07 Mart 2013, Perşembe 10:40:08

KOTİL: "AVRUPA'NIN EN BÜYÜK HAVAYOLU OLACAĞIZ"

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Almanya Berlin’de düzenlenen ITB Turizm Fuarı yolunda, yıl sonunda yolcu payı açısından Avrupa'da ikinci sıraya yükseleceklerini söyledi.
  • he he bu kafayla olursuz ...da ne olursunuz :))
  • derme catma insanlar milli degerlerimizin koltuklarina haketmeden oturtulmasi pek aci.benim hakkim haram olsun sana biyikli
  • Temelcigim nasil olacak bu hayirli is? Havaciligi internetten beraber ogrendigin ise yeni aldigin torpillilerle mi????
  • THY yolcu sayısı bakımından British Airlines'i geçerek 3. oldu zaten. Sana iyi uykular...
  • hahahahahah 1. ci olacakmismis....guleyim ama neremle?? sen calisanlarina rezalet kalitede yemek ver ve B kapisinda servislerin gelis gidisinde hergun yasanan kepazelikleri de gor ondan sonra 1. ci olacagiz de!!! daha boylesi basit seyleri bile halledemeyen bir sirket daha dogrusu calisanlarini adam yerine koymayan sirket nasil 1. olacakmis??? unutma temel efendi bir sirkete parayi,prestiji emekcileri kazandirir, muduru,baskani,genel muduru vs degil!!!! sen tis i hakem kurulu karari ile imzala, emekcileri isten at veya tehdit et, millete yillik izin,mazeret kullaniminda sorun cikart, kendi adamlarini torpille ise al 3-5 ayda mudur yap kimi torpili saglamlari direk mudur olarak ise al bu ise yillarini vermis,vefa cekmislerin haklarini ye, hukuklarini cigne ,milleti hakli eylemleri sonucu sms ile isten at mahkemeyi kaybetmene ragmen yasal eyleme utanmadan yasadisi eylem de, sirkette is barisi,aidiyet yerle bir olsun sen kalk 1. olacagiz de..bu kafayla ancak sondan 1. ci olursun !!!!!
  • O birinci yapacağınız şirketin uçakların bagajında aylardır yemekhaneye bile gidemeyip ekmek arası sandeviç yiyen iki kişiyle uçakları yükleyip boşaltan çoğunun fıtık olduğu sıkıntılarını dile getirenlere işten atmakla tehdit edip beğenmiyorsanız başka iş bulun diyen ve komik rakamlarla maaş veren TGS işçilerini insan yerine koymayan siz ve yöneticileriniz hepinizi anlıyoruz da, bu kadar zulmü görüp hala sizi yağlayan sözüm ona din iman ahkam kesen o yılışık tipleri anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Zulüm karşısında susan dilsiz şeytandır. Sizi hepinizi Alllah c.c. ye havale ediyorum, O öyle bir muhasebe yapar ki hiç şaşmaz, yazıklar olsun. Yıktığınız yüzlerce yuva binlerce ah var tutar bir gün. Allah rızası için siz nasıl müslümansınız yahu.
  • THY KOKPİT OLARAK.....GREVE EVET DİYORUZ...GREV OLUNCA O KOLTUKLARDA KALABİLECEKMİSİNİZ GÖRÜCEZ...GREV YAKLAŞIYOR SİZ AYAKTA UYUYUN ÇÜNKİ SENDİKA GİZLİ ÇALIŞIYOR BU SEFER FARKLI OLACAK
  • Bizler thy kabin ekipleri olarak greve haklarımız için evet diyeceğiz..kabin çalışanları greve evet diyoruz...
  • olamazsanız istifa edecek misiniz? birinciliği bırakın ilk 3ü veriyorum size ilk 3 e giremezseniz istifa edecek misiniz?
  • senin o biyiklarin ve takunyali ekibin acaba 2020 yi gorebilecekmi siz onu dusunun. Bir gece gelip uyurken evinizden hepinizi toplarlarsa ne oluyor umreyemi gidiyoruz demeyin sakin.

"Bizim yapmamız gereken daha önce diğer havayolu şirketlerini tercih edenleri alıp kendimize misafir yapmak" diyen Kotil şöyle konuştu: "Pazar payları havayolu şirketleri arasında sürekli olarak el değiştiriyor, böyle olmak zorunda. Avrupa bölgesine yönelik yolcu taşımada 2002 yılında yüzde 3.4 olan yolcu payımız, geçen yıl yüzde 10.3, bu yılın ilk ayı itibarıyla de yüzde 13’e geldi.

Geçen yıl Lutfhansa, Air France ve THY olarak meydana gelen sıralamada bu yılın sonunda Air France’ı geride bırakıp ikinci havayolu şirketi olacağız.

Sonuçta pazar payını büyütüyoruz. Geride yüzde 18’lik payı olan Lufthansa kalacak. Hızla yaklaşıyoruz. Yüzde 3.4’ten yüzde 13’e gelen bundan sonra da yüzde 18’i yakalar. 2020 itibarıyla Avrupa’nın en büyük havayolu şirketi olacağız inşallah."

İstanbul’da yeni havalimanı yapılacağını da hatırlatan Kotil, "Yeni havalimanında müşteri olacağız, oyuncu değiliz şu anda. Sabiha Gökçen’e 14 uçak koyuyoruz. Zaman içerisinde buraya yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarda kullanılmak üzere daha çok uçak koyacağız. 2020 yılına kadar o tempoyu düşürmeyiz. Havaalanının da buna engel olmasını istemeyiz. Bu nedenle Sabiha Gökçen Havalimanı açılımı yapıyoruz" dedi.

