13 Mart 2015, Cuma 17:00:41

KONYALILAR THY'Yİ BENİMSEDİ

Türk Hava Yolları (THY) Konya Satış Müdürü Ahmet Postallı, "Konyalılar uçakla yolculuğu sevdi ve THY'i benimsedi. Burada uçak yolculuğu daha çok tercih ediliyor" dedi.
  • Konya Havaalanının nesi yakışmıyor, askeri havaalanı olunca ne oluyor, asker görüp rahatsız olanlardınsınız desem, onu da görmüyorsunuz. Eee, nedir olayınız?
  • KONYA'DA SATIŞ MÜDÜRÜMÜ VARMIŞ. İLK DEFA DUYUYORUM. BEN YOK SANIYORDUM. YILLARDIR HAVALİMANINA İŞİM GEREĞİ GİDİYORUM NE ZAMAN SORSAM HİÇ GELMEDİĞİNİ SÖYLÜYORLAR. HİÇ HAVALİMANINA UĞRAMIYAN MÜDÜR NASIL BİLEBİLİR YOLCULARIN UÇUŞU SEVDİĞİNİ. O KADAR ACENTACILIK YAPTIM BİZE HİÇ UĞRADIĞINI GÖRMEDİM. KENDİSİNİ TANIMAM BİLE.
  • Konyalı THY'ye mecbur kaldı. Atlasjet ve Onurair kampanyalı uçmalarına rağmen, THY bu fiyat -5 TL'ye uçmak ve Sunexpress'i de devreye sokmak suretiyle bu şirketleri Konya'dan kaçırdı. 59 TL olan bilet fiyatı bir anda minimum 139 TL'ye, hemen sonra 159 TL'ye çıkarıldı. Pegasus devreye girdi, Anadolujetî devreye soktu. Pegasus'u tebrik ediyorum, hakkından geldi, Anadolujet Konya^yı bırakmak zorunda kaldı. Şu anda, THY AHL'ye; PGS SBH'ya uçuyor. Olan Konyalı'ya oluyor. Tur, Umre, Hac uçuşları sayesinde diğer hava yollarını da görebiliyorlar. Malesef, "satış müdürü" gerçekler yerine, hayallerinin ifadesini vermiş.
  • Thy hep kar peşinde Konyada doğuya ve karadenize çapraz tarifeli seferler bekliyoruz. Ayrıca Frankfurtada... AYRICA BİLEN BİLMEYEN KONUSUYOR MEYDANIN ASKERİ VEYA SİVİL OLMASI TRAFİK ETKİLEMEDİKTEN SONRA YOLCUYU İLGILENDİRMEZ! BURADA THY FRANFURT VEYA BAŞKA YERE SEFER KOYMUYOR! YANİ SORUMLULUK THYDE ALMANYA YA ONCELIKLE SEFERLER ISTIYORUZ!
  • konyali bunyamin galas i gormek icin gidiyorlar herhalde sanirsam recep
  • Ne zaman oradan seyahat etsem hep ayni çalisanlari görüyorum... Acaba neden kiiii
  • Bir milyonluk büyük şehir. Ama havalimanı askeri. Mevcut havalimanı Konya'ya yakışmıyor. Konya'mıza yakışan yeni ve sivil bir havalimanı istiyoruz.
  • Dedikleri kadar var, cok sevdiler
  • Bilet satiş muduru demeç verse ne olur ? Kamu kurumunu ziyaret etse ne olur? Haber değeri yok
  • 2 ayda bir kiz ugruna cok gittim geldim, yoruldugumla kaldim, tk ya para kazandirdim sonuc ayrildik. Kazanan Thy :)

Türk Hava Yolları (THY) Konya Satış Müdürü Ahmet Postallı, kamu kurumlarına yaptığı ziyaretler kapsamında AA Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır'ı ziyaret etti.

Postallı, burada yaptığı konuşmada, THY'nin dünyada bir marka haline geldiğini söyledi. THY'nin 4. kez Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçildiğini aktaran Postallı, genç bir filoyla dünyanın 265 noktasına, 264 uçakla uçtuklarını ifade etti.

Postallı, Konya'dan Atatürk Havalimanı'na günlük 4 sefer düzenlediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
"Sabiha Gökçen'e 3 defa olmak üzere İstanbul'a 7 sefer gerçekleştiriyoruz. Yurt dışı seferlerimiz ise yaz aylarında Kopenhag'dan haftada 4 sefer yapılıyor. Hac ve umre seferleri de Konya'dan yoğun şekilde gerçekleşiyor. Konyalılar uçakla yolculuğu sevdi ve THY'i benimsedi. Burada uçak yolculuğu daha çok tercih ediliyor."

