19 Mayıs 2013, Pazar 10:21:21

KOTİL'DEN PERSONELE ÖVGÜLER

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin 'hedef 2023: Lider Ülke Genç Türkiye' zirvesine katıl. Kotil konuşmasında Türk Hava Yolları personeline övgüler yağdırdı.
  • 10 senedir tüm yandaşları doldurursan sana gebe kalan personel greve hayır diyecek tabiki. KAPİŞ
  • Kendini işten attırıp 3 kuruş daha fazla tazminat almayı marifet sayanlar yüzünden, alnının akıyla emekli olmayı başarmış az sayıdaki THY personeline, en ufak bir minnet duymayan bir yönetim var. Aradaki farkı görmeyince, ben de mi paraya tamah etseydim diye düşünüyor insan.
  • Sevgili temel amca birde gelip görsen şu tekniği işler bukadar sevecen ilerlemediğini ah bea amcacım..Yüzün hep gülüyordu şimdide gülüyor Allah güldürmeye devam ettirsin inş ama hayat okadar toz pembe değil bea amca aç artık şu gözlerini..
  • habom olarakta bizde sizi çok seviyoruz. Her ne kadar -eğitim gören- üvey evlat olsakta, hiçbir hakkımız olmasada, THY Tekniğin üst kadrosu tarafından defalarca beğenmeyen gitsin diye şirketimizi sahiplenme içgüdümüzde patlama yapacak sözcükler duysakta bizde sizi seviyoruz, yanaklarınızdan öpüyoruz.
  • Haklısınız Temel Kotil 18-25 yaş arası insanları kabine doldurup sopanızı gösterdiğinizde daha okul psikolojisini atmadıkları için korkup sinen sorgulama yetisi gelişmemiş daha sorumluluklarını yeni yeni öğrenen deneyimsiz insanları toplayarak elinizde az paraya oyuncak etmeyi başardınız. Kabine girdiğimizde yolcu olarak resmen sizin bu işten anladığınızı fark edince gelip size ben şimdi bunu mu yapsam diye soracak kadar ne iş yaptığından habersiz sanki otobüs şirketinde uçuyormuş hissi veren emergency durumda korkudan bayılacak olan personeliniz ve yandaş uşaklarınızla cidden süper tamamlıyorsunuz yönetim ve personel birbirinizi. Size bir tavsiyem ramazan geldi yine iftar masalarında milletin gözünün içine baka baka bu sahte sırıtmalarla sözler vermeyin hacca gitmekle olmuyor bu işler unutmayın...(lütfen yayınlayın)
  • SY KOTİL BAŞLIKLI ARKADAŞ MÜKEMMEL YAZMIŞ AZ BİLE YAZMIŞ SAMİMİYETSİZ SAHTE GÜLÜŞLERİNİ ANLAYAMAYANDA ONUN GİBİDİR BENCE.ONDA ZERRE KADAR ADALET VE İŞÇİLERE SEVGİ YOK BUNDAN ZERRE KADAR ŞÜPHEM YOK...
  • Bu nasıl bi yorum "herkes uçak alabilir, herkes personel de alabilir ama THY'nin personeli sizin gibi gencecik" Habom personeliyim 2013 YDS İlkbahar sınav sonucum 82.500 dil tazminatı alamıyorum şimdi benden allah razı olsun diyosun bende hakkımı helal etmiyorum
  • Grevde ingilterede olan, bu surecte GM de hic gormedigimiz, izne ciktigindan bile haberi olmayip bunu emrivaki maille ogrenen,sonrada yonetim kurulunu yalanlayip karsi bir maille durumu kurtarmaya calisup babasinin hastaligini mazeret gosterebilen,, ccm rev , ruj, icra kuruluu kararlarinda imzasi olupta bunu İNKAR eden benim haberim yoktu diyebilecek kadar kuculen ve herdaim agzini actiginda yonetim kurulu ve sirket cikarlariyla tam ters konusup sirin gorunmeye calisan,, ama atildigini anlayinca HEDEF 2023 deyip hedef sapittiran ve yalakalik yapan bir gnl md nekadar inandirici ve ciddi bulunabilirki???? Temel bey ! Neyazikki pala aga aycin ile es zamanli gidiyorsunuz:) cunku sizinde biyik alti sinsi gulusunuzun hep farkindaydik siz hic merak etmeyin.. İsiniz gucunuz yilin yineticisi yok vekil yok yon kur bs olabilmek biryerde... Ama bu samimiyarsizlikle asla temel bey!! Bitik temel kotil! Haberin vardaaa yoku oynuyorsun hukumete 2023 agziyla!!
  • ATTİLLA BEY TOPLU İS SÖZLESMESİNDE GREV KIRICILARI KAPSAM DISI BIRAKIRSA 209 KİSİNİN AİDATLARI İLE SENDİKANIN ELEKTİRİK FATURASNI BİLE ÖDEYEMEZ :)
  • Ben personeliniz olarak sizden hiç memnun değilim. İstifa edip çekin gidin!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin "Hedef 2023: Lider Ülke Genç Türkiye" temalı zirvesinde özetle şunları söyledi: "Kalitede en iyiyiz, 2 kez arka arkaya Avrupa'nın en iyi havayolu seçildik. İyi olmamız şuradan geliyor; herkes uçak alabilir, herkes personel de alabilir ama THY'nin personeli sizin gibi gencecik. Allah razı olsun hepsinden şirketi ne kadar sevdiklerini grevde gösterdiler. Gençler beyni ile kalbini aynı masaya koyabiliyor." (Sabah)

