç kalmasın. Aynı camiada üç kuruşa çalışanlar adına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havacılığın gizli kahramanı, Flt Dispatch İsterse, şirketini kara, isterse zarara sokabilir. Tabiki haklarını arayacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Özelleştirmenin şart olduğu bir kere daha görülmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KTHY NİN YÖNETİMİ MAALESEF YETERSİZ İŞ PİLOTLARA KALDI DESTEKLİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tip değiştirdiler de neden zor durumda kaldılar acaba ?? Şirket zaten Boeing ağırlıklı.. Airbusları geri verip yerine Boeing almak ve tek tip şirket olmak gayet mantıklı da bazı (!) arkadaşlara tip değiştirmek zor tabii !! Alışmış yıllarca airbus ın kolaylıklarına..yemedi Boeing tabii !! Bunun adı " Zorda kaldı." mı oluyor yahu el insaf bee...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TİP DEĞİŞTİRDİLER A 321 PİLOTLARI ZOR DURUMDA KALDI SONUNA KADAR DİRENİN YAKIŞIR SEVDİKLERİM VAR ORDA CANIMSINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu atlasta pegasusta çalışan adamlar ne yapsın, siz hiç aç kaldınız mı ? sömürün havayolunuzu nasılsa para Ankara dan geliyor. Özelleşince göreceğiz sizi. Simit satarsınız Girne limanında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000