19 Mart 2014, Çarşamba 00:01:36

KIRIM TANINANA KADAR UÇUŞ YOK

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan referandumla Rusya'ya bağlanma kararı alan Kırım'ın tanınma süreci Türkiye'den yapılacak seferleri olumsuz yönde etkiledi.
  • Başı her sıkışanın kendine kaçış yolu olarak başvuracağı bir yol değilmiş sandık. Bu işin bu usulü, hukuku varmış değil mi sevgili sandıksever ve sandıksavar okuyucular?
  • Lutfen birisi aciklama yapabilirmi sefereler nezaman basliycak krimdan. esim hamile baska havalaninada gidemiyor. lutfen THY-Atlasjet kesin bilgi versin. Bilet rezarvasyonlari acik ama gunu gelince iptal oluyor. lutfen nezaman varsa ona gore bilgi verin bizlere. cok sayida kisi bizim gibi haber bekliyor thy ve atlas jetten. tesekkurler
  • Ben kirimda okuyan bir turk ogrencisiyim ulkeme gelemiyorum ucuslar olmadigi icin burada kaldim.bu durum ne kadar surecek buradaki insanlari huzursuz etmeye hakkiniz yok.ucuslarin baslamasi gerek.
  • Havacılıktan anlamayanlarin bazı olaylarda komik yorum yapması gibi, uluslararası ilişkilerden anlamayanlarin yorumlarida komik olmuş... Kırım'in bağımsızlık referandumu çok bileşenli denklem gibi... Işi uzmanlarina bırakın... Tanisak ne olur, tanimasak ne olur demeyin, bilip bilmeden:)
  • ya tanısak ne olur tanımasak ne olur, bizi dinleyen takan var mı:) dua edelimde ruuslar bizze kızıp gazımızı kesmesinler!!!
  • Gene 22 saat mesai uçak çıkışı ne çektin be habomcu
  • Adamlar halkına ' kime bağlanalım' diye sormak için sandığa gitmiş. Katılım yüksek, onay neredeyse oyların tamamı. Her fırsatta sandık ta sandık diyenler neden başkasının sandığından çıkan kararı tanımaz ve meşru bulmaz anlamadım. O kadar insan neden mağdur edilir ki?
  • pegasus uçuşlara nisan ayında başlamayacakmıydı? nasıl iptal oldu olmayan seferler?

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan referandumla Rusya'ya bağlanma kararı alan Kırım'ın tanınma süreci Türkiye'den yapılacak seferleri olumsuz yönde etkiledi.

Ukrayna'da çıkan olaylar sırasında Türkiye'den Türk Hava Yolları (THY), Atlasjet ve Pegasus'un Simferopol seferleri sık sık iptale uğramış ve seferler yapılamamıştı. Söz konusu uçuşlar bu sefer de Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin Rusya'ya bağlanması sürecine takıldı.

Türkiye'nin Pazar günü yapılan referandumla Rusya'ya bağlanmasına onay verilen Kırım'ın  bu kararını tanımadğını açıklaması seferleri de olumsuz yönde etkiledi.

Simferopol'e tarifeli sefer düzenleyen THY, Atlasjet ve Pegasus artık bu kente Kırım tanınana kadar uçuş yapamayacak.

KIRIM TANINANA KADAR UÇUŞLAR ASKIDA

Kırım'ın tanınma çağrısına Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, dün yaptığı basın toplantısında yapılan referandumu tanımadıklarını belirtmişti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu basın toplantısında şunları söylemişti; “Bu referandumun tanınmadığını açıkça söyledim, bu referandumun meşruiyeti yoktur. Yapacağımız açıklamada da bunu çok net ifade ediyoruz. Atılacak adımlar konusunda da bütün taraflar, AB ile de temas halindeyiz NATO ile temas halindeyiz. Bir Soğuk Savaş döneminden kalan blok anlayışını doğru görmeyiz. Türkiye NATO üyesidir, AB ile müzakere yürüten bir ülkedir. Avrupa değerlerine önem veren bu anlamada Rusya’nın da katıldığı Avrupa Konseyi ve AGİT çerçevesindeki bütün mutabakatlarda Türkiye bunu söylemiştir. Rusya’nın olduğu uluslararası kurumlarda da birlikte çalıştık. Türkiye bütün ülkeler içinde hem Ukrayna hem Rusya’ya aynı anda komşu olan ve aynı zamanda Kırım’a doğrudan ‘access'i olan yegane ülkedir. Herhangi bir ülkeden çok daha fazla etkilenmemiz doğaldır, herhangi bir ülkeden daha fazla barış yönlü diplomasiyi desteklememiz de doğaldır.”

