10 Ağustos 2010, Salı 08:50:30

KOTİL'DEN KİLOLU PERSONEL AÇIKLAMASI

THY Genel Müdürü Temel Kotil, bir gazetecinin THY'de kilolu personelin 6 aylık ücretsiz izne ayrılmaları ile ilgili sorusuna şu yanıtı verdi:
  • şişmanlar zayıflar döner de birşekilde,trolley ile aynı boyda olan kısa kabin memurlarına napıcaksınız:?onlar standarda uyuyormu peki???
  • Standart 1. Bıyıklar badem olmalı. Standart 2. Terlikle VIP de gezilmeli. Standart 3. Apronda deve kesmeli. Standart 4. Yurtdışına gönderilenler lisan bilmemeli.
  • Beni kilolu diye almadilar.. Canlari sagolsun.. kokpitte fosur fosur icsinler sigaralari , saglik bahane , amac bol ve yonet..
  • THY standartları, Badem bıyık, Terlik ve Deve
  • Tecrübeyi yok sayarak,insanlara yıkıcı cezalar vermek standartlara ne kadar uygundur sizce?
  • uyari falan verilmemis yada bazilarina verilmis ama tamamina degil 100 e yakin gorevli var diyor sn genel mudur peki digerleride ucretsiz izne cikacakmi yoksa bu goz dagi yeterlimi ??terazi herkesi esit tartacakmi meraktayim ..
  • Hayal kırıklığına uğradım bu olayı çok normal gören yorumunuzla..... Gerçekleri gördüğünüzde pek çok insan için geç olmuş olacak....Yazık SAC AYAKLI suç örgütüne dikkat edin lütfen
  • Hala yanılgılar içindesiniz...Hedef başka,niyet başka...Standart hikayesi hiç uymuyor...Gerçekleri görün ltf
  • Uçuş hayatı olmayan bir Kabin Hizmetleri başkanı standarta uygunmudur sayın KOTİL? Kadrosundaki uçan kilolu müdür ve şefler standarta ne kadar uygundur ve neden ücretsiz izine çıkartılanlar arasında değillerdir?
  • OZMANCIM SENİ TAHLİYE ETME GÖREVİ KABİN MEMURUNUN İŞİ.KAPTANIN KENDİSİNE GELİNCE BU SENİ İLGİLENDİRMEZ ONLAR BİR ÇIKIŞ YOLU BULURLAR.
Muğla Belediyesi Konakaltı Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Markalaşma ve Küresel Bir Başarı Öyküsü Türk Hava Yolları'' konulu söyleşide konuşan Kotil, THY'nin özelleştikten sonra karını ve cirosunu artırdığını söyledi.

Yaptıkları işin kaliteli olduğunu ve tanıtıma önem verdiklerini ifade eden Kotil, şöyle konuştu:

''Marka ile 2005 yılında tanıtım bütçemiz en az 5 milyon dolar iken bu yıl ki tanıtım bütçemiz 70 milyon dolar. Her yıl üzerine bunu katlaya katlaya götürdük. Bir önceki yıl tanıtım bütçemiz 50 milyon dolar. Büyümek bir marifet oluyor ama kar etmeniz gerekiyor. Büyümeye başladığınız zaman yeni hatlar tabi ki ilk yıllarda zarar getiriler. Ama biz 2006 yılında bir yılda 24 yurt dışı noktasında uçuş başlattık. Bu çok delice bir olaydı. Ama delilik yapmazsanız sonuç alamazsanız.'' 

PERSONELİN KİLO SORUNU

Temel Kotil, bir gazetecinin THY'de kilolu personelin 6 aylık ücretsiz izne ayrılmaları ile ilgili sorusuna şu yanıtı verdi:

'' Yaklaşık 4 bin 500 personelimizden 100'e yakın kişide bizim standartlarımıza göre kilolarında problem var. Biz bu arkadaşlarımıza 6 ay önce zayıflamaları için tavsiyede bulunduk. 6 aylık süre geçtikten sonra da 6 aylık ücretsiz izin verdik. Fazla kilo iyi bir şey değil ama bizim de zaten belirli bir standardımız var ve personelimizin de onu koruması gerekiyor. Biz şimdi bu personelimiz geri gelmesini bekliyoruz. Ayrıca personelimiz bu süreden önce de zayıflarsa hemen işinin başına dönebiliyor.''

Konuşmasının ardından Kotil'e Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün tarafından bir plaket sunuldu.
KOTİL'DEN KİLOLU PERSONEL AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 14 yıl önce
şişmanlar zayıflar döner de birşekilde,trolley ile aynı boyda olan kısa kabin memurlarına napıcaksınız:?onlar standarda uyuyormu peki???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Standart 1. Bıyıklar badem olmalı. Standart 2. Terlikle VIP de gezilmeli. Standart 3. Apronda deve kesmeli. Standart 4. Yurtdışına gönderilenler lisan bilmemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Beni kilolu diye almadilar.. Canlari sagolsun.. kokpitte fosur fosur icsinler sigaralari , saglik bahane , amac bol ve yonet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY standartları, Badem bıyık, Terlik ve Deve

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tecrübeyi yok sayarak,insanlara yıkıcı cezalar vermek standartlara ne kadar uygundur sizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uyari falan verilmemis yada bazilarina verilmis ama tamamina degil 100 e yakin gorevli var diyor sn genel mudur peki digerleride ucretsiz izne cikacakmi yoksa bu goz dagi yeterlimi ??terazi herkesi esit tartacakmi meraktayim ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayal kırıklığına uğradım bu olayı çok normal gören yorumunuzla..... Gerçekleri gördüğünüzde pek çok insan için geç olmuş olacak....Yazık SAC AYAKLI suç örgütüne dikkat edin lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hala yanılgılar içindesiniz...Hedef başka,niyet başka...Standart hikayesi hiç uymuyor...Gerçekleri görün ltf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçuş hayatı olmayan bir Kabin Hizmetleri başkanı standarta uygunmudur sayın KOTİL? Kadrosundaki uçan kilolu müdür ve şefler standarta ne kadar uygundur ve neden ücretsiz izine çıkartılanlar arasında değillerdir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
OZMANCIM SENİ TAHLİYE ETME GÖREVİ KABİN MEMURUNUN İŞİ.KAPTANIN KENDİSİNE GELİNCE BU SENİ İLGİLENDİRMEZ ONLAR BİR ÇIKIŞ YOLU BULURLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000