06 Ekim 2013, Pazar 18:10:54

KOTİL: "TÜRKİYE HAVACILIKTA TARİH YAZIYOR"

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Kastamonu Havalimanı'ndan uçak seferlerinin günde iki kez yapılacağını söyledi.
  • Her ikisininde ortak birçok yönleri var. Bir kere başkalarının ayağını kaydırarak o yerlere geldiler. Onları oraya getirenlere karşı aşırı bir minnet borçlar var. Her ikiside özde faklı, sözde farklılar. Her ikiside egolarının esiridirler. Entellektüel zekaları yetersizdir. Rakiplerine ve sevmediklerine iftira atarak bertaraf ederler. Adamlıkları yoktur. Karşına alıp bir adamla konuştuğun ve sonuca vardığın, bir karar elde ettiğini sanıyorsan aldanıyorsun. Ayrılır ayrılmaz ne söylediklerini derhal unuturlar. Tıpkı kağıdı buruşturup atmak gibi. Bir kalemde atarlar seni. Onlarla konuştuğun hiçbir şey geçerli değildir. Yani boşuna hayal etmeyin, zaman harcamayın. Kendinize de zamanınıza da sevdiklerinize de ümit bağlayarak, bağlatarak yazık etmeyin.
  • Kastamonu Bora Jetin ana üssü, seferler Bora Jet uçakları ile mi yapılacak?
  • Grevdeki personelinide anla tarih yazdınız bu süre zarfında
  • sayın kotil.aynı hassasiyeti uşak havalimanı içinde göstermenizi bekliyoruz.saygılar.
  • Sayin Kotil Kastamonu bolgesinde hava sartlari zor gectigi icin Nisan ayinda sefer sayisini ikiye cikaracagini ifade etmis. Havalimanin yapilmasinda etkili olan bir etkenlerden biri ise Ilgaz kayak merkeziydi. Acaba KFS havalimaninda kis sartlarini kaldiracak alt yapi yeterli degilmi? Yoksa ILS'mi bekliyorlar?
  • Kamuda yer işgal edenlerin nihai hedefi kendilerinin ve çocuklarının istikballeridir. Görevleri süresince kurumlarını ve onlara sağladığı avantajları kullanırlar. Gerçek niyetlerini kamufle ederler. Bunu Onunla yakın çalışanlar çok iyi bilirler. Bu rutinin dışında kalarak çalışmak isteyenleri de belli iftiralarla bertaraf ederler. Siz bakmayın şirin gözüktüklerine. Aşrı menfaat çarkı dönmekte. TC ve dünya havacılığı zaten büyük bir yükselme trendi içinde. THY ve diğer havayolları şimdilerde bu bolluğun tadını çıkartmakta. Yöneticilerin arkasında hükümet desteği ve baskısı olduğu için bunu istemeseler de yapmak durumundalar. Şimdi tuzları o kadar kuru ve rahatlar ki, artık Osmanlının uğraştığı gibi eften püften konularla, kimin torpili kim gibi konularla uğraşmaktalar. Ama bu işin bir de kriz yönü olabileceğini düşünemeyecek kadarda gafildirler.
  • merak etmeyin tarih de sizi yazıyor.
  • Sayın Kotil. Her türlü başarınızı kutlarız. Ve de sevinç duyarız. Bir de sizden bizden ayırımınız olmasa ve de herkese eşit davransanız.
  • Bravo
  • hukumetimiz calisiyor,thy yonetimide uzman kadronun elinde basaridan basariya kosuyor.isim geregi sik sik seyahat yapiyorum.gittigim her ulkede thy ile gurur duyuyorum.

Kotil, bir takım inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Kastamonu’ya geldi. Burada AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, kendilerinin görevlerinin Kastamonuluların ve diğer illerdeki insanların Kastamonu’ya rahatça gelmesini sağlamak olduğunu belirterek, “Türk Hava Yolu olarak biz, uçtuğumuz bir yere günde iki sefer yapamıyorsak kendimizi eksik hissederiz. Kastamonu’da uçuşlarımıza günde iki sefer olarak başlayacağız. Sabah gelip akşam dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

Türkiye’nin havacılıkta tarih yazdığını belirten Kotil, “2003 yılında yurt içinde yolcu sayısı 27 milyondu. Şimdi bu sayı yıl sonu itibariyle 113 milyonu buluyor. Türk Hava Yollarının 2003’te yolcu sayısı 4,5 milyon iken şimdi 37 milyona yükseldi. Bu bir berekettir. Herkesin bundan büyük katkıları vardır” diye konuştu.Kastamonu halkına Türk Hava Yollarını kullandıkları için teşekkür eden Kotil, şunları söyledi: “Kastamonulular uçtuğu için Türk Hava Yolları Kastamonu’ya uçak seferi düzenliyor. Eğer siz uçmak istemezseniz bizler buraya uçak seferi düzenleyemeyiz ve işimizden gücümüzden oluruz. Bu yüzden bizler içinde herkesin saati önemli. Allah’ın izniyle bu sözümüzü tutup yaza uçak seferlerini Kastamonu’da günde ikiye çıkartacağız. Artık Türkiye, havacılıkta tarih yazıyor”

UÇAK DOLULUK ORANLARI YÜZDE 75 CİVARINDA

Kastamonu’da uçak seferlerinin başlamasıyla birlikte Kastamonuluların 54 yıl sonra havalimanına kavuştuğunu açıklayan AK Parti İl Başkanı Metin Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kastamonu Havalimanında uçak doluluk oranlarına baktığımız zaman yüzde 75 civarında seyrediyor. Bunda Türk Hava Yollarının da önemi bulunuyor. Türk Hava Yolları’nın kalitesi Kastamonu’ya geldi ve İstanbul’un Avrupa yakasına seferler düzenleniyor. Olumlu gidişat ilerleyen süreçte daha da artarak devam edecek. Nisan ayından itibaren Kastamonu Havalimanından uçak seferleri günde ikiye çıkıyor. Kış ayındaki şartlar biraz daha zorlu olduğu için bu yüzden uçuşlar Nisan ayından itibaren başlayacak.”

