14 Haziran 2010, Pazartesi 12:11:49

Kırgızistan'a uçak gönderiyoruz

Kırgızistan'da yeniden alevlenen etnik çatışmalar beşinci gününe girerken, yaşanan şiddet olaylarında hayatını kaybedenlerin sayısı 117'ye yükseldi. Yaklaşık yüz bin Özbek, canını kurtarmak için "anavatanına" kaçarken, Türkiye bölgedeki Türklerin tahliyesi için Kırgızistan'a uçak gönderiyor.
  • B737 800 OŞ MEYDANINA İNEMEZ İNSE BİLE KALKAMAZ ÇÜNKÜ FOD VAR ÇOK ZOR İNERLER AMA MD 83 İNER
  • Malesef, 2 turk birbirini sokaklarda kesiyor. Nerde kardeslik, nerde beraberlik? Hepsi fasa-fuso.
  • bugunku iptal olmuş.. yarin içinde sefer gorunmuyor thy nin gokcenden amsterdama.. sorun nedir ?normal gunluk seferleri var thy nin amsterdama gokcenden..bir sonraki gun için gorunuyor sefer..
  • bugunku sabiha gokcenden yapilacak amsterdam ucusu nedne iptal oldu ? yolcu mu yoktu ?
  • Lafa geldimi "bizde Türk bayrağı taşıyoruz, biz de Bayrak Taşıyıcı'yız" diyenler nerede? "3G Lawrance"lık yapmaktadırlar heralde...
  • İki Türk boyunu düşman durumuna getirenlere lanet olsun. Türkiye bu işte ağırlığını koymalı ancak arap kardeşlerimiz varken Türklereden kime ne değilmi:)

Kırgizistan’da bir çete kavgasıyla başlayan azınlıklara yönelik şiddet ve yağmalama eylemleri, nisan ayında Devlet Başkanı Kurmanbek Bakiyev’i deviren geçici yönetim tarafından bastırılamıyor.

Kırgız Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, olaylarda 117 kişinin öldüğü, bin 500 kişinin de yaralandığı bildirilirken, 75 binden fazla Özbek'in Özbekistan'a kaçtığı belirtildi.

TÜRKİYE UÇAK GÖNDERİYOR

THY yetkililerinden alınan bilgilere göre; Sabiha Gökçen Havaalanı'nda bekleyen 737-800 tipi Manisa uçağının saat 14:00'da Bişkek'e gitmesi bekleniyor. Önce Bişkek'ten daha sonra seferinin olmadığı Oş Havaalanı'na geçecek olan THY uçağı, yaralı Türk yolcuları alarak yarın sabaha karşı saat 04:00'da tekrar Sabiha Gökçen Havaalanı'na iniş yapacak.

Kırgızistan'a uçak gönderiyoruz

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
B737 800 OŞ MEYDANINA İNEMEZ İNSE BİLE KALKAMAZ ÇÜNKÜ FOD VAR ÇOK ZOR İNERLER AMA MD 83 İNER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Malesef, 2 turk birbirini sokaklarda kesiyor. Nerde kardeslik, nerde beraberlik? Hepsi fasa-fuso.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bugunku iptal olmuş.. yarin içinde sefer gorunmuyor thy nin gokcenden amsterdama.. sorun nedir ?normal gunluk seferleri var thy nin amsterdama gokcenden..bir sonraki gun için gorunuyor sefer..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bugunku sabiha gokcenden yapilacak amsterdam ucusu nedne iptal oldu ? yolcu mu yoktu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lafa geldimi "bizde Türk bayrağı taşıyoruz, biz de Bayrak Taşıyıcı'yız" diyenler nerede? "3G Lawrance"lık yapmaktadırlar heralde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İki Türk boyunu düşman durumuna getirenlere lanet olsun. Türkiye bu işte ağırlığını koymalı ancak arap kardeşlerimiz varken Türklereden kime ne değilmi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000