08 Şubat 2013, Cuma 09:35:36

KOTİL: "DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ OLACAĞIZ"

Atatürk Havalimanı’ndaki kapasite sorunu sebebiyle operasyonunun bir kısmını Sabiha Gökçen Havalimanı’na kaydıran THY, seferlerini artırıyor. THY Genel Müdürü Kotil, THY’nin bu yıl 15 uçağının Sabiha Gökçen’den uçuşa başlayacağını söyledi.
  • MADDİ MENFAAT KARŞILIĞINDA SFI ALAN YÖNETİCİNİZİ YAKINDA TÜM GAZETE VE TELEVİZYONLARDA İZLEYECEKSİNİZ AZZZZZZZ SONRA
  • 305 çözülmeden istediğini yap bir şeye benzemez.istersen uzaya git ama bu 305 i çöz artık.taraflı tarafsız herkes artık bu davadan sıkıldı.ya insanları işlerine geri al,ya da haklarını öde,dava kapansın.inanın THY nin imajı çok kötü bu yüzden.üzerlerine yapışmış koca bir leke adeta..
  • 15 uçağın kaçı gerçek THY kaçı boyanıp sadece THY yazan içinde Pilotu,Hostesi,Tekniği Sunexpres olan uçağı olucak.
  • sayın kotil bey lütfen mademki bu kadar uçak geliyor, şu hta denen sacmalığı hiç olmassa kaldırında bizleride işe alın bakınız hazırız , herşeyimiz var inglizce deseniz var lisans var, üniversite var, madem ihtiyacınız var ben bu ülkeden onaylı lisansa sahipsem ve kraterlerim uyuyorsa neden alınmıyorum. suç benimmi yoksa birileri kul hakkımı yemekte, sizden rica ediyorum bu kadar işsizi alırsanız bu sizede itibar sağlar bizler de bu yaptığınızı unutmayız, çokda severek çalışırız..
  • Bu "destinasyon" lafi nereden cikti? Bu "Network" un cok guzel, "ucus agi" denilen Turkcesi yok mu?
  • işler bu kadar kolay değil....
  • network olmak icin ucak almak yeterli olmuyor maalesef. iki ornek vereyim; thy lax sehir ofisini arayin bakalim telefona kimse cikiyormu, ciksa bile birsey sorun, cevabi not edin, sonra yarin tekrar sorun baskasina farkli yanit alacaksiniz. thy ye miles&miles yada customerthy adresine mesaj atin bakalim cevap ne kadar zamanda geliyor. her ER ucusunda en az 2 kisi eksik ucuyor kabin, ahciyi da kabinden sayiyorlar ustelik. insan emegi ile fedakarlikla ne zor isler yapiyor, kabin ekibinin degerini bilsinler. geri hizmetleri ise profesyonel yonetime gecmeli.
  • Reklam bombardımanı adeta. Şişir şişir dur kendini. Hiçte alttan almıyor hasbam. Biri bitirmeden diğeri başlıyor. Sıktı artık sıktı. Çalışanlar kan kusuyor, Kanser oranı hızla yükseliyor, mutsuz insan yuvası haline getirdin şirketi. El insaf artık nereye kadar?
  • Ya arkadaş ne kadar kindarsınız. Artistlik yapıp işinizi kaybettiniz. Şimdi de ne zaman THY'nin başarısını duysanız kırmızı görmüş boğa gibi saldırıyorsunuz. Sakin olun. Artistlik yapmamayı öğrenin. Sizin yüzünüzden bir günde 2 milyon $ zarar oldu. Ne zannettiniz? Meydanı boş bulup at oynatacağınızı mı zannettiniz?
  • günlük 3-4 frekansı olan avrupa sehirlerinin birer seferinin SAW aktarılması mantıklı olur,tabii ki dıştan dışa transitte zayıf olanları.Ayrıyetten bu yazdan başlıyarak yeni meydana kadar AHL 24 saat full kapasite çalışacak galiba..saatlik 30+30 larla 1400 trafiklerin görüleceği kesin.SAW 2013 yazı ile 650-700leri zorlayacaktır.ESB takıntılı arkadaşım, o yeni terminal ankara şehrinin gelecek 40-50 yıllık ihtiyacı için yapıldı,aktarma merkezi olup on yılda kapasiteyi doldursun diye değil.

