14 Mart 2010, Pazar 08:37:07

Kotil: "Yenilikler geliyor"

Almanya'nın başkenti Berlin'de Türkiye'nin konuk ülke olarak katıldığı 44. Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na katılan Temel Kotil, kriz ortamında büyüyen THY'nin Avrupalıların ilgisini çektiğini söyledi.
  • olan yanlışlığı düzeltmek herkesin hakkını vermekmi daha doğru yoksa yerin dolar demekmi sizin gibi düşünceler yüzünden yanlışlar düzelmiyo herşeyin cok ii biliyosunuz ya
  • Yoksa apronda deve yerine timsah mı kesecekler...
  • Benim cok samimi arkadaşımı burs vermiyor diye thy den kapı dışarı ettiler buna ne diyeceksin
  • Sokrat'in "Gercek","Iyilik" ve "Ise yararlilik" filtreleri vardir. Soylenilenin, yazilanin gercekliginden emin olunmayan, hakkinda iyi bir soz edilmeyen ve daha da onemlisi bize birsey katmayan hicbir sey tartisilmamali. THY'yi hic tutmam, ozellikle de son yillarda surekli negatif bir tutum icerisindeyimdir. Ama Temel Kotil sonucta halka acik bir sirketin basi ve bazi planlarindan bahsediyor. Bunlari not edip, ilerideki icraatlariyla karsilastirmak daha akillica olur sanki.
  • Arkadaşım ben havacılığı amatör olarak takip eden birisiyim. ABD'de doktora yapıyorum ve işim gereği pek çok kez kongre ve konferanlara gidiyorum ve farklı firmalarla uçuyorum. THYnin verdiği hizmeti veren firma neredeyse burada yok. Ben bu açından THYnin yaptığı açılımları ve başarılarıyla gururlanıyoruz diyince yalaka olmakla suçlandım, maaş konusuna gelince Türkiyede pek çok kişi yetersiz maaşlarla hayatını idare ettirmeye çalışıyor bu sadece hava sektöründe çalışanlara ait bir sorun değil. Bu skötörde ç sektörde çalışan pek çok kişi sanırım burada yazıyor, THyyi başarılı bulanda cok fazla, sizin gibi başarızsız bulanada ama beğenmiyorsanız yeriniz dolar demenin bir yeride yanlış degil.
  • buralarda herkes yöneticisini eleştiriyor..bu aslında kendini eleştirmektir.kendini zavallı gormektir. Yöneticelr icinde en deniyimlisi kotil beydir.Kendisi thy de oldugu için şanslı değil.Thy oyle bir yöneticiye sahip oldugu için sanslıdır..yine dinle işi birbirine karıstırır bir yorum yapımıssın.buda kötu bir dusunce durumu.Temel turkıyeye dönmeden yani sen onu tanımadan dunya onu tanıyordu zaten..Fazla bilgin olmadıgı için daha bir sey yazmaya gerek yok.Sadece hazımsız değil, bilgi arayan olmanı ve o bilginle daha yukselmeni tavsiye ederim.BU dusnce sana birsey kazandırmaz.
  • Kevin Kostner'dan önce IMF parası garantiydi; harcanmalıydı. Nereye? Tabi Soykırım Dostlarına. Şimdi par yok; yeni artist yeni soykırım dostları aranıyor. Verilecek de. Bu ülemin makus talihi. 'Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez' idi; 'Serçe gelecek yerden devekuşu esirgenmez' oldu. Ama iş oldu. Dostlar armağanlarını gösterdikçe, bizim gıdıklanmadık yerimiz kalmıyor. Gülüyor da gülüyoruz.
  • belliki arkadaşta bi hazımsızlık var ulaşamadığı ciğere mundar diyo içimizde olsaydı yaptığımız işin ne olduğunu bilseydi boş konuşmazdı arkadaşlar varmayın arkadaşın üstüne..
  • Ya illaki yorum yapmak icin profosyonel havacı mı olmak gerekiyor burada, vatandas olarak yorum yapamazmıyım? Yalaka diyen arkadasa gelince iste sizin gibilerin demokrasi anlayısınız bu, hakkaten AKP ne kadar antidemokratsa senin zihniyetinde onun kadar. kendin gibi dusunmeyen herkes yanlıs ve yalaka oluyor dimi? Sen bir defa adam olsan, adam gibi konuyu izah edersin, hakaret edeceğine. Ama ufkun o kadar senin. Senin gibilereo maaş bile çok
  • Zavallı bu adam ya... Seneye iktidar değiştiğinde ne iş yapacak çok merak ediyorum. Hac rehberliği mi ?

Kendisine bu işin sırrının sorulduğunu ifade eden Kotil, "14 bin çalışanın gayreti, Türkiye'nin desteği, Ulaştırma Bakanlığı'nın sağladığı çalışma ortamı Türkiye'yi havacılıkta uçuruyor." dedi.

