24 Haziran 2013, Pazartesi 12:38:11

KOTİL ÇALIŞANLARI UNUTMADI

Geçtiğimiz günlerde Skytrax tarafından bir kez daha Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları'nın Genel Müdürü Temel Kotil, bu ödülü çalışanlarla pasta keserek kutladı...
  • komedi ..sadece tıkınma ile övünürsünüz..nerede emniyet nerede güvenirlilik....güldürmeyin dünyayı kendinize
  • sn kotil, hemen para istemeye başlamışlar uçna garsonlar. kabin aş kurulsun alsınlar parayı :)
  • biz alalım siz kutlayın...
  • Bu şirkette nedense teknisyen hep dış kapının mandalı. Teknisyen olmasa ne olur acaba üst kademe idareciler hiç düşündüler mi. 2-3 ay önce empathy dergisinde biz bir aileyiz fotoğrafı kapak olmuştu. Her ay alıp en azından göz gezdirdiğim dergiyi görünce aldım yine hemen. Kapağa baktım kaptan, hostes, doco aşcı, tgs, genel müdürlük memuru, hatta çağrı merkezinde bilet satan personeli bile koymuşlar. 1 tane teknisyen yoktu durum ne kadar üzücü ve içler acısı. Biz bir ailemiyiz. Aile fotoğraflarında üvey evlat bile olsan bulunursun o bile değiliz. Teknisyen dış kapının mandalı. Hepsi tamamda teknisyen olmasa ne olur bir düşünen var mı. Teknisyen olmayınca ne olduğunu sendika başkanı anladı bu grevde. Kabin memuru arkadaşlar da anladı. Peki idareciler ne zaman anlayacak. Umarım bunu anlamak onlar için acı tecrübeler ortaya çıkarmaz. Aslında bir gün teknisyen çalışmasa herkes kabus görmeye baslar, kaptanlar paranoyak olur. 16 bin çalışanın 10 bini uyuyamaz hale gelir. Şimdilik İyi uykular..
  • afiyet olsun o pastayıda siz hakettiniz dogruya yolcuların işlemlerini siz yapıyorsunuz uçakları siz yükleyip boşaltıyorsunuz
  • Aaa hayret Ebru Saracoglu halen calisiyor mu ya!..
  • Türk Hava Yolları, Emekli Personeline minneti olmayan tek kurumsal şirkettir. 30-35 yıl şerefinle, emeğini verirsin, şirket beni atsın da üç kuruş tazminatın peşine düşmezsin, zamanı geldiğinde ayrılır gençlere yol verirsin... Ve sonra THY için bir hiçsin. YAZIKLAR OLSUN.
  • Temel Bey vizyon sahibi bir insan
  • sokaktaki dilenci gibisiniz ya pasta değil para istiyomuş verelim bi pasta parasıda sus sizin yüzünden sosyal haklarımız çalışma saatlerimizi konuşamaz haldeyiz herşeyde para para
  • Çalışanlara en güzel hediye ikramiye olur..Pasta değil para istiyoruz :)

Havacılık sektörüne yönelik araştırmaları ticari kaygılardan bağımsız gerçekleştiren, sektörel anlamda dünya çapında saygı duyulan ve performans temelini esas alıp havayolu şirketlerine her yıl düzenli olarak ödül veren Skytrax tarafından yeniden Avrupa'nın en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları'nın Genel Müdürü Temel Kotil, ödülü çalışanlarla pasta keserek kutladı.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde THY ve TGS çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Müdür Kotil, hem teşekkür etti, hem de daha iyi olma yolunda söz aldı.

Üç yıl üst üste aynı ödülü alan Türk Hava Yolları, En İyi Business İkram Servisi ödülüne de layık görülmüştü. Çalışanlarla bir araya gelen Kotil, 'Umarım ödüllerin devamı gelir ve seneye de aynı başarıyı tekrarlarız' şeklinde konuştu.