Türk Hava Yolları (THY), Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki operasyonlarını artırıyor. THY Genel Müdürü Temel Kotil, bu yıl 15 uçağın Sabiha Gökçen’den uçuşa başlayacağını söyledi. Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği’nin (TUROB), 21’inci Olağan Genel Kurul toplantısı dün İstanbul’da gerçekleşti.

Toplantıda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, otel yatırımlarının geri dönüşü uzun süreli olduğu için imar artışları ve değerler vermek suretiyle turizmi teşvik ettiklerini belirtti. “Bugün gelinen noktada kongre turizminde birinciyiz” diyen Topbaş “Sadece ocak ayında 500 bini geçtik. Bu yıl 10 milyonu geçeceğiz. Eskiden yurt dışındaki müzelerin önünde kuyrukları görüp imrenirdim. Şimdi artık İstabul da aynı noktaya geliyor” diye konuştu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise İstanbul’un geçen yıl 9.3 milyon turisti ağırladığını hatırlatarak “Turizm denince yüzümüz farklı gülüyor İstanbul’da. Bu yıl 10 milyonuncu konuğumuzu farklı karşılayacağız. Sürpriz paketimiz olacak” dedi. 

"DÜNYANIN EN BÜYÜK NETWORK'Ü OLACAĞIZ"

Toplantı sonrası soruları yanıtlayan Kotil, resmileşmiş birşey olmasa da uçak alımlarına yönelik çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. THY’nin şu anda 208 uçağıyla hizmet verdiğini aktaran Kotil “Buna ek olarak 30 uçağımız geliyor. Artı daha sonra gelecek olan 40 uçağımız daha bulunuyor” diye konuştu.

THY’nin şu anda 216 destinasyona uçtuğunu aktaran Kotil “Bu sene sonunda 250 destinasyona uçacağız. Böylece dünyanın en büyük network’ü olacağız. Mesela Afrika’da 9, Avrupa’da 10, Ortadoğu ve Uzakdoğu’da 3 tane yeni destinasyona daha uçacağız. Tüm coğrafyaya gün be gün yayılıyoruz” dedi. (Star)

