10 Mart 2013, Pazar 09:50:08

KOTİL: "İSTANBUL'U HAVACILIĞIN MERKEZİ YAPACAĞIZ"

THY Genel Müdürü Temel Kotil, CNN televizyonuna verdiği röportajda, "İstanbul’u havacılık açısından önemli bir merkez haline getirmek istiyoruz" dedi.
  • ya temel birak bu isleri allah askina...calisanlara karsi yediginiz haklar yaptiginiz kotulukler burdan rize ye yol oldu hala atip tutuyorsun!!! sen once calisanlarina tutundugun hasmane tavirlari birak, milletin hakkini yeme, hukukunu cigneme, tis i hakem kurulu karari ile imzalama, milletin yillik izin ve mazeretlerini adam gibi kullandir, onlari isten atmakla tehdit etme,onlara iyi kalitede yemek ve servis ver ve sonra bir kalk gel thy kargo da ayakcilarin bagrismalari, kufurleri altinda calismaya calisan thy kargo nun personellerinin icler acisi hallerini de gor sonra at,tut!!!!
  • transit ile buyuyor ama birde transit desk kismini biraz buyutseler , ucaktan cikan pasaport kismina yuruyen yolcularla transit sira bekleyenler koridorda karsilasmasa iyi olacak.
  • sana ne yazayım ki ..thy sanamı emanet Temel...yazıkkk
  • Professional..
  • tasarruf diye calisanina kotu kalitede yemek ver, zam verme sonra utanmadan kalk her sene 100 milyon dolar pazarlamaya harciyoruz de!! minimum dinlenme maksimum calisma yapip daha cok para kazanacagiz derken amirimiz evinden uzakta kalpten rahmetli oldu...para,pul insan hayatindan cok mu onemli? hani bir lokma bir hirka felsefesinden geliyordun? insan calistiriyorsun unutma!!! ucuculuk cok kolaysa ise aldigin torpillileri mudur yapacagina ucucu yapsaydin ya neden yapmadin???? ayrica cnn deki programa para vermeden veya sponsor olmadan cikamazsin bunu da biliyorsun degil mi?? oyle cnn ciktim diye de boburlenme!!! parayi bastirdin ciktin o kadar!!!!
  • afrikanin kacaklarinin avrupaya yeni baglanti noktasi istanbul..transit yolcuya ucuz tarife. turk yolcuya (turkiye cikisli ucuslar)pahali tarife.ucus emniyeti allaha emanet. zaten koskoca ulkenin bakani :goz gore gore gelen kazalar icin de "ARADA TALIHSIZLIKLER OLUYOR" deyip isi talihe vurmustu... ne diyelim hayirlisi olsun. hamdolsun hala havadalar.
  • Her yere para harca, egitime harca ma.

THY Genel Müdürü Temel Kotil CNN'de Richard Quest'e konuştu... Quest, dünyadaki havayolu şirketleri arasında en etkileyicisinin Türk Hava Yolları (THY) olduğunu belirtiyor. Ve Temel Kotil'le kısa ancak güzel bir söyleşiye imza attı.

QUEST: Bize THY merkezi İstanbul'dan biraz bahseder misiniz?

KOTİL: İstanbul, Avrasya'nın kalbinde, biliyorsunuz 5.000 yıllık bir kültüre sahip. Konum mükemmel, bütün Avrupa'ya, Orta Asya'ya ve Afrika'nın önemli bir kısmına 3-5 saat uzaklıkta. Düşüncemiz İstanbul'u en önemli merkez hâline getirmek.

QUEST: Rekabet ettiğiniz büyük bütçeli hava yolları var: Emirates, Katar gibi. Bu rekabet için gerekli kaynaklara sahip misiniz?

KOTİL: Yolcular başka bir hava yolunu neden seçiyorlar? Çünkü bugün her yolcu için yeterli koltuğa sahibiz. Bugün ekstra kapasite oluşturuyoruz.

