02 Nisan 2009, Perşembe 14:16:49

KKTC-Kayseri uçuşları başladı

Kayseri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ercan Havaalanı arasında direkt uçak seferleri başladı.
  • İstanbullu Reklamcı CTP ye önceki seçimlerde verdiği bayrak ve benzeri gereçler karşılığında Yönetime koltuguna getirildi ne alakaysa ne ilgisi varsa. CTP adayı satamadı ama elinden gelen hainliği ediyor. Türkiyeli pilotları haksız yere işten atıyor . Bunuda kontrolunu yitirmiş bi işletme başkanı ile yapıyor. Türkiye düşmanları sizi..
  • CTP nin yaptıkları belli. KTHY mahfettiler. Ercanı mahfettiler. Şimdi de gidiyorlar. Gelen de büyük olasılıkla farklı bir şey yapmayacak. Peki ne olacak ? Olacak olan KKTC ye olacak. Bu hizmetlerle bu mantıkla turist sayısı da düşecek.
  • EE CTP gidince koltukda gider , vakit saldırma zamanı ne kadar iş yaptım dedirtirsem koltuk muhafaza ihtimali o kadar artar.
  • arkadaslar kthy antalyadan yolcu alıp kayseriye tasıyamaz. oncelikle ic hat musadesi alması lazım
  • BUNU YAZANIN HERHALDE KONMA MALİYETLERİNDEN HABERİ YOK!
  • kthy bu ucusunu kıbrıs antalya kayseri seklinde gerceklestirirse bence daha verimli our.cunku hala kara yoluyla 12 saatlik mesafede olan antalya kayseri arasında ucak seferi yok..
  • KTHY İSTANBUL SABİHA GÖKÇENDEN İRAN'A DA UÇUYOR.BUNU HİÇ BİR BASIN SÖYLEMEDİ.VE DOLULUK ORANI YÜZDE 90 DAN AŞAGIYA İNMİYOR.KIBRISDAKİ İRANLI ÖGRENCİLER VE AİLERİ GİBİ BİR ÇOK İNSAN BUNDAN ÇOK MEMNUN.BAŞARILAR KTHY...
  • KTHY'nin verim alabileceği bölgelere uçuşlarını artırması gayet olumlu.Bir de bu bölgelerde temsilciliğini (bilet satış dahil) Şahika Turizm gibi acentelere yaptırması akıllıca.Burada bir satış ofisi ve havalimanı ofisi kursaydı kira,personel,araç,gereç gibi maliyet unsurları ile uğraşmak zorunda kalacaktı.KTHY'nin ekonomik açıdan rahatlaması için bu uygulamaları diğer istasyonlarda da yapması menfaatine olacaktır.

Kayseri-KKTC-Kayseri olarak düzenlenen uçak seferlerinin ilkinde, Kıbrıs Türk Hava Yolları'na (KTHY) ait yolcu uçağı, Ercan Havaalanı'ndan aldığı yolcularla Kayseri Erkilet Havaalanı'na indi. 
 
Karşılıklı uçak seferlerinin ilkinde, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Salih User ve KTHY Genel Müdürü Ahmet Akpınar da Kayseri'ye geldi. Erkilet Havaalanı'nda Şahika Turizm Genel Müdürü Yücel Şahin tarafından karşılanan heyet, daha sonra Hilton Oteli'ne geçti.

Otelde gazetecilerin sorularını yanıtlayan KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Salih User, güneşli bir bahar gününde Kayseri'de olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. User, KTHY'nın Şahika Turizm'le iş birliği sonucunda gerçekleştirmeyi planladığı tarifeli uçuşların ilkini bugün yaptıklarını kaydetti. Kayseri ve yöresi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Ercan Havaalanı arasında direkt uçuşların başladığını ifade eden User, şöyle devam etti: "Gerek Kıbrıs'taki üniversitelerimizde okuyan gerekse vatani görevini yapan gençlerimiz, Kayseri ve bölge illerinde ciddi bir nüfusu oluşturuyor. Kıbrıs'a ulaşım Kayseri ve yöresinden oldukça zor yapılıyordu. Tabii bunun karşılığında da, Kıbrıs'tan Kayseri ve yöresine ulaşım da zor oluyordu. Kıbrıs'a gelmek isteyenler ya Adana'ya ya da Ankara'ya gitmek zorunda kalıyorlardı. Yaklaşık 4 saatlik bir otobüs yolculuğundan sonra uçağa binip Kıbrıs'a gelebiliyorlardı. Şimdi artık Kayseri ile KKTC arasındaki ulaşım çok daha kolay yapılabilmektedir. Kayseri'den doğrudan doğruya 1 saatlik bir uçuşla KKTC'deki Ercan Havaalanı'na ulaşmak mümkün."