Çalışanlara teşekkür eden Kotil, daha sonra kontuarlara çıkarak yaklaşık bir ay önce uygulamaya konulan müşteri memnuniyeti anketini test etti. Kontuarlarda müşterilerin aldığı hizmeti değerlendirdiği dijital bir anket cihazı kullanmaya başlayan Türk Hava Yolları, bu cihazla yolculardan 'Mükkemmel, iyi, orta ve kötü' notlarıyla aldığı hizmeti ölçecek.

Yolcuların dijital anketi kullanarak aldığı hizmeti değerlendireceğini ifade eden Kotil, 'En azından yolcunun hizmeti aldığı anda ne hissettiğini öğrenmiş olacağız. Çok önemli bir uygulama' dedi.















KOTİL ÇALIŞANLARI UNUTMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

erk ~ 11 yıl önce
komedi ..sadece tıkınma ile övünürsünüz..nerede emniyet nerede güvenirlilik....güldürmeyin dünyayı kendinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
sn kotil, hemen para istemeye başlamışlar uçna garsonlar. kabin aş kurulsun alsınlar parayı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k/m1 ~ 11 yıl önce
biz alalım siz kutlayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 11 yıl önce
Bu şirkette nedense teknisyen hep dış kapının mandalı. Teknisyen olmasa ne olur acaba üst kademe idareciler hiç düşündüler mi. 2-3 ay önce empathy dergisinde biz bir aileyiz fotoğrafı kapak olmuştu. Her ay alıp en azından göz gezdirdiğim dergiyi görünce aldım yine hemen. Kapağa baktım kaptan, hostes, doco aşcı, tgs, genel müdürlük memuru, hatta çağrı merkezinde bilet satan personeli bile koymuşlar. 1 tane teknisyen yoktu durum ne kadar üzücü ve içler acısı. Biz bir ailemiyiz. Aile fotoğraflarında üvey evlat bile olsan bulunursun o bile değiliz. Teknisyen dış kapının mandalı. Hepsi tamamda teknisyen olmasa ne olur bir düşünen var mı. Teknisyen olmayınca ne olduğunu sendika başkanı anladı bu grevde. Kabin memuru arkadaşlar da anladı. Peki idareciler ne zaman anlayacak. Umarım bunu anlamak onlar için acı tecrübeler ortaya çıkarmaz. Aslında bir gün teknisyen çalışmasa herkes kabus görmeye baslar, kaptanlar paranoyak olur. 16 bin çalışanın 10 bini uyuyamaz hale gelir. Şimdilik İyi uykular..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anti torpil ~ 11 yıl önce
afiyet olsun o pastayıda siz hakettiniz dogruya yolcuların işlemlerini siz yapıyorsunuz uçakları siz yükleyip boşaltıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah vah ~ 11 yıl önce
Aaa hayret Ebru Saracoglu halen calisiyor mu ya!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o ~ 11 yıl önce
o da kim...
YAZIKLAR OLSUN ~ 11 yıl önce
Türk Hava Yolları, Emekli Personeline minneti olmayan tek kurumsal şirkettir. 30-35 yıl şerefinle, emeğini verirsin, şirket beni atsın da üç kuruş tazminatın peşine düşmezsin, zamanı geldiğinde ayrılır gençlere yol verirsin... Ve sonra THY için bir hiçsin. YAZIKLAR OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyon Sahibi ~ 11 yıl önce
Temel Bey vizyon sahibi bir insan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pasta paraya ~ 11 yıl önce
sokaktaki dilenci gibisiniz ya pasta değil para istiyomuş verelim bi pasta parasıda sus sizin yüzünden sosyal haklarımız çalışma saatlerimizi konuşamaz haldeyiz herşeyde para para

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 11 yıl önce
çok güzel bir tespit.
Pasta para ~ 11 yıl önce
Çalışanlara en güzel hediye ikramiye olur..Pasta değil para istiyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000