22 Ağustos 2011, Pazartesi 08:01:37

KİEV'E UÇUŞ 169 DOLAR...

İstanbul'dan Türkiye'nin Karadeniz komşusu Ukrayna'ya sefer sayısını arttıran Türk Hava Yolları fiyatları da indirdi...
  • Ben kim kimin akrabasi, kim kimin hemserisi bilmem.Ama meyve veren agacin taslandigini hepimiz biliriz.Yolculuk yapanlar bilir Kiev' e boyle bir Mudur gelmedi. Yolcusuyla ilgilenen ucagin icine kadar gelip yolcu eden,karsilayan tek Mudur tanirim.O da EROL AKCAL dir.Lutfen dogrulari yazalim.
  • THY acisindan olumlu. Ucuslarin cok daha fazla artmasini diliyoruz. Bu arada Ukrayna'da THY'nin Avrupa'ya ucuslarda da onemli bir aktarma noktasi olabilecegini pazarlamakta yarar var. En son Kirimdaki arkadasim Ukrayna Roma ucusu icin Kiev - Prag - Roma ayarlamaya calisiyordu, ta ki ben Simferefol - IST - Roma yapabilirsin diyene dek. THY'nin dunyaya kapi olabilecegi konusunda ciddi reklam gerek.
  • Kiev Ankara hattı çok iyi olacaktır uzun süredir bekliyoruz
  • Erol abi değil, baba baba...
  • erol ağabeye laf yok. Ukrayna gibi zor şartları olan bir ülkede elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Tanıdığım THY müdürleri için de en iyisi odur. Kaprissiz, adam gibi adam.
  • Erol Akçal'ın karşısında Ukrayna bürokrasisi var. Başarısını ölçerken bunu da göze önüne alın. Dünyanın en zor ülkesinde çalışıyor. Buna rağmen THY uçuşlarındaki artışa bir bakın. Dedikoduya gerek yok.
  • Sakın bizim müdürümüze laf etmeyin. Telefonu 24 saat açıktır. THY ile yatar THY ile kalkar.
  • THY Kiev Müdürü Erol Akçal benim ömrümde gördüğüm en çalışkan insanlardan birisidir. İşkoliktir. THY'nin Ukrayna pazarında yaptığı büyük atağın mimarı odur. Onun inatçı gayretleri olmasa Ukrayna'ya bu kadar uçuş konamazdı. Çalışkan insanlarımızı yıpratmayalım. Sahip çıkalım.
  • Bazilari Moscova Mudurunu elestiryor nasil mudur oldu falan diye.. oysa Sirkete girdiginden bu yana Yurt disinda mudur olarak gorev yapan Erol Akcal AKP iktidaridada Mudur olarak devam ediyor .. eee tabi daha once Mesut beyin akrabasi oldugu icin mudur idi simdide RIZEli oludugu icin ..Gozumuz yok ama hemsericilik yapildigindan dolayi rahatsizlik duyuyorum .. Kendisini Musluman addedenler eger boyle bir tarafcilik yapiyorlarsa Ben ONLARA hakkimi helal etmiyorum ve bu adeletsizilgin bir gun hesabini verecekleri yerde iki elim yakalarinda olacagindanda kusku duymasinlar..
İstanbul'dan Türkiye'nin Karadeniz komşusu Ukrayna'ya sefer sayısını arttıran Türk Hava Yolları (THY) fiyatları da indirdi. THY Kiev Genel Müdürü Erol Akçal yaptığı açıklamada, kış tarifesine kadar Kiev-İstanbul arasında gidiş dönüş fiyatlarının vergiler hariç 169 dolardan başlayacağını söyledi. 
 
Ukrayna'ya sefer sayısını haftada 43'e çıkarttıklarını söyleyen Erol Akçal, THY'nin 11 Eylül'den itibaren haftada; Donetsk'e 4, Dnipropetrovsk'a 5, Odesa'ya 11, Simferopol 7, Lviv 3 ve Kiev'e 13 sefer düzenleyeceğini aktardı. Söz konusu şehirlere yapılacak ek seferlerin biletlerinin de satılmaya başladığı bildirildi. 
 
