12 Kasım 2009, Perşembe 07:33:45

KTHY çehre değiştiriyor

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın imajının 2010 yılında değişeceğini, bunun için kendileri ile birlikte kurum çalışanlarına da görev düştüğünü belirtti...
  • Ticaret müdürü Ekremle para kazanılamaz , son birkaç yıldır yaptığı işlere bakın ne fayda sağlamış. Torpilim var kimse karışamaz bana diye diye şirkete bu kadar para kazandırdı, daha doğrusu kazandıramadı. Kan değişikliği lazım, şirkete para kazandıracak insanlar lazım. Yoksa torpille olmuyor bu iş. Uçakları yerde tutmaktan başka ne yapıyor, yazık ekip yatar, uçak yatar. Ekrem keyfine bakar. KTHY de para arar.
  • Bu hükümetle bu işler biraz zor gözüküyor.
  • (cözüm) yazan arkadasa katılıyorum.ctp dönemınde 25 dolara bılet sattılar 2010 kadar geçerlı.malıyet 86 dolar.sayın hasan tacoy bu olaya tepkı koydu.inşallah düzeltir.KTHY hepimizin.saygılar.
  • Kthy milli havayolu olarak kalmalı.ancak personel sayısı olarak 2/3 oranında küçülmeli.Mali disipline edilmeli.Yönetim Profesyonel ellere teslim edilmeli.Ancak görünen o ki değişen pek bir şey olmayacak milli bayrak taşıma özelliği kalarak tamamen yada kısmi özelleştirmeler yapılmalı.
  • kthy kapatın derken hiç utandınmı acaba merak etme o mutluluğu yaşayamıyacaksın
  • Bir zamanlar KTHY ,THY ile birleşikken herşey süperdi kazanç bile vardı birde 1000 kişinin üzerinde çalışan vardı yinede kazanç boldu.Sonra CTP kökenli deylim artık bilmem milliyetçilik yapıp KTHY bizim milli havayolumuzdur komple bütün hisseler bizim olmalı diyen bir zihniyet ve de bir çok alaverelerle bütün şirketin kazançlarıyla birlikte Kıbrıs Devletine hibe ettirdiler.İşteeee yaaa sonrası ? Yapayanlız kalındı! Arkasından Pegasus Atlas THY hergün sefer konuldu Ercana!Bunlar bilinmiyormuydu KTHY bunlarla baş edebilşrmi? Kısaca Türkiye madem öle işte böle dedi madem siz idare edebilirsiniz buyrun ozaman şirket sizin! Bunun böle olacağı her halinden belliydi ve biliniyordu! Soru şu acaba kimler cepleri doldurdu kimler vatan haini?
  • O borcu bu gidişinizle asla kapatamazsınız. Kış mevsimi başladı bile. Yolcu sayısı iyice düşecek. Nisan ayına kadar daha da büyür. En iyisi komple KTHY i kapatmak. Konkordato. Borcum borç dersiniz bir de ödeme planı yaparsınız. Bu macera da tertemiz biter. Ne yapalım, sizi Azerbaycan bile tanımıyor. Birgün devlet olursunuz ve kendi bayrağınız ile uçarsınız. KTHY de, ondan sonra TC ile uç. Vay babam vay!
  • Kthy'nin başına işinin ehli profesyonellerin getirilmesi, mali açıdan oto kontrol ve mali disiplin ve de personel yükünün azaltılması şart..
  • Lütfen yer hizmetlerini kendiniz yapın. Başkasına verdiniz hizmetler iyice bozuldu. Eskiden kendi uçakları diye ilgileniyorlardı. Artık takan yok. Her uçak gecikmeli kalkıyor. Raporlara bir bakın lütfen.

Ercan Havaalanı için “yüreğim yanık” diyen Taçoy, havaalanında yolcu salonlarında değişikliklere gidileceğini kaydetti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy açıklamasında, Kıbrıs Türk Hava Yolları’nda ciddi bir bütçe açığı bulunduğunu, şirketin ortalama 8 milyon TL girdisine karşılık 60 milyon TL’ye yakın borcu bulunduğunu açıkladı. Taçoy, “Bunu azaltmamız lazım. Hep birlikte çalışmalıyız” dedi.

Şirkete sıkıntı yaratan uçak, bakım ve akaryakıt sözleşmeleri imzalandığını anlatan Taçoy, kullanılmayan uçağın motoruna binlerce dolar kira ödemek durumunda kaldıklarını kaydetti.

