10 Mart 2009, Salı 08:24:52

Kıyafetler Haziran'da giyilecek

Türk Hava Yolları (THY), defile ile tanıttığı yer işletme biriminin kıyafetlerini belirledi. Yolcuların oylaması doğrultusunda karar verilen kıyafetler, haziranda çalışanlara dağıtılacak.
  • ben boş uçağa paramla bilet alamadım yahu sen ne diyorsun.arkadaşımın bilet aldıgı uçaktan bende yetişip bilet alayım dedim uçak dolu diye bilet satmadımlar daha sonra aarkadaşımdan ögrendim uçak yarı yarıya boş gitmiş bu nasıl bir mantık tır... Bu bilet satıştakiler hiç mi denetlenmiyor...yoksa başka şirketlerle mi anlaşıyorlar
  • SENDE CALL CENTER I ARA AL YADA GIT SATIS OFISI VYA ACENTADAN AL OKADAR SECENEK VARKEN TAKILMISIN NETE
  • Sabahtan beri thy nin sitesinden bilet almıyoruz yetmezmiş gibi çagrı merkezide işe yaramıyor

Yeni modelleri ünlü modacı Faruk Saraç tasarlamıştı. Yeni kıyafetlerin dikimi amacıyla 23-24'ünde ihaleye çıkılacak. En uygun teklifi veren firmaya dikimi amacıyla yeni modeller teslim edilecek. THY'nin, yurtiçi ve yurtdışında görev yapan 'yer hizmetleri, apron ve operasyondaki çalışanları' için modacı Saraç'ın tasarladığı kıyafetler, yolcuların oyları ile belirlendi. Daha önce modacı Cemil İpekçi'nin uçuş ekibi ve diğer çalışanlar için hazırladığı kıyafetleri defile ile tanıtan şirket, Faruk Saraç'ın seçtiği modelleri de yine Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği defile ile görücüye çıkarmıştı. Defile sonrası, yolcu ve davetliler, beğendikleri kıyafetleri dağıtılan formlara işaretleyerek yetkililere teslim etti. Oylamalarda, kadın personel kıyafetlerinde 1, erkek çalışan kıyafetlerinde de 7 numaralı üniformaların daha çok beğeni gördüğü ortaya çıktı.

Yolcuyla muhatap bay ve bayan personel için hazırlanan 7 ayrı tasarımda, zarafet ve rahatlık ön planda. Kıyafetlerde lacivert, beyaz ve siyah tonlar hakim. Fular, atkı ve kravatlarda ise kırmızı ve mavi tonlar tercih edildi. THY yetkilileri, yönetim onayının ardından kıyafetlerin dikim işlemine başlanacağını açıkladı. Yetkililer, çalışanların hazirandan itibaren yeni kıyafetlerini giymeye başlayacağını aktardı. Modacı Faruk Saraç ise koleksiyonda sadelik ve şıklığa çok önem verdiklerini söyledi. Üniformanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Saraç, "Havalimanı bazen çok kalabalık oluyor. Bu yüzden rahatlık ve şıklığı ön plana çıkardık. 9 saat mesai yapan THY çalışanlarını rahat ettirecek kumaş türlerini seçtik." diye konuştu.

Mustafa GÜN
ZAMAN

Kıyafetler Haziran'da giyilecek

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ben boş uçağa paramla bilet alamadım yahu sen ne diyorsun.arkadaşımın bilet aldıgı uçaktan bende yetişip bilet alayım dedim uçak dolu diye bilet satmadımlar daha sonra aarkadaşımdan ögrendim uçak yarı yarıya boş gitmiş bu nasıl bir mantık tır... Bu bilet satıştakiler hiç mi denetlenmiyor...yoksa başka şirketlerle mi anlaşıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SENDE CALL CENTER I ARA AL YADA GIT SATIS OFISI VYA ACENTADAN AL OKADAR SECENEK VARKEN TAKILMISIN NETE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sabahtan beri thy nin sitesinden bilet almıyoruz yetmezmiş gibi çagrı merkezide işe yaramıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000