QUEST: Büyümek için ne yapmak istiyorsunuz? Trafiği İstanbul üzerinden mi gerçekleştirmek istiyorsunuz?

KOTİL: İki şeyi aynı anda yapıyoruz. Birincisi İstanbul'u her yere bağlamak. İstanbul'dan Afrika'ya hatlarımız var. Türkiye'yi Avrupa'ya, Asya'ya ve birçok yere bağlıyoruz. Ancak asıl işimiz yani, büyük para, transferden (transit yolcu) geliyor.

QUEST: Bu, büyümek istediğiniz iş.

KOTİL: Kesinlikle...

QUEST: Transfer büyük para getiriyor.

KOTİL: Evet çünkü İstanbul binlerce yıldır ekonomi ve iş dünyasının başkenti.

QUEST: İlginç pazarlama kampanyanızdan konuşalım. Güvenlik videosu olsun reklamlar olsun, pazarlama için ciddi para harcıyorsunuz.

KOTİL: Kesinlikle… Her yıl yaklaşık 100 milyon dolar bu yıl 120 milyon dolar… Pazarlama için bugün harcadığımız paranın getirisini yarın alacağız.

 

KOTİL: "İSTANBUL'U HAVACILIĞIN MERKEZİ YAPACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

birak bu isleri ~ 11 yıl önce
ya temel birak bu isleri allah askina...calisanlara karsi yediginiz haklar yaptiginiz kotulukler burdan rize ye yol oldu hala atip tutuyorsun!!! sen once calisanlarina tutundugun hasmane tavirlari birak, milletin hakkini yeme, hukukunu cigneme, tis i hakem kurulu karari ile imzalama, milletin yillik izin ve mazeretlerini adam gibi kullandir, onlari isten atmakla tehdit etme,onlara iyi kalitede yemek ve servis ver ve sonra bir kalk gel thy kargo da ayakcilarin bagrismalari, kufurleri altinda calismaya calisan thy kargo nun personellerinin icler acisi hallerini de gor sonra at,tut!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya tarkan kozan ~ 11 yıl önce
transit ile buyuyor ama birde transit desk kismini biraz buyutseler , ucaktan cikan pasaport kismina yuruyen yolcularla transit sira bekleyenler koridorda karsilasmasa iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SENİ HARRYPOTTER ~ 11 yıl önce
sana ne yazayım ki ..thy sanamı emanet Temel...yazıkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
us ~ 11 yıl önce
Professional..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
din iman para!! ~ 11 yıl önce
tasarruf diye calisanina kotu kalitede yemek ver, zam verme sonra utanmadan kalk her sene 100 milyon dolar pazarlamaya harciyoruz de!! minimum dinlenme maksimum calisma yapip daha cok para kazanacagiz derken amirimiz evinden uzakta kalpten rahmetli oldu...para,pul insan hayatindan cok mu onemli? hani bir lokma bir hirka felsefesinden geliyordun? insan calistiriyorsun unutma!!! ucuculuk cok kolaysa ise aldigin torpillileri mudur yapacagina ucucu yapsaydin ya neden yapmadin???? ayrica cnn deki programa para vermeden veya sponsor olmadan cikamazsin bunu da biliyorsun degil mi?? oyle cnn ciktim diye de boburlenme!!! parayi bastirdin ciktin o kadar!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhtesem ~ 11 yıl önce
afrikanin kacaklarinin avrupaya yeni baglanti noktasi istanbul..transit yolcuya ucuz tarife. turk yolcuya (turkiye cikisli ucuslar)pahali tarife.ucus emniyeti allaha emanet. zaten koskoca ulkenin bakani :goz gore gore gelen kazalar icin de "ARADA TALIHSIZLIKLER OLUYOR" deyip isi talihe vurmustu... ne diyelim hayirlisi olsun. hamdolsun hala havadalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 11 yıl önce
Her yere para harca, egitime harca ma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000