07 Haziran 2010, Pazartesi 16:15:55

KTHY İÇİN MAHKEME YOLUNDALAR

İktidar partisi UBP, Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) ile ilgili çıkılan ihale konusunda Meclis’te temsil edilen CTP, DP, TDP ve ÖRP ile bugün bir toplantı yaptı.
  • kurtlar kuzunun postunu ne yapacak.belki post uçar....
  • ihaleyi erteleyin da serdar bey çıkarsın cukkadan parayı gurtarsın şirketi. böyle saçmalık olmaz.en azında özelleştirmeyi yapın mısmıl da gurtulsun bu şirket.boş yere konuşmanın faydası yok bundan sonra
  • KTHY'nin özelleştirilmesinin engellenmesi için dava açılması tam anlamıyla intihar ve ihanet olacaktır. KTHY'nin özelleştirilmesi engellenirse, KTHY fasıl 113'e göre tasfiye edilecektir. O zaman KTHY satılmasın diyenlere bir miktar kına hediye ederiz olur biter.
  • Ucaklara el konulacak 15gun icerisinde ozellestirme gerceklistirilmesse ve 25milyon dolar bulunamassa bunun vebalini artik serdar denktasmi odeyecek?
  • AÇ davanı serdar kardeş aç da elin oğlu yarın kiralık uçaklarını geri alınca senin villacığından helikopterle seferleri yaparsın artıkın..
Meclis Şeref Salonu’nda gerçekleştirilen görüşmenin başına Başbakan İrsen Küçük de katıldı.

Toplantıda Maliye Bakanı Ersin Tatar, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Türkay Tokel, ana muhalefet CTP Genel Başkanı Ferdi Sabit Soyer, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, ÖRP Genel Başkanı Turgay Avcı ve İskele Bağımsız Milletvekili Ejder Aslanbaba yer aldı.

Başbakan İrsen Küçük’ün programı dolayısıyla ayrılmasının ardından devam eden toplantının sonunda basına kısa bir açıklama yapan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner, muhalefetin KTHY ile ilgili çıkılan ihalenin geri çekilmesini talep ettiğini, ancak iktidar partisi olarak kendilerinin çıkılan ihalenin sonucunu görmek istediklerini belirtti.

“Biz ihalenin devamından yanayız” diyen Saner, toplantıda görüşülenleri Başbakan İrsen Küçük ile değerlendireceklerini ve ihalenin tamamlanmasını bekleyeceklerini söyledi.

Öte yandan DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, DP olarak KTHY ile ilgili çıkılan ihalenin geri çekilmesi içim bugün saat 15.30’da mahkemede dava açacaklarını bildirdi.
KTHY İÇİN MAHKEME YOLUNDALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
kurtlar kuzunun postunu ne yapacak.belki post uçar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ihaleyi erteleyin da serdar bey çıkarsın cukkadan parayı gurtarsın şirketi. böyle saçmalık olmaz.en azında özelleştirmeyi yapın mısmıl da gurtulsun bu şirket.boş yere konuşmanın faydası yok bundan sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY'nin özelleştirilmesinin engellenmesi için dava açılması tam anlamıyla intihar ve ihanet olacaktır. KTHY'nin özelleştirilmesi engellenirse, KTHY fasıl 113'e göre tasfiye edilecektir. O zaman KTHY satılmasın diyenlere bir miktar kına hediye ederiz olur biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucaklara el konulacak 15gun icerisinde ozellestirme gerceklistirilmesse ve 25milyon dolar bulunamassa bunun vebalini artik serdar denktasmi odeyecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AÇ davanı serdar kardeş aç da elin oğlu yarın kiralık uçaklarını geri alınca senin villacığından helikopterle seferleri yaparsın artıkın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000