28 Şubat 2010, Pazar 08:34:35

KOTİL: "NASIL OLUR DA %10 BARAJINI AŞAMAZLAR"

SunExpress Havayollarının çiçeği burnunda yeni Yönetim Kurulu Başkanı Temel Kotil bugün basının karşısına çıkarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.
  • yawww su kotil ciksin artik ya
  • Sevgili arkadasim, namaz kilan birinin basarili isler yapmasini hazmedemiyorlar demissin. Ne alakasi var Allah askina? Dubai super bir hizla buyuyor, dunyaya aciliyor, yoneticileri de seyhler ve namaz kilan insanlar. Bu insanlarin basarilarini takdir etmiyor muyuz sence? Sn. Kotil mutlaka degerli ve isinde bilgili, THY'ye katma deger yaratacagina inanilan biri. Benim sahsi endisem, yonettikleri firma kucuk bir aile sirketi degil - 300 ucaklik filoya giden, dunya kadar borc altina giren THY. En ufak bir hatalarinin ceremesini hepimiz cekecegiz. Firma milliyetciligini birakin ve ise ticari acidan bakin lutfen.
  • Temek Kotil İtü Uçak mezunu ABD master ve doktorasını tamamlamış bunların yanında yurt dışında havayolu firmalarına danışmanlık yaparak sektörü senin hiç göremeyeceğin yerlerden öğrenmiş oturduğu koltuğun hakkını verdiğini yüzlerce kez ispatlamış değerli bir insandır. Not: Kesinlikle AKP senpatizanı değilim bilakis günahımı vermem ancak kimseye haksızlık etmeye gerek yok.
  • Dini inanışların şirket yönetmek ile hiç bir ilgisi yoktur. Zavallı arkadaş herhalde ezikliğinden dolayı yazmış bunları. Başarılı olan Candan Karlıtekindir, Temel Kotil değil, yakında anlayacaksınız...
  • Temel Bey'i beğenmeyip eleştirenler azıcık THY'nin eski mali tablolarını bir incelesinler. senelerce hem pahalıya (sadece zenginleri uçurarak) hem de kar etmeden uçurmuşlar. Bazılarını asıl ağırına giden yapılan işin kalitesi değil işi yapan kişinin onlardan olmaması. namaz kılan birinin başarılı işler yapmasını hazmedemiyorlar.
  • Temel Kotil bence ileride THY'de yonetim kurulu baskani olacak. Star Alliance bence belli bir noktaya kadar deger yaratiyordur uyesi olan tum havayollarina; ancak gercegin THY'nin ballandirdigi gibi oldugunu sanmiyorum. Ben Turk yolcu olarak THY'nin uzakdogu seferinde Avrupa'dan gelen transit yolcular nedeniyle 2. sinif muamele goruyor, onlardan daha fazla ucret oduyorsam, sebebini sormaliyim. THY 300 ucaga gidiyor, piyasada mevcut ve potansiyel rakip birakmiyor kendine. Umarim yonetimsel olarak bir hata yazmazlar, tukurduklerini yalamak zorunda kalmazlar ve hatalarinin bedeli bizim cebimizden cikmaz. Ben ancak umit edebilirim, gozle gorunen gelmekte olan gercegi maalesef degistiremem.
  • Candan Bey THY ve Sunexpres Yönetim Kurulu Başkanı değilmiydi.Şimdi THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bey.Peki niye Sunexpres'inki Temel Bey oldu?Nisandaki Genel Kurul'da THY Yönetim Kurulu Başkanı Temel Kotil'mi?Temel Bey bu işi kesin bırakmaz.Zaten şirket içinde şuan tek güç onda.Hamdi Bey ekip kuramadı.Gücünü kaybetti.Hayırlısı olsun.
  • Ampüller şimdilik yansın....zamanı gelicek!!!İşte o zaman görücez kim kime ...
  • Sayın Kotil gidilen ve gelinen destinasyonlar Türkiye deki tüm hava yolu şirketlerine eşit dağıtılsın o zaman %10 u tersten görürsünüz
  • Temel birgün SunExpress'e yönetim Kurulu Başkanı olmuş....

Candan Karlıtekin’in istifa etmesinin ardından merakla beklenen yeni yönetim kurulu başkanı kim olacak sorusu Temel Kotil ile cevap bulurken, Kotil, bugün Yönetim Kurulu Başkanı olarak ilk açıklamasını yaptı.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve SunExpress Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Temel Kotil, Lufthansa Havayolları ile  SunExpress’in başarısına katkıda bulunmak üzere birlikte çalıştıklarını ifade ederken, Star Alliance üyeliğine Lufthansa tarafından çağrıldıklarını ve üyeliğe katılmalarının THY için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Toplantıda bir anısını paylaşan Temel Kotil, Brüksel seyahati sırasında bir yolcuyla sohbet ederken “ Neden THY’yi seçtiniz?” sorusuna “Star Alliance üyeliği THY’yi seçmemde etken oldu” cevabını alınca “Tekrardan bu üyelikte desteğini eksik etmeyen Lufthansa’ya teşekkür ederim” dedi.

