02 Nisan 2008, Çarşamba 18:21:13

KOTİL'DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, THY'nin Star Alliance üyeliği için yapılan imza töreninin ardından AirportHaber'e özel açıklamalarda bulundu. İşte Kotil'in o açıklamaları...

Türk Hava Yolları tarihinin en önemli anlaşmalarından birisi olan Star Alliance üyeliğinin imza töreninden sonra THY Genel Müdürü Temel Kotil, ilk heyecanını AirportHaber’le paylaştı.

Yaklaşık bir buçuk yıllık bir çalışmanın başarıya ulaşmasının mutluluğunu yaşayan Kotil, “Türk Hava Yolları için çok önemli bir olay. Şuanda biz dünyadaki en büyük havacılık birliğine yani starlar ittifakına girmiş olduk. Bu açıdan da hem bizim itibarımızın dünyaya anlatılması hem de bunun geri dönüşü açısından çok güzel anlam ifade ediyor. Ve bu, Türk Hava Yolları’nın bugüne kadar attığı en önemli imza oldu” dedi.

kotil

"TEK HEDEF, KALİTEDE ZİRVE YAPMAK"

Kotil, Türk Hava Yolları’nın bundan sonraki hedefleriyle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

THY Genel Müdürü Temel Kotil, “Star Alliance üyeliği birlikte bir tur atmış olduk. Bizim ilk hedefimiz coğrafi olarak genişlemekti. Coğrafya dediğimiz zaman bunun içerisinde hacimce büyümeden söz edebiliriz. Bunu zaten 2006 yılında başardık. İkinci hedefimiz, kalitede zirveye çıkmaktı. 2007’de üç yıldızdan dört yıldıza çıktık ama hala önümüzde beşinci yıldızımız var. Ondan sonraki hedefimiz ise Alliance üyeliğiydi. Bugün atılan imzalarla onu gerçekleştirdik. Dolayısıyla bir tur atmış olduk. Peki, bundan sonraki olacak olan nedir? Tabiî ki bunun zenginleştirilmesi ve bunun güçlendirilmesidir. Yani tekrardan kalite üzerinde çalışmalar yapacağız. Artık beş yıldızlı bir havayolu olmak istiyoruz. Bunun dışında başka bir Alliance da olmadığına göre tek hedefimiz kalitede zirveye çıkmak olacak” şeklinde konuştu.

©AirportHaber.com 

 

KOTİL'DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000