KOTİL'DEN PERSONELE ÖVGÜLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

Kapiş ~ 11 yıl önce
10 senedir tüm yandaşları doldurursan sana gebe kalan personel greve hayır diyecek tabiki. KAPİŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMEKLİLER ~ 11 yıl önce
Kendini işten attırıp 3 kuruş daha fazla tazminat almayı marifet sayanlar yüzünden, alnının akıyla emekli olmayı başarmış az sayıdaki THY personeline, en ufak bir minnet duymayan bir yönetim var. Aradaki farkı görmeyince, ben de mi paraya tamah etseydim diye düşünüyor insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FF ~ 11 yıl önce
Sevgili temel amca birde gelip görsen şu tekniği işler bukadar sevecen ilerlemediğini ah bea amcacım..Yüzün hep gülüyordu şimdide gülüyor Allah güldürmeye devam ettirsin inş ama hayat okadar toz pembe değil bea amca aç artık şu gözlerini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habom eng ~ 11 yıl önce
habom olarakta bizde sizi çok seviyoruz. Her ne kadar -eğitim gören- üvey evlat olsakta, hiçbir hakkımız olmasada, THY Tekniğin üst kadrosu tarafından defalarca beğenmeyen gitsin diye şirketimizi sahiplenme içgüdümüzde patlama yapacak sözcükler duysakta bizde sizi seviyoruz, yanaklarınızdan öpüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru ~ 11 yıl önce
Haklısınız Temel Kotil 18-25 yaş arası insanları kabine doldurup sopanızı gösterdiğinizde daha okul psikolojisini atmadıkları için korkup sinen sorgulama yetisi gelişmemiş daha sorumluluklarını yeni yeni öğrenen deneyimsiz insanları toplayarak elinizde az paraya oyuncak etmeyi başardınız. Kabine girdiğimizde yolcu olarak resmen sizin bu işten anladığınızı fark edince gelip size ben şimdi bunu mu yapsam diye soracak kadar ne iş yaptığından habersiz sanki otobüs şirketinde uçuyormuş hissi veren emergency durumda korkudan bayılacak olan personeliniz ve yandaş uşaklarınızla cidden süper tamamlıyorsunuz yönetim ve personel birbirinizi. Size bir tavsiyem ramazan geldi yine iftar masalarında milletin gözünün içine baka baka bu sahte sırıtmalarla sözler vermeyin hacca gitmekle olmuyor bu işler unutmayın...(lütfen yayınlayın)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MÜNAFIKLIK ALAMETİ ~ 11 yıl önce
SY KOTİL BAŞLIKLI ARKADAŞ MÜKEMMEL YAZMIŞ AZ BİLE YAZMIŞ SAMİMİYETSİZ SAHTE GÜLÜŞLERİNİ ANLAYAMAYANDA ONUN GİBİDİR BENCE.ONDA ZERRE KADAR ADALET VE İŞÇİLERE SEVGİ YOK BUNDAN ZERRE KADAR ŞÜPHEM YOK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalık ~ 11 yıl önce
Bu nasıl bi yorum "herkes uçak alabilir, herkes personel de alabilir ama THY'nin personeli sizin gibi gencecik" Habom personeliyim 2013 YDS İlkbahar sınav sonucum 82.500 dil tazminatı alamıyorum şimdi benden allah razı olsun diyosun bende hakkımı helal etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sy kotil ~ 11 yıl önce
Grevde ingilterede olan, bu surecte GM de hic gormedigimiz, izne ciktigindan bile haberi olmayip bunu emrivaki maille ogrenen,sonrada yonetim kurulunu yalanlayip karsi bir maille durumu kurtarmaya calisup babasinin hastaligini mazeret gosterebilen,, ccm rev , ruj, icra kuruluu kararlarinda imzasi olupta bunu İNKAR eden benim haberim yoktu diyebilecek kadar kuculen ve herdaim agzini actiginda yonetim kurulu ve sirket cikarlariyla tam ters konusup sirin gorunmeye calisan,, ama atildigini anlayinca HEDEF 2023 deyip hedef sapittiran ve yalakalik yapan bir gnl md nekadar inandirici ve ciddi bulunabilirki???? Temel bey ! Neyazikki pala aga aycin ile es zamanli gidiyorsunuz:) cunku sizinde biyik alti sinsi gulusunuzun hep farkindaydik siz hic merak etmeyin.. İsiniz gucunuz yilin yineticisi yok vekil yok yon kur bs olabilmek biryerde... Ama bu samimiyarsizlikle asla temel bey!! Bitik temel kotil! Haberin vardaaa yoku oynuyorsun hukumete 2023 agziyla!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
docaa ~ 11 yıl önce
ATTİLLA BEY TOPLU İS SÖZLESMESİNDE GREV KIRICILARI KAPSAM DISI BIRAKIRSA 209 KİSİNİN AİDATLARI İLE SENDİKANIN ELEKTİRİK FATURASNI BİLE ÖDEYEMEZ :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Ben personeliniz olarak sizden hiç memnun değilim. İstifa edip çekin gidin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 11 yıl önce
Beğenmiyorsan başka şirkete, senin gibi niteliksiz birini işe alırlarsa tabii(Yazdıklarından anlaşılıyor)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000