24 Aralık 2012, Pazartesi 15:31:35

KOTİL'DEN "SCHALKE 04" AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Bild Gazetesi'nde yer alan Schalke 04'e sponsor olacaklarına dair iddialara yanıt verdi.
  • muhalefet muhalefettir muhalefete muhalefet olmaya gerek yok. bırakınhrkes bildiğinu konuşsun. yurdumda akıllı çok maaşallah. ne olursa olsun, schalke 04'e sponsor olursa cok iyi olur. barcelona ve manu ile çalışıyor zaten bu grur verici türkiye adına...!
  • yabancilara bu kadar paralari yedirdikleri? birazda calisanlarin maaslarini artirsalar daha iyi olmazmi? yazik degilmi? insaf be.
  • çalışanların özellikle de eski çalışanların haricinde herkes ve her kurum,şirketle dostsun!!!!
  • Reklamlar güzelde, THY VE THY Teknikde oğluna para aktaran Thy Genel Md. Akrabalarını işe alarak yüksek maaş ile kaymak yerlere atayanlar, ABD'den getirip THY Teknikden yüksek maliyetle işe başlatılanlara bir acıklama getirde kamu oyun neler olduğunu görsün.
  • Thy nin transit yolcu sayisina bakta konus.reklam yapmayani tanimazlar bu dünyada.yapmazsan sayarsin yerinde bos ucaklarla..
  • Personeline gelince öttürürsün.. Yabancıya gelince kesenin ağzını açarsın.. Allahtan korkun Rizeli hemşehrilerim... Nolurr..
  • Bu parayi iyilik isleri icin kullansalar, daha iyi bir reklam olur bence.
  • kaleyi içten fethetmek buna denir. almanyanın en büyük 2. takımı schalke. neden en büyüğü bayern tercih edilmedi derseniz lufthansa münih'in sponsoru.
  • DEVLETİN PARASI COK PARDON MİLLETİN PARASI.....TGS KUR ZARAR ET BEDAVA HİZMET VER REKLAM VER ZARAR ET ÇALIŞANLARI İŞSİZ BIRAK BUNA BİR DUR DİYEN OLMALI DEVLET KASASINDAN GELİŞİ GÜZEL HARCAMALARLA BU UÇAK UÇMAMALI....YAZIK BU ÜLKENİN VATANDAŞLARINA LUFTHANSAYI ÖRNEK ALIN.......
  • schalke eskisi kadar iddialı bir takım değil. ama yine almanya'nın önemli takımlarından. bence sponsorluk daha çok gelsenkirschen'deki geniş türk nüfusla alakalı olabilir.

Türk Hava Yolları'nın 10 milyon Euro gibi bir bedelle Schalke 04'e sponsor olacağı yönünde çıkan habere yanıt, THY Genel Müdürü Temel Kotil'den geldi.

TAV Havalimanları Holding ve Türk Hava Yolları'nın desteğiyle Atatürk Havalimanı'nda açılan "Modern Hat Sanatı" sergisinde konuşan Temel Kotil, Schalke 04'e sponsor olacaklarına dair Bild gazetesinde çıkan haberi yalanlamadı. Kotil, üstü kapalı konuşurken, henüz resmileşen birşey olmadığını ifade etti. "İddiaları yalanlıyor musunuz" sorusuna tebessüm edecek cevap veren Kotil, "Şuan resmi birşey yok" dedi.

Dünyaca ünlü futbol kulübü Barcelona'yla olan mevcut sponsorluk sözleşmesinin 1 yıl daha devam ettiğini belirten Kotil, "Barcelona'yla olan kontratımız 1 yıl daha devam ediyor. Ancak Barcelona'nın başka bir açılımı var. Biz herşeye rağmen çok iyi dostuz. Barcelona bizimle çalışmanın ne kadar önemli olduğunu kendi resmi internet sitelerinde de zaten açıklıyor" dedi.

AirportHaber.com

KOTİL'DEN "SCHALKE 04" AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

muhalefet ~ 11 yıl önce
muhalefet muhalefettir muhalefete muhalefet olmaya gerek yok. bırakınhrkes bildiğinu konuşsun. yurdumda akıllı çok maaşallah. ne olursa olsun, schalke 04'e sponsor olursa cok iyi olur. barcelona ve manu ile çalışıyor zaten bu grur verici türkiye adına...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yetmiyormu? ~ 11 yıl önce
yabancilara bu kadar paralari yedirdikleri? birazda calisanlarin maaslarini artirsalar daha iyi olmazmi? yazik degilmi? insaf be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hariç!! ~ 11 yıl önce
çalışanların özellikle de eski çalışanların haricinde herkes ve her kurum,şirketle dostsun!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖS ~ 11 yıl önce
Reklamlar güzelde, THY VE THY Teknikde oğluna para aktaran Thy Genel Md. Akrabalarını işe alarak yüksek maaş ile kaymak yerlere atayanlar, ABD'den getirip THY Teknikden yüksek maliyetle işe başlatılanlara bir acıklama getirde kamu oyun neler olduğunu görsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milletin parasi diyene ~ 11 yıl önce
Thy nin transit yolcu sayisina bakta konus.reklam yapmayani tanimazlar bu dünyada.yapmazsan sayarsin yerinde bos ucaklarla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rize derneği ~ 11 yıl önce
Personeline gelince öttürürsün.. Yabancıya gelince kesenin ağzını açarsın.. Allahtan korkun Rizeli hemşehrilerim... Nolurr..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha iyi yollar var ~ 11 yıl önce
Bu parayi iyilik isleri icin kullansalar, daha iyi bir reklam olur bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyilik işleri? ~ 11 yıl önce
reklam fikrin gerçekten harika
yasas ~ 11 yıl önce
kaleyi içten fethetmek buna denir. almanyanın en büyük 2. takımı schalke. neden en büyüğü bayern tercih edilmedi derseniz lufthansa münih'in sponsoru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vergi mahkumu ~ 11 yıl önce
DEVLETİN PARASI COK PARDON MİLLETİN PARASI.....TGS KUR ZARAR ET BEDAVA HİZMET VER REKLAM VER ZARAR ET ÇALIŞANLARI İŞSİZ BIRAK BUNA BİR DUR DİYEN OLMALI DEVLET KASASINDAN GELİŞİ GÜZEL HARCAMALARLA BU UÇAK UÇMAMALI....YAZIK BU ÜLKENİN VATANDAŞLARINA LUFTHANSAYI ÖRNEK ALIN.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tru ~ 11 yıl önce
eeh sıktınız ama. Bir şey bilip bilmeden cahilce yorum yazıp durmayın. Tgs mgs bilemem. THY yapılan reklamın karşılığını kat kat geri alıyor rahat ol. Bir sen çok akıllısın.
november mike yankee ~ 11 yıl önce
schalke eskisi kadar iddialı bir takım değil. ama yine almanya'nın önemli takımlarından. bence sponsorluk daha çok gelsenkirschen'deki geniş türk nüfusla alakalı olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000