24 Temmuz 2008, Perşembe 18:05:46

KTHY Bodrum uçuşlarına başlıyor

Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) uçuş noktalarına bir yenisi daha ekleyerek yarın Bodrum uçuşlarına başlıyor.

Kıbrıs Türk Hava Yolları genel müdürü Ahmet Akpınar yaptığı yazılı açıklamada yaz sezonu ile birlikte uçuş noktalarına bir yenisini daha ekleyerek  Bodrum seferlerine başlayacaklarını bildirdi. Akpınar, 25 Temmuz ve 26 Eylül arasını kapsayan uçuşlarda her hafta Cuma günü karşılıklı olarak Ercan/Bodrum/Londra ve Londra/Bodrum/Ercan seferlerinin gerçekleştirileceğini ifade etti.

Genel müdür Akpınar bu sayede Kıbrıs Türk halkının tatil seçeneklerine eşssiz bir tatil beldesini eklemenin ve Bodrum yöresindeki halkı Kıbrıs Türkü ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. KTHY hizmetlerinin bunlarla sınırlı kalmayacağını, ilerki günlerde de yeni hizmetleri ile ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacaklarını bildiren Akpınar yolcularına kendilerine duydukları güvenden ötürü teşekkür etti.

Kıbrıs Türk Hava Yolları,  25  Temmuz 2008 Cuma günü Bodrum’a düzenleyeceği ilk seferinde KTHY Yönetim Kurulu üyesi Sn Ertan Birinci  ve Ticaret Başkanı Sn Atala Ulutürk’ün  katılımlarıyla Bodrum hattına 114 yolcu taşıyacak.

Daha fazla bilgi için KTHY Satış ofisleri ile KTHY Çağrı Merkezine  (444 58 49 ) ve acentelerinize başvurunuz.

KTHY Bodrum uçuşlarına başlıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000