THY olarak kalite ve uygun fiyatın yanı sıra marka algısını yükseltmek için yaptıkları yoğun çalışmalara dikkat çeken Temel Kotil, Almanya'da tarihi bir köprüyü giydirdiklerini, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta da gökdelene reklam verdiklerini hatırlattı. Kotil, "Markamızı herkese anlatıyoruz. Almanya'ya da bu amaçla geldik. Amacımız bütün dünya insanları THY'yi duysun, bilsin ve bizim de potansiyel müşterimiz olsun. Bu devam edecek. Dışarıdaki ortamlarda koca koca reklamlarımızı daha fazla göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

"BUNLAR DAHA BAŞLANGIÇ, YENİLİKLER GELİYOR"

İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona ile sponsorluk anlaşması imzalayarak büyük ses getiren THY, yarın da İngiliz Manchester United'ın resmi sponsoru olacak. Daha global bir marka olabilmek için sponsorluklara devam edeceklerini ifade eden Kotil, "Bunlar daha başlangıç, yenilikler geliyor. Almanya'da olsun, İtalya ve Fransa'da olsun takımlara sponsor olmak ve marka algımızı yukarı çıkarmak için çalışıyoruz. " dedi.

THY Genel Müdürü Kotil, Kevin Costner'dan sonra dünyaca ünlü bir yıldızla daha reklam anlaşması imzalayacaklarını sözlerine ekledi.

Kotil: "Yenilikler geliyor"

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 14 yıl önce
olan yanlışlığı düzeltmek herkesin hakkını vermekmi daha doğru yoksa yerin dolar demekmi sizin gibi düşünceler yüzünden yanlışlar düzelmiyo herşeyin cok ii biliyosunuz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yoksa apronda deve yerine timsah mı kesecekler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Benim cok samimi arkadaşımı burs vermiyor diye thy den kapı dışarı ettiler buna ne diyeceksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sokrat'in "Gercek","Iyilik" ve "Ise yararlilik" filtreleri vardir. Soylenilenin, yazilanin gercekliginden emin olunmayan, hakkinda iyi bir soz edilmeyen ve daha da onemlisi bize birsey katmayan hicbir sey tartisilmamali. THY'yi hic tutmam, ozellikle de son yillarda surekli negatif bir tutum icerisindeyimdir. Ama Temel Kotil sonucta halka acik bir sirketin basi ve bazi planlarindan bahsediyor. Bunlari not edip, ilerideki icraatlariyla karsilastirmak daha akillica olur sanki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım ben havacılığı amatör olarak takip eden birisiyim. ABD'de doktora yapıyorum ve işim gereği pek çok kez kongre ve konferanlara gidiyorum ve farklı firmalarla uçuyorum. THYnin verdiği hizmeti veren firma neredeyse burada yok. Ben bu açından THYnin yaptığı açılımları ve başarılarıyla gururlanıyoruz diyince yalaka olmakla suçlandım, maaş konusuna gelince Türkiyede pek çok kişi yetersiz maaşlarla hayatını idare ettirmeye çalışıyor bu sadece hava sektöründe çalışanlara ait bir sorun değil. Bu skötörde ç sektörde çalışan pek çok kişi sanırım burada yazıyor, THyyi başarılı bulanda cok fazla, sizin gibi başarızsız bulanada ama beğenmiyorsanız yeriniz dolar demenin bir yeride yanlış degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
buralarda herkes yöneticisini eleştiriyor..bu aslında kendini eleştirmektir.kendini zavallı gormektir. Yöneticelr icinde en deniyimlisi kotil beydir.Kendisi thy de oldugu için şanslı değil.Thy oyle bir yöneticiye sahip oldugu için sanslıdır..yine dinle işi birbirine karıstırır bir yorum yapımıssın.buda kötu bir dusunce durumu.Temel turkıyeye dönmeden yani sen onu tanımadan dunya onu tanıyordu zaten..Fazla bilgin olmadıgı için daha bir sey yazmaya gerek yok.Sadece hazımsız değil, bilgi arayan olmanı ve o bilginle daha yukselmeni tavsiye ederim.BU dusnce sana birsey kazandırmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kevin Kostner'dan önce IMF parası garantiydi; harcanmalıydı. Nereye? Tabi Soykırım Dostlarına. Şimdi par yok; yeni artist yeni soykırım dostları aranıyor. Verilecek de. Bu ülemin makus talihi. 'Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez' idi; 'Serçe gelecek yerden devekuşu esirgenmez' oldu. Ama iş oldu. Dostlar armağanlarını gösterdikçe, bizim gıdıklanmadık yerimiz kalmıyor. Gülüyor da gülüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
belliki arkadaşta bi hazımsızlık var ulaşamadığı ciğere mundar diyo içimizde olsaydı yaptığımız işin ne olduğunu bilseydi boş konuşmazdı arkadaşlar varmayın arkadaşın üstüne..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya illaki yorum yapmak icin profosyonel havacı mı olmak gerekiyor burada, vatandas olarak yorum yapamazmıyım? Yalaka diyen arkadasa gelince iste sizin gibilerin demokrasi anlayısınız bu, hakkaten AKP ne kadar antidemokratsa senin zihniyetinde onun kadar. kendin gibi dusunmeyen herkes yanlıs ve yalaka oluyor dimi? Sen bir defa adam olsan, adam gibi konuyu izah edersin, hakaret edeceğine. Ama ufkun o kadar senin. Senin gibilereo maaş bile çok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zavallı bu adam ya... Seneye iktidar değiştiğinde ne iş yapacak çok merak ediyorum. Hac rehberliği mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000