Biz kar eden şirketi seviyoruz

Kotil, daha sonra konuşmasına şöyle devam etti: “Kar eden şirketleri her zaman sevdik. SunExpress geçen sene bize çok kazandırdı. Bizim ülkemiz zaten çok bereketli topraklara sahip. Bu ülke transit geçiş bölgesi olmasından dolayı çok fazla yolcuya sahip. Fakat bu ülkede buna rağmen %10 barajını aşamayan havayolu şirketleri var. Ben bunu anlamıyorum bu kadar yoğun trafiğe rağmen nasıl olur da kendi hizmetlerini geliştirip bu yüzde barajını aşamıyorlar” dedi.

KOTİL: "NASIL OLUR DA %10 BARAJINI AŞAMAZLAR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
yawww su kotil ciksin artik ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili arkadasim, namaz kilan birinin basarili isler yapmasini hazmedemiyorlar demissin. Ne alakasi var Allah askina? Dubai super bir hizla buyuyor, dunyaya aciliyor, yoneticileri de seyhler ve namaz kilan insanlar. Bu insanlarin basarilarini takdir etmiyor muyuz sence? Sn. Kotil mutlaka degerli ve isinde bilgili, THY'ye katma deger yaratacagina inanilan biri. Benim sahsi endisem, yonettikleri firma kucuk bir aile sirketi degil - 300 ucaklik filoya giden, dunya kadar borc altina giren THY. En ufak bir hatalarinin ceremesini hepimiz cekecegiz. Firma milliyetciligini birakin ve ise ticari acidan bakin lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Temek Kotil İtü Uçak mezunu ABD master ve doktorasını tamamlamış bunların yanında yurt dışında havayolu firmalarına danışmanlık yaparak sektörü senin hiç göremeyeceğin yerlerden öğrenmiş oturduğu koltuğun hakkını verdiğini yüzlerce kez ispatlamış değerli bir insandır. Not: Kesinlikle AKP senpatizanı değilim bilakis günahımı vermem ancak kimseye haksızlık etmeye gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dini inanışların şirket yönetmek ile hiç bir ilgisi yoktur. Zavallı arkadaş herhalde ezikliğinden dolayı yazmış bunları. Başarılı olan Candan Karlıtekindir, Temel Kotil değil, yakında anlayacaksınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Temel Bey'i beğenmeyip eleştirenler azıcık THY'nin eski mali tablolarını bir incelesinler. senelerce hem pahalıya (sadece zenginleri uçurarak) hem de kar etmeden uçurmuşlar. Bazılarını asıl ağırına giden yapılan işin kalitesi değil işi yapan kişinin onlardan olmaması. namaz kılan birinin başarılı işler yapmasını hazmedemiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Temel Kotil bence ileride THY'de yonetim kurulu baskani olacak. Star Alliance bence belli bir noktaya kadar deger yaratiyordur uyesi olan tum havayollarina; ancak gercegin THY'nin ballandirdigi gibi oldugunu sanmiyorum. Ben Turk yolcu olarak THY'nin uzakdogu seferinde Avrupa'dan gelen transit yolcular nedeniyle 2. sinif muamele goruyor, onlardan daha fazla ucret oduyorsam, sebebini sormaliyim. THY 300 ucaga gidiyor, piyasada mevcut ve potansiyel rakip birakmiyor kendine. Umarim yonetimsel olarak bir hata yazmazlar, tukurduklerini yalamak zorunda kalmazlar ve hatalarinin bedeli bizim cebimizden cikmaz. Ben ancak umit edebilirim, gozle gorunen gelmekte olan gercegi maalesef degistiremem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Candan Bey THY ve Sunexpres Yönetim Kurulu Başkanı değilmiydi.Şimdi THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bey.Peki niye Sunexpres'inki Temel Bey oldu?Nisandaki Genel Kurul'da THY Yönetim Kurulu Başkanı Temel Kotil'mi?Temel Bey bu işi kesin bırakmaz.Zaten şirket içinde şuan tek güç onda.Hamdi Bey ekip kuramadı.Gücünü kaybetti.Hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ampüller şimdilik yansın....zamanı gelicek!!!İşte o zaman görücez kim kime ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Kotil gidilen ve gelinen destinasyonlar Türkiye deki tüm hava yolu şirketlerine eşit dağıtılsın o zaman %10 u tersten görürsünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Temel birgün SunExpress'e yönetim Kurulu Başkanı olmuş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000