2010 yılında yeni bir KTHY imajı yaratmak istiyoruz. Yeni anlaşmalar, uçuş hedeflerinin artması gündemde. Yeni politikalar üretmek istiyoruz” diyen Taçoy, Kıbrıs Türk Hava Yolları için uluslararası firmalardan görüş alacaklarını; uçakların iç bakımı, ikram ve hizmet kalitesinin de geliştirileceğini söyledi.

“KTHY’nin devamlılığını sağlamak istiyoruz. Herkes çalışmalı. Biz de, çalışanlar da” diyen Taçoy, Ercan Havaalanı’ndaki uzun pasaport kuyrukları ve diğer hizmetlerle ilgili olarak da, “Yüreğim yanık. Ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Zaman alacak ama düzelteceğiz” ifadelerini kullandı.

Ercan Havaalanı’nda gidiş salonunun genişletileceğini de kaydeden Taçoy, havaalanının 18 ay içinde yeniden yapılandırılacağını, ardından yeni bir alanın gündeme geleceğini kaydetti. Girne-Lapta anayolunun mart ayında açılacağını da söyleyen Taçoy, deniz altından yeni bir fiber optik kablo içinde anlaşmaların imzalandığını ekledi.

KTHY çehre değiştiriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ticaret müdürü Ekremle para kazanılamaz , son birkaç yıldır yaptığı işlere bakın ne fayda sağlamış. Torpilim var kimse karışamaz bana diye diye şirkete bu kadar para kazandırdı, daha doğrusu kazandıramadı. Kan değişikliği lazım, şirkete para kazandıracak insanlar lazım. Yoksa torpille olmuyor bu iş. Uçakları yerde tutmaktan başka ne yapıyor, yazık ekip yatar, uçak yatar. Ekrem keyfine bakar. KTHY de para arar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu hükümetle bu işler biraz zor gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
(cözüm) yazan arkadasa katılıyorum.ctp dönemınde 25 dolara bılet sattılar 2010 kadar geçerlı.malıyet 86 dolar.sayın hasan tacoy bu olaya tepkı koydu.inşallah düzeltir.KTHY hepimizin.saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kthy milli havayolu olarak kalmalı.ancak personel sayısı olarak 2/3 oranında küçülmeli.Mali disipline edilmeli.Yönetim Profesyonel ellere teslim edilmeli.Ancak görünen o ki değişen pek bir şey olmayacak milli bayrak taşıma özelliği kalarak tamamen yada kısmi özelleştirmeler yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kthy kapatın derken hiç utandınmı acaba merak etme o mutluluğu yaşayamıyacaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir zamanlar KTHY ,THY ile birleşikken herşey süperdi kazanç bile vardı birde 1000 kişinin üzerinde çalışan vardı yinede kazanç boldu.Sonra CTP kökenli deylim artık bilmem milliyetçilik yapıp KTHY bizim milli havayolumuzdur komple bütün hisseler bizim olmalı diyen bir zihniyet ve de bir çok alaverelerle bütün şirketin kazançlarıyla birlikte Kıbrıs Devletine hibe ettirdiler.İşteeee yaaa sonrası ? Yapayanlız kalındı! Arkasından Pegasus Atlas THY hergün sefer konuldu Ercana!Bunlar bilinmiyormuydu KTHY bunlarla baş edebilşrmi? Kısaca Türkiye madem öle işte böle dedi madem siz idare edebilirsiniz buyrun ozaman şirket sizin! Bunun böle olacağı her halinden belliydi ve biliniyordu! Soru şu acaba kimler cepleri doldurdu kimler vatan haini?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O borcu bu gidişinizle asla kapatamazsınız. Kış mevsimi başladı bile. Yolcu sayısı iyice düşecek. Nisan ayına kadar daha da büyür. En iyisi komple KTHY i kapatmak. Konkordato. Borcum borç dersiniz bir de ödeme planı yaparsınız. Bu macera da tertemiz biter. Ne yapalım, sizi Azerbaycan bile tanımıyor. Birgün devlet olursunuz ve kendi bayrağınız ile uçarsınız. KTHY de, ondan sonra TC ile uç. Vay babam vay!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kthy'nin başına işinin ehli profesyonellerin getirilmesi, mali açıdan oto kontrol ve mali disiplin ve de personel yükünün azaltılması şart..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lütfen yer hizmetlerini kendiniz yapın. Başkasına verdiniz hizmetler iyice bozuldu. Eskiden kendi uçakları diye ilgileniyorlardı. Artık takan yok. Her uçak gecikmeli kalkıyor. Raporlara bir bakın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000