30 Aralık 2011, Cuma 08:57:13

KOTİL: "18 UÇAK DAHA ALIYORUZ"

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, 2011 yılının THY olarak hedeflerinin tuttuğu bir yıl olduğunu, 2012’ye ise yeni yatırımlar yaparak iddialı hazırlandıklarını söyledi.
  • aman al..sanki marifet yapiyorsun...onemli olan beddua almaman...cocugun hasta doktorlardan cikmiyorsun hala akillanmiyorsun...
  • senin grubun nerde? neden thy nin basinda degil??
  • BAHANELERİ BIRAKALIMDA SAADEDE GELELİM, KAR -ZARAR NE DURUMDA . ONU AÇIKLAYIN DA BİLELİM.
  • Merak ediyorum, fransizlardan yedigimiz bunca darbeden ve asagilanmadan sonra hala Airbus ucak alacakmisiniz. Bence alirsiniz gibime geliyor. Cunku gecmistede fransizlarla krizin gobegindeyken A340 lari almistiniz fransizlara yagcilik olsun diye.
  • ALINACAK MI ACABA?
  • alırsınız nasıl olsa halkın parası bu sizin paranız değil.onu söyleyeceğinize 500 trilyon 2011 zararınızı bu kadar açık yüreklilikle söyleyin.
  • bademlere iş imkanı yaratıyor ama bu hatların çoğu zarar ve bu zarar milletin kesesinden gidiyor. thy derhal özelleştirilmeli. Bir grup zümreyi bu millet beslemeke zorunda değil
  • Yolcuyum, yurt içi yurt dışı işim gereği çok firmayla uçtum, Türkiyenin en iyi şirketi THY larıdır, gerisi palavra.. Gecikme çoktu eskiden kızardım, son zamanlarda onuda yaşamıyorum..Buralarda yazılanları şaşkınlıkla okudum, ben tüm firma personeline teşekkür ediyorum..
  • Havacılıktaki bilgi ve tecrübeme dayanarak bende bi yorum getirmek istiyorum.....Thy na defalarca Kabin Memurluğuna başvurmama rağmen ve istedikleri şartlarıda taşımama rağmen haksız yere elendiğimi düşünüyorum ....Neye göre seçtikleri eleme yaptıkları belli değil ister istemez işin içinde torpil olduğunu düşünmeye başladım........Lütfen bu ülkede artık Adaletli davranılsın ve dayıydı amcaydı torpildii bunlarıı bırakın artık .....İnsanların haklarıyla oynayarak kalitenizi lütfen düşürmeyin ve ödün vermeyin!!!!
  • sorun torpil degil,ona herkes alisik turkiyede,sorun torpil adi altinda gercekten cok kifayetsiz,kendini ifade edemeyen ,sosyal iliskileri kendi cevreleriyle kisitli olan,cikarci,hirsli,sorgulamayan,prototip tiplerin hernoktada sirketi temsil ettirilmesi,unutulmasin bu kisiler yalnizca thy yi degil ulkeyi temsil ediyorlar,iste buna yazik,dunya standartlarinda kalite yerlerde surunuyor,disarda buyuk alay konusu bu kisiler,ama biz kendi kendimize propoganda yaparak,umursamaz birsekilde yapilanlari hakli cikarmaya calisiyoruz
Kotil, henüz yılın sonu gelmemiş olsa da ilk 11 aylık rakamların, 2011 yılının THY’nin hedeflerine yaklaştığı bir yıl olduğunu ortaya koyduğunu söyledi.

Bu yıl içinde Japonya’daki Tsunami, Avrupa'daki ekonomik kriz, Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da yaşanan rejim değişikleri, artan döviz ve petrol fiyatları göz önüne alındığında hedeflerine yaklaşmış olmanın kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Kotil, 2012’ye iddialı bir bütçe ile hazırlandıklarını belirterek “2012’de yatırımlarımız sürecek. Gelecek yıl daha önce anlaşması yapılmış 18 uçak daha filomuza katılacak. 10-14 yeni hat açmamız sürpriz olmayacak’’ dedi.

Gelecek yıl, sektörde daralmanın azalarak da olsa süreceğini düşündüğünü belirten Kotil ‘’THY olarak 2011 yılında yaşadığımız sürecin bir benzerini 2005-2006 yılında yaşamıştık. Yeni uçaklar almaya, yeni hatlar açmaya devam ettik. 2012 de, bu yıl yaptığımız atılım ve yatırımların sonuçlarını almaya başlayacağımız bir yıl olacak’’ diye konuştu.
KOTİL: "18 UÇAK DAHA ALIYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 12 yıl önce
aman al..sanki marifet yapiyorsun...onemli olan beddua almaman...cocugun hasta doktorlardan cikmiyorsun hala akillanmiyorsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
senin grubun nerde? neden thy nin basinda degil??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BAHANELERİ BIRAKALIMDA SAADEDE GELELİM, KAR -ZARAR NE DURUMDA . ONU AÇIKLAYIN DA BİLELİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Merak ediyorum, fransizlardan yedigimiz bunca darbeden ve asagilanmadan sonra hala Airbus ucak alacakmisiniz. Bence alirsiniz gibime geliyor. Cunku gecmistede fransizlarla krizin gobegindeyken A340 lari almistiniz fransizlara yagcilik olsun diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ALINACAK MI ACABA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
alırsınız nasıl olsa halkın parası bu sizin paranız değil.onu söyleyeceğinize 500 trilyon 2011 zararınızı bu kadar açık yüreklilikle söyleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bademlere iş imkanı yaratıyor ama bu hatların çoğu zarar ve bu zarar milletin kesesinden gidiyor. thy derhal özelleştirilmeli. Bir grup zümreyi bu millet beslemeke zorunda değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yolcuyum, yurt içi yurt dışı işim gereği çok firmayla uçtum, Türkiyenin en iyi şirketi THY larıdır, gerisi palavra.. Gecikme çoktu eskiden kızardım, son zamanlarda onuda yaşamıyorum..Buralarda yazılanları şaşkınlıkla okudum, ben tüm firma personeline teşekkür ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havacılıktaki bilgi ve tecrübeme dayanarak bende bi yorum getirmek istiyorum.....Thy na defalarca Kabin Memurluğuna başvurmama rağmen ve istedikleri şartlarıda taşımama rağmen haksız yere elendiğimi düşünüyorum ....Neye göre seçtikleri eleme yaptıkları belli değil ister istemez işin içinde torpil olduğunu düşünmeye başladım........Lütfen bu ülkede artık Adaletli davranılsın ve dayıydı amcaydı torpildii bunlarıı bırakın artık .....İnsanların haklarıyla oynayarak kalitenizi lütfen düşürmeyin ve ödün vermeyin!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sorun torpil degil,ona herkes alisik turkiyede,sorun torpil adi altinda gercekten cok kifayetsiz,kendini ifade edemeyen ,sosyal iliskileri kendi cevreleriyle kisitli olan,cikarci,hirsli,sorgulamayan,prototip tiplerin hernoktada sirketi temsil ettirilmesi,unutulmasin bu kisiler yalnizca thy yi degil ulkeyi temsil ediyorlar,iste buna yazik,dunya standartlarinda kalite yerlerde surunuyor,disarda buyuk alay konusu bu kisiler,ama biz kendi kendimize propoganda yaparak,umursamaz birsekilde yapilanlari hakli cikarmaya calisiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000