KKTC hükümetinin uyguladığı turizm teşvik politikaları çerçevesinde milli hava yolu olan KTHY'nin daha önce uçmadığı pek çok noktaya uçuşlar başlattığını vurgulayan User, "2009 yılı içerisinde dünya turizminde yaklaşık yüzde 40'lık bir daralma beklenirken, KTHY'nin, THY'nin ve diğer özel hava yolu şirketlerinin gerçekleştirdikleri yeni uçuş noktaları ile KKTC'deki turizm göreceli olarak belli bir artışın sağlanacağı şimdiden görülmektedir" diye konuştu.

Kayseri ile KKTC arasında başlatılan direkt uçuşların aynı zamanda Kayseri turizmine de katkı sağlayacağını vurgulayan User, bu uçuşların Kayseri ekonomisini de olumlu etkileyeceğini bildirdi. KTHY'nin Türkiye'de yeni uçuş rotaları belirleyeceğini ve oralara da direkt uçuşlar konulacağını dile getiren User, İran, Romanya, İtalya, İskandinav ülkeleri ile Almanya'ya yeni uçuşlar başladığını, bu uçuşların KKTC turizmine önemli katkılarda bulunacağını belirtti.

KKTC-Kayseri uçuşları başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
İstanbullu Reklamcı CTP ye önceki seçimlerde verdiği bayrak ve benzeri gereçler karşılığında Yönetime koltuguna getirildi ne alakaysa ne ilgisi varsa. CTP adayı satamadı ama elinden gelen hainliği ediyor. Türkiyeli pilotları haksız yere işten atıyor . Bunuda kontrolunu yitirmiş bi işletme başkanı ile yapıyor. Türkiye düşmanları sizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
CTP nin yaptıkları belli. KTHY mahfettiler. Ercanı mahfettiler. Şimdi de gidiyorlar. Gelen de büyük olasılıkla farklı bir şey yapmayacak. Peki ne olacak ? Olacak olan KKTC ye olacak. Bu hizmetlerle bu mantıkla turist sayısı da düşecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EE CTP gidince koltukda gider , vakit saldırma zamanı ne kadar iş yaptım dedirtirsem koltuk muhafaza ihtimali o kadar artar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar kthy antalyadan yolcu alıp kayseriye tasıyamaz. oncelikle ic hat musadesi alması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BUNU YAZANIN HERHALDE KONMA MALİYETLERİNDEN HABERİ YOK!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kthy bu ucusunu kıbrıs antalya kayseri seklinde gerceklestirirse bence daha verimli our.cunku hala kara yoluyla 12 saatlik mesafede olan antalya kayseri arasında ucak seferi yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KTHY İSTANBUL SABİHA GÖKÇENDEN İRAN'A DA UÇUYOR.BUNU HİÇ BİR BASIN SÖYLEMEDİ.VE DOLULUK ORANI YÜZDE 90 DAN AŞAGIYA İNMİYOR.KIBRISDAKİ İRANLI ÖGRENCİLER VE AİLERİ GİBİ BİR ÇOK İNSAN BUNDAN ÇOK MEMNUN.BAŞARILAR KTHY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KTHY'nin verim alabileceği bölgelere uçuşlarını artırması gayet olumlu.Bir de bu bölgelerde temsilciliğini (bilet satış dahil) Şahika Turizm gibi acentelere yaptırması akıllıca.Burada bir satış ofisi ve havalimanı ofisi kursaydı kira,personel,araç,gereç gibi maliyet unsurları ile uğraşmak zorunda kalacaktı.KTHY'nin ekonomik açıdan rahatlaması için bu uygulamaları diğer istasyonlarda da yapması menfaatine olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000