KOTİL: "DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ OLACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
MADDİ MENFAAT KARŞILIĞINDA SFI ALAN YÖNETİCİNİZİ YAKINDA TÜM GAZETE VE TELEVİZYONLARDA İZLEYECEKSİNİZ AZZZZZZZ SONRA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istersen uzaya git ~ 11 yıl önce
305 çözülmeden istediğini yap bir şeye benzemez.istersen uzaya git ama bu 305 i çöz artık.taraflı tarafsız herkes artık bu davadan sıkıldı.ya insanları işlerine geri al,ya da haklarını öde,dava kapansın.inanın THY nin imajı çok kötü bu yüzden.üzerlerine yapışmış koca bir leke adeta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
Hay sizin 305inize. Senin ne hakkın var benim uçağımı durdurmaya, işimi aksatmaya. O gün yurtdışı planı yapmış otel parasını ödemiş bütün seyahatini dönüş dahil ödemiş biri sizce ne haldeydi? Aktarma uçuş planlayanlar? Alinin hava yolundada yapsanıza yiyorsa aynısını? Mümkün mü hayır.. Sizi geri almaları gibi bir ihtimal yok be aslanım. Bence bir iş bulunda hepimiz kurtulalım. (Adınızda çıktı artık, Hangi havayolu size iş verecekse)
Hangisi ~ 11 yıl önce
15 uçağın kaçı gerçek THY kaçı boyanıp sadece THY yazan içinde Pilotu,Hostesi,Tekniği Sunexpres olan uçağı olucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayın kotil ~ 11 yıl önce
sayın kotil bey lütfen mademki bu kadar uçak geliyor, şu hta denen sacmalığı hiç olmassa kaldırında bizleride işe alın bakınız hazırız , herşeyimiz var inglizce deseniz var lisans var, üniversite var, madem ihtiyacınız var ben bu ülkeden onaylı lisansa sahipsem ve kraterlerim uyuyorsa neden alınmıyorum. suç benimmi yoksa birileri kul hakkımı yemekte, sizden rica ediyorum bu kadar işsizi alırsanız bu sizede itibar sağlar bizler de bu yaptığınızı unutmayız, çokda severek çalışırız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kriteri ne olacak? ~ 11 yıl önce
hta'yı kaldırdı diyelim; seni ingilizcene dayanarak mı alacak? bir pilotun aynı anda birden fazla takibi yapması gerekiyor. her şey ingilizceyle lisansla olmuyor. psikomotor bu işin can damarı.
Alo ~ 11 yıl önce
Bu "destinasyon" lafi nereden cikti? Bu "Network" un cok guzel, "ucus agi" denilen Turkcesi yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaaa... ~ 11 yıl önce
Olur mu öyle Türkçe falan!.. İlla ingilizce bir kaç kelime sıkıştırıvereceksin ki araya elalem bi
komik kotil ~ 11 yıl önce
işler bu kadar kolay değil....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 11 yıl önce
network olmak icin ucak almak yeterli olmuyor maalesef. iki ornek vereyim; thy lax sehir ofisini arayin bakalim telefona kimse cikiyormu, ciksa bile birsey sorun, cevabi not edin, sonra yarin tekrar sorun baskasina farkli yanit alacaksiniz. thy ye miles&miles yada customerthy adresine mesaj atin bakalim cevap ne kadar zamanda geliyor. her ER ucusunda en az 2 kisi eksik ucuyor kabin, ahciyi da kabinden sayiyorlar ustelik. insan emegi ile fedakarlikla ne zor isler yapiyor, kabin ekibinin degerini bilsinler. geri hizmetleri ise profesyonel yonetime gecmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam hakli beyler ~ 11 yıl önce
gidip bakin bakalim en basarili havayollarini yonetenler kimler? bu isi bilerek, profesyonelce yapan insanlar.ryan air willy walsh i ceo yapmak icin kac para verdi???, yalvara yalvara aldilar british airwaysden...oysa adamin keyfi yerinde idi...bankada 3.5 milyar paund, yani 5 milyar dolar NAKIT parasi olan bir siketi yonetiyordu.
Havanı yesinler ~ 11 yıl önce
Reklam bombardımanı adeta. Şişir şişir dur kendini. Hiçte alttan almıyor hasbam. Biri bitirmeden diğeri başlıyor. Sıktı artık sıktı. Çalışanlar kan kusuyor, Kanser oranı hızla yükseliyor, mutsuz insan yuvası haline getirdin şirketi. El insaf artık nereye kadar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dobra ~ 11 yıl önce
Ya arkadaş ne kadar kindarsınız. Artistlik yapıp işinizi kaybettiniz. Şimdi de ne zaman THY'nin başarısını duysanız kırmızı görmüş boğa gibi saldırıyorsunuz. Sakin olun. Artistlik yapmamayı öğrenin. Sizin yüzünüzden bir günde 2 milyon $ zarar oldu. Ne zannettiniz? Meydanı boş bulup at oynatacağınızı mı zannettiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ff ~ 11 yıl önce
günlük 3-4 frekansı olan avrupa sehirlerinin birer seferinin SAW aktarılması mantıklı olur,tabii ki dıştan dışa transitte zayıf olanları.Ayrıyetten bu yazdan başlıyarak yeni meydana kadar AHL 24 saat full kapasite çalışacak galiba..saatlik 30+30 larla 1400 trafiklerin görüleceği kesin.SAW 2013 yazı ile 650-700leri zorlayacaktır.ESB takıntılı arkadaşım, o yeni terminal ankara şehrinin gelecek 40-50 yıllık ihtiyacı için yapıldı,aktarma merkezi olup on yılda kapasiteyi doldursun diye değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000