Çelik, Genel Müdür Kotil’e Kastamonu’nun yöresel ürünlerinden oluşan bir sepet hediye etti. Kotil ise, Çelik’e üzerinde ismi yazılı uçak maketi hediye etti. Ardından Kotil ve beraberindekiler, Nasrullah Meydanını gezdi. Kotil, Nasrullah Meydanında şadırvandan su içmeyi ihmal etmedi. Kotil, daha sonra Karabük’e gitmek üzere Kastamonu’dan ayrıldı.

KOTİL: "TÜRKİYE HAVACILIKTA TARİH YAZIYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

nafile ~ 11 yıl önce
Her ikisininde ortak birçok yönleri var. Bir kere başkalarının ayağını kaydırarak o yerlere geldiler. Onları oraya getirenlere karşı aşırı bir minnet borçlar var. Her ikiside özde faklı, sözde farklılar. Her ikiside egolarının esiridirler. Entellektüel zekaları yetersizdir. Rakiplerine ve sevmediklerine iftira atarak bertaraf ederler. Adamlıkları yoktur. Karşına alıp bir adamla konuştuğun ve sonuca vardığın, bir karar elde ettiğini sanıyorsan aldanıyorsun. Ayrılır ayrılmaz ne söylediklerini derhal unuturlar. Tıpkı kağıdı buruşturup atmak gibi. Bir kalemde atarlar seni. Onlarla konuştuğun hiçbir şey geçerli değildir. Yani boşuna hayal etmeyin, zaman harcamayın. Kendinize de zamanınıza da sevdiklerinize de ümit bağlayarak, bağlatarak yazık etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bora Jet ~ 11 yıl önce
Kastamonu Bora Jetin ana üssü, seferler Bora Jet uçakları ile mi yapılacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gencfatihler ~ 11 yıl önce
Bora Jet, Kastamonu'dan hiç bir şekilde uçmuyor. Bir yanlışınız olmasın.
xxx ~ 11 yıl önce
Grevdeki personelinide anla tarih yazdınız bu süre zarfında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
idevice ~ 11 yıl önce
sayın kotil.aynı hassasiyeti uşak havalimanı içinde göstermenizi bekliyoruz.saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorular ~ 11 yıl önce
Sayin Kotil Kastamonu bolgesinde hava sartlari zor gectigi icin Nisan ayinda sefer sayisini ikiye cikaracagini ifade etmis. Havalimanin yapilmasinda etkili olan bir etkenlerden biri ise Ilgaz kayak merkeziydi. Acaba KFS havalimaninda kis sartlarini kaldiracak alt yapi yeterli degilmi? Yoksa ILS'mi bekliyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gencfatihler ~ 11 yıl önce
ILS cihazı sanırım yıl sonuna kadar sisteme dahil edilecek.Ancak uçuşların tek olmasının sebebi Kış sezonunda Kastamonu yöresi insanının mecburi durumlar haricinde yolculuk yapmaması.Otobüsler bile kışın zararına çalışmakta.Haftanın her günü yapılan uçuşlar bu durumda yeterli olacaktır.
opportunist ~ 11 yıl önce
Kamuda yer işgal edenlerin nihai hedefi kendilerinin ve çocuklarının istikballeridir. Görevleri süresince kurumlarını ve onlara sağladığı avantajları kullanırlar. Gerçek niyetlerini kamufle ederler. Bunu Onunla yakın çalışanlar çok iyi bilirler. Bu rutinin dışında kalarak çalışmak isteyenleri de belli iftiralarla bertaraf ederler. Siz bakmayın şirin gözüktüklerine. Aşrı menfaat çarkı dönmekte. TC ve dünya havacılığı zaten büyük bir yükselme trendi içinde. THY ve diğer havayolları şimdilerde bu bolluğun tadını çıkartmakta. Yöneticilerin arkasında hükümet desteği ve baskısı olduğu için bunu istemeseler de yapmak durumundalar. Şimdi tuzları o kadar kuru ve rahatlar ki, artık Osmanlının uğraştığı gibi eften püften konularla, kimin torpili kim gibi konularla uğraşmaktalar. Ama bu işin bir de kriz yönü olabileceğini düşünemeyecek kadarda gafildirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tru ~ 11 yıl önce
"Dünya havacılığı yükselme trendinde" Mali krizdeki Air France daha yeni 2800 kişiyi işten çıkarıyor, geçen sene Lufthansa 3500 kişiyi işten çıkarmıştı, sen neden bahsediyorsun. Bu kadar at gözlüklü olmayın.
thy ~ 11 yıl önce
merak etmeyin tarih de sizi yazıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAŞARI GÜZEL DE . ~ 11 yıl önce
Sayın Kotil. Her türlü başarınızı kutlarız. Ve de sevinç duyarız. Bir de sizden bizden ayırımınız olmasa ve de herkese eşit davransanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calismaya devam ~ 11 yıl önce
Bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gezgin ~ 11 yıl önce
hukumetimiz calisiyor,thy yonetimide uzman kadronun elinde basaridan basariya kosuyor.isim geregi sik sik seyahat yapiyorum.gittigim her ulkede thy ile gurur duyuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bmx driver ~ 11 yıl önce
iyi gezmeler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000