KIRIM TANINANA KADAR UÇUŞ YOK

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Demek ki neymiş... ~ 10 yıl önce
Başı her sıkışanın kendine kaçış yolu olarak başvuracağı bir yol değilmiş sandık. Bu işin bu usulü, hukuku varmış değil mi sevgili sandıksever ve sandıksavar okuyucular?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emre ~ 10 yıl önce
Lutfen birisi aciklama yapabilirmi sefereler nezaman basliycak krimdan. esim hamile baska havalaninada gidemiyor. lutfen THY-Atlasjet kesin bilgi versin. Bilet rezarvasyonlari acik ama gunu gelince iptal oluyor. lutfen nezaman varsa ona gore bilgi verin bizlere. cok sayida kisi bizim gibi haber bekliyor thy ve atlas jetten. tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SIMFEROPOL YETKILISI ~ 10 yıl önce
EMRE, UCUSLAR UZUNCA BİR SURE OLMAYACAK. BM KIRIMI RUSYA TOPRAGI OLARAK TANIRSA TURKIYEDE KABUL EDECEK VE UCUSLAR O ZAMAN BASLAYACAK. SEN BU TARİHE KADAR YA BAŞKA BİR ŞEHİRDEN (ODS KBP VS) UÇACAKSIN TR YE, YADA AEROFLOT İLE MOSKOVA AKTARMALI OLARAK GİDECEKSİN İSTANBULA... BANA İNAN... KİM OLDUGUMU BİLSEYDİN 1 DAKİKA BEKLEMEZ HEMEN DEDİĞİMİ YAPARDIN. AMA KİM OLDUĞUMU AÇIKLAYAMAM.. CİDDİYİM :)))
ogrenci ~ 10 yıl önce
Ben kirimda okuyan bir turk ogrencisiyim ulkeme gelemiyorum ucuslar olmadigi icin burada kaldim.bu durum ne kadar surecek buradaki insanlari huzursuz etmeye hakkiniz yok.ucuslarin baslamasi gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Havacılıktan anlamayanlarin bazı olaylarda komik yorum yapması gibi, uluslararası ilişkilerden anlamayanlarin yorumlarida komik olmuş... Kırım'in bağımsızlık referandumu çok bileşenli denklem gibi... Işi uzmanlarina bırakın... Tanisak ne olur, tanimasak ne olur demeyin, bilip bilmeden:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
slm ~ 10 yıl önce
rusya da öyle diyor türkiye tanımazsa biz naparız:) ne denklemi adam dedi ve girdi!!!
tanımak mı:) ~ 10 yıl önce
ya tanısak ne olur tanımasak ne olur, bizi dinleyen takan var mı:) dua edelimde ruuslar bizze kızıp gazımızı kesmesinler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomist ~ 10 yıl önce
Gene 22 saat mesai uçak çıkışı ne çektin be habomcu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sandık? ~ 10 yıl önce
Adamlar halkına ' kime bağlanalım' diye sormak için sandığa gitmiş. Katılım yüksek, onay neredeyse oyların tamamı. Her fırsatta sandık ta sandık diyenler neden başkasının sandığından çıkan kararı tanımaz ve meşru bulmaz anlamadım. O kadar insan neden mağdur edilir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sandık ~ 10 yıl önce
diyabakır kalkıp kendi kendine referandum yapıb ben bağımsızım beni tanıyın derse ne dersin? Genel/yerel seçimle bağımsızlık referandumunun ne alakası var anlamadım
Ama ne sandık..! ~ 10 yıl önce
Kırım Türkleri oy kullanmamış.Ruslar kafileler halinde turist getirip defalarca oy kullanmış.Halkın %58 i Rus asıllıyken sandıktan %93 oy çıkmış.!Süngü ve tank gölgesinde seçim(referandum)nasıl yapılırmış,hiç gördünmü?1982 anayasa oylamasıyla (aynı oyda K.Evrenin C.Başkanlığı seçimi)çok benzeşiyor.O günü bilirmisin,6-11-1982?
kırım özerk ~ 10 yıl önce
pegasus uçuşlara nisan ayında başlamayacakmıydı? nasıl iptal oldu olmayan seferler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000