Yeni bir ücret yapısı çıkarttıklarını belirten Akçal, Ukrayna'daki uçuş destinasyonlarına göre değişen promosyonsal ucuz ücretler yaptıklarını belirtti. Kiev-Ankara uçuşları için de çalışmaların devam ettiğini ifade eden Akçal, Ukrayna'nın THY için önemli bir pazar olduğunu söyledi. 
 
Akçal, "Vietnam, Dakar, Ettebe, Lagos gibi yeni uzak hatların açılmasının Ukrayna'dan giden aktarmalı yolcu sayısını arttırıyor. Yoğun bir trafik var. Koltuklarımızın yüzde 43'ü dış hatlar dolduruyor. " dedi. 
 
Ukraynalı yolcuların THY'nin hizmetlerinden çok memnun olduğunun aktaran Erol Akçal hedeflerinin Kiev'den günlük 3 sefer yapmak olduğunu ifade etti.
KİEV'E UÇUŞ 169 DOLAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ben kim kimin akrabasi, kim kimin hemserisi bilmem.Ama meyve veren agacin taslandigini hepimiz biliriz.Yolculuk yapanlar bilir Kiev' e boyle bir Mudur gelmedi. Yolcusuyla ilgilenen ucagin icine kadar gelip yolcu eden,karsilayan tek Mudur tanirim.O da EROL AKCAL dir.Lutfen dogrulari yazalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY acisindan olumlu. Ucuslarin cok daha fazla artmasini diliyoruz. Bu arada Ukrayna'da THY'nin Avrupa'ya ucuslarda da onemli bir aktarma noktasi olabilecegini pazarlamakta yarar var. En son Kirimdaki arkadasim Ukrayna Roma ucusu icin Kiev - Prag - Roma ayarlamaya calisiyordu, ta ki ben Simferefol - IST - Roma yapabilirsin diyene dek. THY'nin dunyaya kapi olabilecegi konusunda ciddi reklam gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kiev Ankara hattı çok iyi olacaktır uzun süredir bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Erol abi değil, baba baba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
erol ağabeye laf yok. Ukrayna gibi zor şartları olan bir ülkede elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Tanıdığım THY müdürleri için de en iyisi odur. Kaprissiz, adam gibi adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Erol Akçal'ın karşısında Ukrayna bürokrasisi var. Başarısını ölçerken bunu da göze önüne alın. Dünyanın en zor ülkesinde çalışıyor. Buna rağmen THY uçuşlarındaki artışa bir bakın. Dedikoduya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sakın bizim müdürümüze laf etmeyin. Telefonu 24 saat açıktır. THY ile yatar THY ile kalkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY Kiev Müdürü Erol Akçal benim ömrümde gördüğüm en çalışkan insanlardan birisidir. İşkoliktir. THY'nin Ukrayna pazarında yaptığı büyük atağın mimarı odur. Onun inatçı gayretleri olmasa Ukrayna'ya bu kadar uçuş konamazdı. Çalışkan insanlarımızı yıpratmayalım. Sahip çıkalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bazilari Moscova Mudurunu elestiryor nasil mudur oldu falan diye.. oysa Sirkete girdiginden bu yana Yurt disinda mudur olarak gorev yapan Erol Akcal AKP iktidaridada Mudur olarak devam ediyor .. eee tabi daha once Mesut beyin akrabasi oldugu icin mudur idi simdide RIZEli oludugu icin ..Gozumuz yok ama hemsericilik yapildigindan dolayi rahatsizlik duyuyorum .. Kendisini Musluman addedenler eger boyle bir tarafcilik yapiyorlarsa Ben ONLARA hakkimi helal etmiyorum ve bu adeletsizilgin bir gun hesabini verecekleri yerde iki elim yakalarinda olacagindanda kusku duymasinlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000