12 Nisan 2011, Salı 10:27:32

KOTİL'E NİYET O'NA KISMET

THY Genel Müdürü Temel Kotil milletvekili adayı olacak mı olmayacak mı tartışmaları dünkü aday listesinin açıklanmasıyla noktalanırken THY’de bir dönem görev yapan sürpriz bir isim AK Parti listesinde yer aldı. Peki, o isim kimdi?
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Butun yorumları okuyorumda hepsi olumlu, bu sitede böyle birşey görmek mümkün değildir. Ne mutlu ki bir insan gidince arkasından böyle güzel şeyler konuşuluyormuş. Adam gibi adamsın, haksızlıklara gelemediğin icin şirketten cekip gittin. İnsallah vatana millete hayırlı bir vekil olarak karsımızda görürüz seni..
  • Yasin Bey bu yönetim zamanı şirkette görev almış en değerli insanlardan biridir. Kendisi haksızlıklara izin vermediği gibi düzgün çizgisini de bozmamıştır. Kendisine başarılar dilerim.
  • ne çok yalaka,yağcısı kendinden medet umanı varmış..siz onun thy na nasıl girdiğini neler yaptığını sorgulasanıza...
  • MESELE BELLİ BİR MAKAMA GELMEK DEĞİLMİŞ.. MESELE ADAM OLMAKMIŞ.. ŞUAN ONUN SAYESİNDE THY DE EKMEK YIYENLER, BELLİ MAKAMLARA GELENLER (ONLAR KENDİLERİNİ ÇOK AMA ÇOKKKİYİ BİLİYOR) ACABA İNSANLARIN GÖZÜNDE AYNI DEĞERİ TAŞIYORLARMI? HADİ BİR DENESİNLER.... YASİN BEYE YAKIŞIR. ALLAHA EMANET OL CAN KARDEŞİM... ADAM GİBİ ADAM
  • Kendisi Düzgün Kişiligi ve Çalışkanlığıyla bilinen çok Kaliteli bir Beyfendidir.Şeçilirse şayet bilgi ve yüksek donanımıyla Mecliste, Milleti ve Ülkesi için güzel şeyler yapmaya gayret edicek bence nadir Vekillerden olucaktır.Yolun açık olsun arkadaşım Allah Utandırmasın..
  • “Bugün (yalnızca) yaptıklarınızın karşılığı verilecektir.” ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN..
  • önemli olan artık ahlaklı, başarılı bilgili gençlerinin istikbalde ülkeye yön vereceklerinin görülmesi... vekil olamasada başarıdır..ama 21.sıra sn.Başbakanımızın olduğu bölgede süpriz olabilir... Başarılar..
  • pazarlamada çalışan bir uzman arkadaş da aday olmuş.
  • kendisi ile tanisikligim yok ama taniyanlar memnun du kendisinden umarim basarili olur ama sansida az 21.sira...

Milletvekili aday adaylığı konusunda uzun süre spekülasyonlar yapılan THY Genel Müdürü Temel Kotil, dün açıklanan AK Parti 2011 milletvekili aday listesinde yer almadı.

Memleketi Rize’den aday olacağı söylenen Kotil ile ilgili bütün iddialar dünkü liste ile son bulurken listede sürpriz bir isim yer aldı.

Bir dönem THY Genel Müdürü Temel Kotil’in özel kalem müdürlüğünü yapan Yasin Şener, AK Parti’den milletvekili adayı oldu.

2004–2008 yılları arasında THY Özel Kalem Müdürü ve VIP Uçakları Koordinatörü olarak görev yapan Yasin Şener, AK Parti birinci bölgeden aday gösterildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı döneminde Erdoğan’ın da özel kalem müdürlüğünde görev yapan Şener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci sıradan aday olduğu listenin 21’inci sırasında yer aldı.

Yasin Şener Kimdir?

1975 yılında Elazığ’da doğdu. Kâğıthane İ.H.Lisesini birincilikle bitirdi. 2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünde Lisans, 2003 yılında Marmara Üniversitesi SBE İktisat Anabilim Dalı, İktisat Tarihi Bilim Dalında Yüksek Lisans ve 2010 yılında aynı bölümde Doktora eğitimini tamamladı.

2004–2008 yılları arasında THY Özel Kalem Müdürü ve VIP Uçakları Koordinatörü olarak görev yapan Şener daha sonra Yıldız Holding (ÜLKER) Ambalaj Grubu Başkanlığı ve Bilişim Grubu Başkanlığında Genel Sekreter olarak çalıştı. Şener halen Makedonya ve Türkiye’de ortağı bulunduğu şirketler ile ticari faaliyetlerine devam ediyor. Şener, evli, bir kız ve bir erkek çocuk babasıdır.

©AirportHaber.com ÖZEL

KOTİL'E NİYET O'NA KISMET

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Butun yorumları okuyorumda hepsi olumlu, bu sitede böyle birşey görmek mümkün değildir. Ne mutlu ki bir insan gidince arkasından böyle güzel şeyler konuşuluyormuş. Adam gibi adamsın, haksızlıklara gelemediğin icin şirketten cekip gittin. İnsallah vatana millete hayırlı bir vekil olarak karsımızda görürüz seni..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yasin Bey bu yönetim zamanı şirkette görev almış en değerli insanlardan biridir. Kendisi haksızlıklara izin vermediği gibi düzgün çizgisini de bozmamıştır. Kendisine başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne çok yalaka,yağcısı kendinden medet umanı varmış..siz onun thy na nasıl girdiğini neler yaptığını sorgulasanıza...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MESELE BELLİ BİR MAKAMA GELMEK DEĞİLMİŞ.. MESELE ADAM OLMAKMIŞ.. ŞUAN ONUN SAYESİNDE THY DE EKMEK YIYENLER, BELLİ MAKAMLARA GELENLER (ONLAR KENDİLERİNİ ÇOK AMA ÇOKKKİYİ BİLİYOR) ACABA İNSANLARIN GÖZÜNDE AYNI DEĞERİ TAŞIYORLARMI? HADİ BİR DENESİNLER.... YASİN BEYE YAKIŞIR. ALLAHA EMANET OL CAN KARDEŞİM... ADAM GİBİ ADAM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kendisi Düzgün Kişiligi ve Çalışkanlığıyla bilinen çok Kaliteli bir Beyfendidir.Şeçilirse şayet bilgi ve yüksek donanımıyla Mecliste, Milleti ve Ülkesi için güzel şeyler yapmaya gayret edicek bence nadir Vekillerden olucaktır.Yolun açık olsun arkadaşım Allah Utandırmasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
“Bugün (yalnızca) yaptıklarınızın karşılığı verilecektir.” ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
önemli olan artık ahlaklı, başarılı bilgili gençlerinin istikbalde ülkeye yön vereceklerinin görülmesi... vekil olamasada başarıdır..ama 21.sıra sn.Başbakanımızın olduğu bölgede süpriz olabilir... Başarılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pazarlamada çalışan bir uzman arkadaş da aday olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kendisi ile tanisikligim yok ama taniyanlar memnun du kendisinden umarim basarili olur ama sansida az 21.sira...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000