09 Ağustos 2011, Salı 11:45:57

KOMŞUDAN KELEPİR TEKNİK EKİPMAN

AB’nin yardımlarıyla iflasın eşiğinden dönen Yunanistan’ın zor günler geçiren milli havayolu şirketi Olimpic Havayolları, teknik malzemelerini satışa çıkardı, Türk şirketi Onur Air Technic çok sayıda yer ekipmanı satın aldı.
  • kelepir ekipman , kelepir ekip
  • Şimdiki "Olympic Air" adlı havayolunun filosunda sadece Airbus ve Bombardier markalı uçakları bulunur. Olympic Havayolları'nın faaliyetleri 2009 eylül ayında durduruldu.
Filosundaki Boeing 737 tipi uçaklarının bakımlarını geçtiğimiz aylarda Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki My Technic hangarlarında yaptıran Olimpic Havayolları, elindeki teknik teçhizatın bir bölümünü de bir Türk şirketine sattı.

MNG Teknik hangarını alarak teknik birimini güçlendiren Onur Air, Olimpic Havayolları’nın teknik biriminde bulunan malzemelerin önemli bölümünü satın aldı.

Satın alınan teknik ekipmanların bir bölümü resmi işlemlerin tamamlanmasından sonra Türkiye’ye getirildi. Demonte halinde karayoluyla getirilen parçaların montajı ve kalibrasyonu THY Teknik A.Ş’de yapıldı. Söz konusu cihazların Teknik A.Ş’de kontrolü yapıldıktan sonra yeniden Onur Air Teknik’e teslim edildiği bildirildi.

Onur Air’den edinilen bilgiye göre, Olimpic Havayolları’ndan açıktan satın alınan malzemelerin yer ekipmanlarından ibaret olduğu kaydedildi.

Ekonomik krizin vurduğu ülkelerin başında gelen Yunanistan’ın milli havayolu şirketi Olimpic Airlines, girdiği ekonomik sıkıntıdan kurtulmak için bir süre önce bazı uçaklarını satışa çıkarmıştı.
KOMŞUDAN KELEPİR TEKNİK EKİPMAN

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
kelepir ekipman , kelepir ekip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şimdiki "Olympic Air" adlı havayolunun filosunda sadece Airbus ve Bombardier markalı uçakları bulunur. Olympic Havayolları'nın faaliyetleri 2009 eylül ayında durduruldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000