04 Mart 2012, Pazar 09:05:07

KOTİL KAHİRE'DE KARGO ANLAŞMASI İMZALADI

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, beraberindeki teknik ekiple birlikte geldiği Kahire'de, Mısır Sivil Havacılık Bakanı Hussein Massoud ile görüştü.
  • EEE NE DE OLSA YÖNETİMDEN BİRİNİN DAMADI TABİİ Kİ TEPEDEN İNME GELECEK ARTIK MODA BU...NE ALA MEMLEKET..DAMAT OL BAŞKAN OL..
  • kargo anlaşması imzalayacağına ortalıkta külhanbeyi gibi gezen, yönetimden torpille işe direk kargo başkan yardımcısı olarak başlayıp 6 ayda başkan olan zatı ve diğer havalı ve torpilli kargo müdürlerini hizaya soksan daha iyi olur takunyalı badem!!!!
  • botoksu gulumseme devam ediyor,hic utanma silikma yok bunlarda
  • Kotil vizyon sahibi bir lider
  • mısır ekonomik potansiyeli yüksek olan bir ülke msırdaki genç nüfus tüketen harcıyan nüfus ülkenin bulunduğu stratejik onumu buradan diğer afrikanın ülkelerine açılma mat satma ürün satma mümkünü olacaktır.. ayrıca bazı sanayi bölgelerinde yatırım yapıldığı takdirde işadamlarına bazı teşvikler veriliyor.. yapılan antlaşma her iki ülke açısından son derece önemli ve fayda sağlayacaktır..
Sivil Havacılık Bakanlığı'nda bir araya gelen Kotil ve Massoud'a Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı da eşlik etti. Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardında iki ülke arasında Kargo taşımacılığı konusunda anlaşma imzalandı.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Hussein Massoud, Mısır ve Türkiye arasındaki işbirliğinin eskilere dayandığını söyledi.

Devrimden sonra bu işbirliğinin farklı bir şekilde olacağını anlatan Massoud, ''Özellikle Türk halkı ve hükümeti bu durumlarda Mısır'a yardım ediyorlar. Bu yardım, iki halk ve iki hükümet arasındaki işbirliğinde etkili olacak. Aramızda işbirliği var ama biz bu işbirliğini artırmak istiyoruz. Onun için bugünkü toplantıyı yaptık'' dedi.
KOTİL KAHİRE'DE KARGO ANLAŞMASI İMZALADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
EEE NE DE OLSA YÖNETİMDEN BİRİNİN DAMADI TABİİ Kİ TEPEDEN İNME GELECEK ARTIK MODA BU...NE ALA MEMLEKET..DAMAT OL BAŞKAN OL..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kargo anlaşması imzalayacağına ortalıkta külhanbeyi gibi gezen, yönetimden torpille işe direk kargo başkan yardımcısı olarak başlayıp 6 ayda başkan olan zatı ve diğer havalı ve torpilli kargo müdürlerini hizaya soksan daha iyi olur takunyalı badem!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
botoksu gulumseme devam ediyor,hic utanma silikma yok bunlarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kotil vizyon sahibi bir lider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
mısır ekonomik potansiyeli yüksek olan bir ülke msırdaki genç nüfus tüketen harcıyan nüfus ülkenin bulunduğu stratejik onumu buradan diğer afrikanın ülkelerine açılma mat satma ürün satma mümkünü olacaktır.. ayrıca bazı sanayi bölgelerinde yatırım yapıldığı takdirde işadamlarına bazı teşvikler veriliyor.. yapılan antlaşma her iki ülke açısından son derece önemli ve fayda sağlayacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000