23 Aralık 2010, Perşembe 10:04:48

KOBE'Yİ İKNA ETMEK KIM KARDISHIAN'A KALDI!

Ermeni diasporasının Kobe Bryant'a THY ile yaptığı anlaşma nedeniyle gösterdiği ırkçı tepki artarak devam ediyor.
  • Vallaa !! "DIS HATLARI' eder gibime geliyor :))) Osman(London)
  • ŞİMDİ JAY Z Yİ DAHA İYİ ANLIYORUM :))))
  • Bence ikna eder :D e nede olsa kendini çok güzel pazarlayan birisi. ikna etse bile sanki başkası yok. baksanıza anka die bilinen ermeni seviyesizleri onun sözüyle hareket ediyor :D çok komik bi durum. Çulsuzluklarıyla rezil oluyorlar xD ermeni soykırımıymış peehhhh!!!
  • su gereksızzz boss kadınları haber yapmasanız daha ıı olacak kobe yı ıkna etmek bu kadına mı kaldıı estetıkk harıkasııı !!
  • THY icin bu karisiklik yeterince reklam oldu zaten, bu bile yeter THy yi orada duymayan kalmadi. Bu noktada THY nin ne kadar dogru tercih yaptigi bir kez daha goruldu.Hani bazi yorumcular Kobe adina her ne hikmetse hemen burun kivirmislardi ya simdi belki utanmislardir.
  • ikna yöntemi konusunda bir şüphem yok ondan eminim de ancak ""bir kere""ile Kobe ikna olurmu? o biraz şüpheli.hani meşhur bir yahudi fıkrası babasının para karşılığı yoldan geçen "siyah takım elbiseli ve melonşapkalı"adamları saymakla görevlendirdiği çocuğun cevabına benzeyebilir."babaaaaa bu ...kiş sana pahalıya patlayacak;zira mişonun cenaze alayı geliyor."ne dersin Kim hanım?
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Hiçbir haklılığı olmayan bir sözde soykırım üzerinden bizi hep zor durumda bırakmaya çalışan ermeni disporası karşısında bizde tepkimizi belli edelim! Kobe'ye destek için aşağıdaki adreslere şu mesajı gönderin: Dear Bryant,don't give up! Turkey is with you. [email protected] [email protected] En azından TARAFINIZ BELLİ OLSUN!
  • bilmem ama Kobe onu ikna etmesin de...
  • Kim Hanim beni ikna edebilir arzu ederse..

Bryant’ı anlaşmayı feshederek, Türkiye’yi soykırımla suçlayan açıklamalar yapmaya davet eden Ermeni diasporası tarafından yürütülen kampanyaya, Kim Kardashian da müdahil oldu.

Ermeni asıllı Amerikalı model Kim Kardashian, twitter üzerinden bir kampanya daha başlatarak NBA yıldızı Kobe Bryant’ı Türk Hava Yolları (THY) ile imzaladığı iki yıllık reklam anlaşmasını iptal etmeye çağırdı.

Sabah gazetesi tarafından yayınlanan habere göre Kim Kardashian ile görüşmesinde Kobe, THY ile yaptığı anlaşmanın siyasi değil ticari bir anlaşma olduğunu ve anlaşmadan vazgeçmeyeceğini açıkladı. Kardashian ise meseleyi çözebilmek için kız kardeşinin kocası ve aynı zamanda Kobe Bryant’ın takım arkadaşı olan Lamar Odom’u devreye soktu.

Türk Hava yolları, Los Angeles ve İstanbul arasında gerçekleştirilecek molasız seferlerin tanıtılması amacıyla Los Angeles Lakers kulübünde oynayan savunmacı Kobe Bryant ile bir sponsorluk anlaşması imzalamış ve oyuncuyu “küresel marka büyükelçisi” ilan etmişti.

Kobe Bryant’ın THY ile vardığı anlaşma Türk-Amerikan toplumunda heyecan yaratırken, ABD’deki Ermeni diasporasında büyük bir rahatsızlık yarattı. Anlaşma özellikle de yaklaşık 600 bin Ermeni kökenli Amerikalıya ev sahipliği yapan Güney Kaliforniya’da geniş çaplı bir hengameye neden oldu. Ermeni diasporası temsilcileri, NBA yıldızının ABD’de gittiği her şehirde protestolarla karşılayacaklarını açıkladılar.

Kardashian bundan iki hafta önce de twitter üzerinden bir kampanya başlatarak, sosyal paylaşım ağı üzerinden kendisini takip eden 5,5 milyon hayranından Temsilciler Meclisi Nancy Pelosi’yi arayarak sözde Ermeni soykırımı yasa tasarısını Temsilciler Meclisi’nin oyuna sunması için baskı yapmalarını talep etmişti.

Kardashian’ın bu hamlesi ABD’deki en büyük Ermeni lobi kuruluşu Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA) tarafından övülürken, Türkiye merkezli ASIMED derneği Ermeni asıllı yıldız aleyhinde bir protesto kampanyası başlatmıştı.
 

KOBE'Yİ İKNA ETMEK KIM KARDISHIAN'A KALDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 13 yıl önce
Vallaa !! "DIS HATLARI' eder gibime geliyor :))) Osman(London)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ŞİMDİ JAY Z Yİ DAHA İYİ ANLIYORUM :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence ikna eder :D e nede olsa kendini çok güzel pazarlayan birisi. ikna etse bile sanki başkası yok. baksanıza anka die bilinen ermeni seviyesizleri onun sözüyle hareket ediyor :D çok komik bi durum. Çulsuzluklarıyla rezil oluyorlar xD ermeni soykırımıymış peehhhh!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
su gereksızzz boss kadınları haber yapmasanız daha ıı olacak kobe yı ıkna etmek bu kadına mı kaldıı estetıkk harıkasııı !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY icin bu karisiklik yeterince reklam oldu zaten, bu bile yeter THy yi orada duymayan kalmadi. Bu noktada THY nin ne kadar dogru tercih yaptigi bir kez daha goruldu.Hani bazi yorumcular Kobe adina her ne hikmetse hemen burun kivirmislardi ya simdi belki utanmislardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ikna yöntemi konusunda bir şüphem yok ondan eminim de ancak ""bir kere""ile Kobe ikna olurmu? o biraz şüpheli.hani meşhur bir yahudi fıkrası babasının para karşılığı yoldan geçen "siyah takım elbiseli ve melonşapkalı"adamları saymakla görevlendirdiği çocuğun cevabına benzeyebilir."babaaaaa bu ...kiş sana pahalıya patlayacak;zira mişonun cenaze alayı geliyor."ne dersin Kim hanım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hiçbir haklılığı olmayan bir sözde soykırım üzerinden bizi hep zor durumda bırakmaya çalışan ermeni disporası karşısında bizde tepkimizi belli edelim! Kobe'ye destek için aşağıdaki adreslere şu mesajı gönderin: Dear Bryant,don't give up! Turkey is with you. [email protected] [email protected] En azından TARAFINIZ BELLİ OLSUN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bilmem ama Kobe onu ikna etmesin de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kim Hanim beni ikna edebilir arzu ederse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000