17 Eylül 2013, Salı 16:24:49

KKTC'YE YENİ MİLLİ HAVAYOLU GELİYOR!

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, hükümet ve parti olarak öncelikli hedeflerinin, KKTC bayrağının dalgalanacağı bir hava yolu şirketi kurmak olduğunu kaydetti. Kaşif, bir yıl içinde yeni bir havayolu kurma hedefiyle çalışmaların başladığını açıkladı.
  • Havasen ortak olduğu şirketi de batırır. Onun işi batırmak
  • Bence en büyük ortak Havasen olsun. Ancak o zaman şirketi batıramaz
  • Kurulsun artik diyen arkadas madem maliyetler yuksek yolcunda yok neden ucuosun ucma o zmn kafan rahat eder ayrica adamlar vergiyi koymuslar 3 sirket itiraz etti bak ucmayiz Ercana diye ama ne oldu halen ucmaya devam ediyorlar. Duzenleme olmali vergilerde orda haklisin .
  • Havayolu kuracaksanız önce sendikayı kapatın. Yoksa nasıl olsa gelip KTHY gibi yine batıracaktır.
  • Sendikanın batıracağı, benim ilçem kadar ülkenin bir avuç politikacısına arpalık olacak yeni bir havayolu... Paranız varsa, zararını karşılayabilecekseniz buyrun kurun. Ama 3 gün sonra bizi al diye THY'nin kapısını aşındırmaya başlayacaksanız GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM UZAK DURUN.
  • Yeni havayolunu kurunda, biz de zararına uçmaktan kurtulalım artık şu ERCAN'a... Yolcu yok, para yok... Vergiler yüksek...
  • Yakışır Kıbrıs'ımıza. Ama soydurmayın hırsız şerefsizlere.
  • Yeni havayolunu kurun ki sendikaya batıracak şirket çıksın. Boş kaldılar şimdi. KTHY nı batırdılar şimdi yeni şirketi beklerler.
  • Hesapta KKHY kurulacakti.Tam 3 kez gecikme oldu arka arkaya..."Nisanda ucacagiz,Mayista ucuyoruz!".Umarim ayni senaryo ile karsi karsiya degiliz.
  • Uçakların üzerinde KKTC bayrağı olması günümüz koşullarında yüzde sıfır ihtimal. Hiçbir zamanda olmayacak. Bu gayet açık. Malesef KKTC ölü doğmuş bir bebekti...

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, bir kabulü sırasında, kapanan Kıbrıs Türk Hava Yolları yerine milli hava yolu kurma çalışmalarının başladığını açıkladı. Bakan Kaşif, Türkiye’de kurulan şirketin de var olduğunu ifade ederek, bu konu hakkında da gerekli bilgileri alıp çalışmalara başlandığını belirtti. Kaşif, yeni havayolu şirketi kurma çalışmalarının bir yıl içinde tamamlanmasının hedeflendiğini de vurguladı.

Ahmet Kaşif, hedeflerinin, KKTC bayrağının dalgalanacağı bir hava yolu şirketi kurmak olduğunu kaydetti.

Bakan Kaşif , ayrıca, Eski Kıbrıs Türk Hava Yolları çalışanlarının da ihtiyat sandığı paralarının ödenmemesinden dolayı yaşanan mağduriyetin 2014 yılı içerisinde çözüleceğini de vurguladı.

KKTC'YE YENİ MİLLİ HAVAYOLU GELİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Havasen ~ 11 yıl önce
Havasen ortak olduğu şirketi de batırır. Onun işi batırmak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 11 yıl önce
Bence en büyük ortak Havasen olsun. Ancak o zaman şirketi batıramaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Kurulsun artik diyen arkadas madem maliyetler yuksek yolcunda yok neden ucuosun ucma o zmn kafan rahat eder ayrica adamlar vergiyi koymuslar 3 sirket itiraz etti bak ucmayiz Ercana diye ama ne oldu halen ucmaya devam ediyorlar. Duzenleme olmali vergilerde orda haklisin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 11 yıl önce
Havayolu kuracaksanız önce sendikayı kapatın. Yoksa nasıl olsa gelip KTHY gibi yine batıracaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 11 yıl önce
Sendikanın batıracağı, benim ilçem kadar ülkenin bir avuç politikacısına arpalık olacak yeni bir havayolu... Paranız varsa, zararını karşılayabilecekseniz buyrun kurun. Ama 3 gün sonra bizi al diye THY'nin kapısını aşındırmaya başlayacaksanız GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM UZAK DURUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurulsun artık ~ 11 yıl önce
Yeni havayolunu kurunda, biz de zararına uçmaktan kurtulalım artık şu ERCAN'a... Yolcu yok, para yok... Vergiler yüksek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yakışır Kıbrıs'ımıza. Ama soydurmayın hırsız şerefsizlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havayolu ~ 11 yıl önce
Yeni havayolunu kurun ki sendikaya batıracak şirket çıksın. Boş kaldılar şimdi. KTHY nı batırdılar şimdi yeni şirketi beklerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KKTCden ~ 11 yıl önce
Hesapta KKHY kurulacakti.Tam 3 kez gecikme oldu arka arkaya..."Nisanda ucacagiz,Mayista ucuyoruz!".Umarim ayni senaryo ile karsi karsiya degiliz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıbrıslı ~ 11 yıl önce
Uçakların üzerinde KKTC bayrağı olması günümüz koşullarında yüzde sıfır ihtimal. Hiçbir zamanda olmayacak. Bu gayet açık. Malesef KKTC ölü doğmuş bir bebekti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000