‘İÇKİDE YAPTIĞIMIZ İŞİ BİLİYORUZ’

THY’nin bazı seferlerinde yaşanan içki yasağıyla ilgili olarak da konuşan Temel Kotil, “İçki konusu çok konuşuldu. Ama biz artık dev bir havayoluyuz ve değişik coğrafyalarda değişik uygulamalar yaparız. Biz bu işi ve yolcuyu nasıl memnun edeceğimizi biliyoruz. Bu konuda birçok eleştiri tabular üzerinden geldi. Bizim tabularımız yok” ifadesini kullandı. (HaberTürk)

 

KOTİL: "AVRUPA'NIN EN BÜYÜK HAVAYOLU OLACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

dc3 ~ 11 yıl önce
he he bu kafayla olursuz ...da ne olursunuz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aziz ~ 11 yıl önce
derme catma insanlar milli degerlerimizin koltuklarina haketmeden oturtulmasi pek aci.benim hakkim haram olsun sana biyikli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 11 yıl önce
Temelcigim nasil olacak bu hayirli is? Havaciligi internetten beraber ogrendigin ise yeni aldigin torpillilerle mi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilk 3 ~ 11 yıl önce
THY yolcu sayısı bakımından British Airlines'i geçerek 3. oldu zaten. Sana iyi uykular...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahahhaahha ~ 11 yıl önce
hahahahahah 1. ci olacakmismis....guleyim ama neremle?? sen calisanlarina rezalet kalitede yemek ver ve B kapisinda servislerin gelis gidisinde hergun yasanan kepazelikleri de gor ondan sonra 1. ci olacagiz de!!! daha boylesi basit seyleri bile halledemeyen bir sirket daha dogrusu calisanlarini adam yerine koymayan sirket nasil 1. olacakmis??? unutma temel efendi bir sirkete parayi,prestiji emekcileri kazandirir, muduru,baskani,genel muduru vs degil!!!! sen tis i hakem kurulu karari ile imzala, emekcileri isten at veya tehdit et, millete yillik izin,mazeret kullaniminda sorun cikart, kendi adamlarini torpille ise al 3-5 ayda mudur yap kimi torpili saglamlari direk mudur olarak ise al bu ise yillarini vermis,vefa cekmislerin haklarini ye, hukuklarini cigne ,milleti hakli eylemleri sonucu sms ile isten at mahkemeyi kaybetmene ragmen yasal eyleme utanmadan yasadisi eylem de, sirkette is barisi,aidiyet yerle bir olsun sen kalk 1. olacagiz de..bu kafayla ancak sondan 1. ci olursun !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gümüş ~ 11 yıl önce
O birinci yapacağınız şirketin uçakların bagajında aylardır yemekhaneye bile gidemeyip ekmek arası sandeviç yiyen iki kişiyle uçakları yükleyip boşaltan çoğunun fıtık olduğu sıkıntılarını dile getirenlere işten atmakla tehdit edip beğenmiyorsanız başka iş bulun diyen ve komik rakamlarla maaş veren TGS işçilerini insan yerine koymayan siz ve yöneticileriniz hepinizi anlıyoruz da, bu kadar zulmü görüp hala sizi yağlayan sözüm ona din iman ahkam kesen o yılışık tipleri anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Zulüm karşısında susan dilsiz şeytandır. Sizi hepinizi Alllah c.c. ye havale ediyorum, O öyle bir muhasebe yapar ki hiç şaşmaz, yazıklar olsun. Yıktığınız yüzlerce yuva binlerce ah var tutar bir gün. Allah rızası için siz nasıl müslümansınız yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustafa tek ~ 11 yıl önce
THY KOKPİT OLARAK.....GREVE EVET DİYORUZ...GREV OLUNCA O KOLTUKLARDA KALABİLECEKMİSİNİZ GÖRÜCEZ...GREV YAKLAŞIYOR SİZ AYAKTA UYUYUN ÇÜNKİ SENDİKA GİZLİ ÇALIŞIYOR BU SEFER FARKLI OLACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy kabin ~ 11 yıl önce
Bizler thy kabin ekipleri olarak greve haklarımız için evet diyeceğiz..kabin çalışanları greve evet diyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya ~ 11 yıl önce
olamazsanız istifa edecek misiniz? birinciliği bırakın ilk 3ü veriyorum size ilk 3 e giremezseniz istifa edecek misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlk 3 ~ 11 yıl önce
THY, yolcu sayısı bakımından British Airways'ı geçerek 3. oldu zaten. Günaydın diyelim ayakta uyuyanlara...
il3e cevap ~ 11 yıl önce
bu arada thy büyürken diğerleri yerinde sayacak dimi? büyük havayolu kavramı sadeceyolcu sayısıyla orantılı olamaz eğer bu örneği verirsen ryanairin taşıdığı yolcu sayısına bir bakmanı öneririm
kedidir o kedi ~ 11 yıl önce
senin o biyiklarin ve takunyali ekibin acaba 2020 yi gorebilecekmi siz onu dusunun. Bir gece gelip uyurken evinizden hepinizi toplarlarsa ne oluyor umreyemi gidiyoruz demeyin sakin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000