KONYALILAR THY'Yİ BENİMSEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Yakışmıyor diyene ~ 9 yıl önce
Konya Havaalanının nesi yakışmıyor, askeri havaalanı olunca ne oluyor, asker görüp rahatsız olanlardınsınız desem, onu da görmüyorsunuz. Eee, nedir olayınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESKİ ACENTACI ~ 9 yıl önce
KONYA'DA SATIŞ MÜDÜRÜMÜ VARMIŞ. İLK DEFA DUYUYORUM. BEN YOK SANIYORDUM. YILLARDIR HAVALİMANINA İŞİM GEREĞİ GİDİYORUM NE ZAMAN SORSAM HİÇ GELMEDİĞİNİ SÖYLÜYORLAR. HİÇ HAVALİMANINA UĞRAMIYAN MÜDÜR NASIL BİLEBİLİR YOLCULARIN UÇUŞU SEVDİĞİNİ. O KADAR ACENTACILIK YAPTIM BİZE HİÇ UĞRADIĞINI GÖRMEDİM. KENDİSİNİ TANIMAM BİLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Madur ~ 9 yıl önce
Konyalı THY'ye mecbur kaldı. Atlasjet ve Onurair kampanyalı uçmalarına rağmen, THY bu fiyat -5 TL'ye uçmak ve Sunexpress'i de devreye sokmak suretiyle bu şirketleri Konya'dan kaçırdı. 59 TL olan bilet fiyatı bir anda minimum 139 TL'ye, hemen sonra 159 TL'ye çıkarıldı. Pegasus devreye girdi, Anadolujetî devreye soktu. Pegasus'u tebrik ediyorum, hakkından geldi, Anadolujet Konya^yı bırakmak zorunda kaldı. Şu anda, THY AHL'ye; PGS SBH'ya uçuyor. Olan Konyalı'ya oluyor. Tur, Umre, Hac uçuşları sayesinde diğer hava yollarını da görebiliyorlar. Malesef, "satış müdürü" gerçekler yerine, hayallerinin ifadesini vermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacma ~ 9 yıl önce
sacma anadolu jet cayir cayir saw a ucuyor ve beygirden ucuz atma kardesim zaten beygir karssindaki thy ise nal toplar bu acik secik boyle simdi de ozellikle dis hatlarda saw da nal topluyor
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy hep kar peşinde Konyada doğuya ve karadenize çapraz tarifeli seferler bekliyoruz. Ayrıca Frankfurtada... AYRICA BİLEN BİLMEYEN KONUSUYOR MEYDANIN ASKERİ VEYA SİVİL OLMASI TRAFİK ETKİLEMEDİKTEN SONRA YOLCUYU İLGILENDİRMEZ! BURADA THY FRANFURT VEYA BAŞKA YERE SEFER KOYMUYOR! YANİ SORUMLULUK THYDE ALMANYA YA ONCELIKLE SEFERLER ISTIYORUZ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
konyali bunyamin galas i gormek icin gidiyorlar herhalde sanirsam recep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dejavu!!! ~ 9 yıl önce
Ne zaman oradan seyahat etsem hep ayni çalisanlari görüyorum... Acaba neden kiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hk ~ 9 yıl önce
Bir milyonluk büyük şehir. Ama havalimanı askeri. Mevcut havalimanı Konya'ya yakışmıyor. Konya'mıza yakışan yeni ve sivil bir havalimanı istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kaşıntı mı var? Para mı çok? Hava alanı kaça çıkıyor biliyor musun? Belediye dahil, hava alanını binalarla kuşattınız, mania kriterlerine uymuyorsunuz, yol pisti indra gandi yaptınız, yakında pist sivil uçaklar tarafından kullanılamayacak hale gelecek. O zaman Adana örneğinde olduğu gibi 59 Km öteye bir hava limanı yapılır, gerine gerine sivil meydandan uçarsın. Artık rantı, havayı değil de, beyni kullanıp ekonomiyi, kamu yararını, argonomiyi düşünme zamanı. Ağizla kulak arasında beyin olmalı.
Ayhan ~ 9 yıl önce
ben de bunu anlayamıyorum. Mevcut havaalanı neye yetmiyor? Günde 50 uçak inmek için izin bekliyor da TSK izin vermiyor derseniz tamam ama günde 10-15 uçak inip kalkacak diye milyonlar toprağa yatırılmamalı. Memleket bu anlayış yüzünde yatırım çöplüğü resmen. Eğer paranız çoksa Konya'nın trafiğine yatırım yaptırın. İstanbul'u aratıyor resmen.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dedikleri kadar var, cok sevdiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber mi? ~ 9 yıl önce
Bilet satiş muduru demeç verse ne olur ? Kamu kurumunu ziyaret etse ne olur? Haber değeri yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gonya yolu ~ 9 yıl önce
2 ayda bir kiz ugruna cok gittim geldim, yoruldugumla kaldim, tk ya para kazandirdim sonuc ayrildik. Kazanan Thy :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzulme ~ 9 yıl önce
Gardas, delikanli adama kiz cooook. Nevsehir var, kizlari iyi yemek pisirir, parmaklarini yersin, 2 senede gobek yaparsin karizman zirve yapar. Bir de orayi dene.
uzulmek yakısmaz ~ 9 yıl önce
Gardas bosver kendi kaybetti, hem uzaktan iliski mi olurmus :D

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000