03 Aralık 2014, Çarşamba 10:54:38

KIBRIS'IN 1 NUMARASI "PEGASUS" OLDU!

Kıbrıs genelinde, adaya en çok yolcu taşıyan hava yolu şirketinin Pegasus Hava Yolları olduğu bildirildi.
  • ucaklari yeni vizyonu genis biletleri ucuz devam pegasus sayende ucuz bilet bukuyoruz buyuksun
  • Ercan havalimanı adaya hiç yakışmıyor. Son gittiğimde AVM gibi yapmışlar içini. Oturacak bir tane yer yok. Ayrıca eski bina hala kullanılıyor. İhaleyi alan firma inşaata başlamamış bile. Ayrıca çok amatörce yönetiliyor. Bence gidip Türkiyedeki büyük havalimanlarından transferler yapın ve tecrübeli personel getirin. Bu çalışanlarla hiç bir şey yapamazsınız. KKTC hükümeti bu havalimanını görmüyor mu ? Adaya tek giriş kapısı içler acısı vaziyette. Bir de larnacaya bakın. Gayet güzel bir havalimanı ve tıkır tıkır işliyor. Ayrıca Pegasus havayollarını da tebrik ederim.
  • Ercan havalimanı demişken oradaki güvenlik sıkıntısını dile getirmek istiyorum.tehlikeli maddeleri sokmak çok kolay.güvenlik tedbirleri arttırılmalı.
  • kktc'deki ambargoya ablukaya rağmen,ryan air'e thy'ye rağmen..büyüksün pegasus saygılarımı sunuyorum....
  • Bir numara pegasus son numara Ercan havalimanı.
  • Bir de havalimanı adam gibi bir yer olsa tam süper olacak. Ne pisti ne taxiway'i ne de apronu düzgün. Versenize havalimanını TAV, İçtaş veya İSG ye. Adam gibi yapsınlar size, siz de adam gibi kullanın. Süper olmaz mı ?
  • İngiltere aktarması başarılı.

Fileleftheros gazetesi “Kıbrıs’a Gelen Yolcuların Yüzde 15’i Pegasus’la” başlığıyla aktardığı haberinde, adaya en çok yolcu taşıyan hava yolu şirketleri sıralamasında Pegasus Hava Yolları’nın birinci sırayı aldığını; “Kıbrıs Hava Yolları” (Cyprus Airways) ile Türk Hava Yolları’nın (THY) ikinci ve üçüncü sırada geldiğini yazdı.

Gazete, Pegasus Hava Yolları’nın son 2 yılda, her ne kadar “yasa dışı olsa bile”, Kıbrıs’a ve Kıbrıs’tan en fazla yolcuyu taşıyan hava yolu şirketi olduğunu kaydetti.

Bu yılın ilk 9 ayı içerisinde, adaya gelen toplam yolcu sayısının yüzde 15’ini Pegasus Hava Yolları’nın getirdiğini belirten gazete, “Kıbrıs Hava Yolları’nın” ise, yüzde 9’la sınırlı kaldığına işaret etti.

Gazete, mali sıkıntılar yaşayan ve iflas etme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan “Kıbrıs Hava Yolları” şirketinin kapanması halinde, bu durumun en çok Pegasus Hava Yolları’na yarayacağını öne sürdü.

YOLCULARIN YÜZDE 33’Ü ERCAN HAVALİMANI’NDAN

Haberde ayrıca, bu yılın ilk 9 ayı içerisinde adadaki uçuşların yüzde 33’ünün Ercan Havalimanı’ndan; yüzde 39,8’inin Larnaka Havalimanı ve yüzde 27,2’sinin de Baf Havalimanı’ndan yapıldığı bilgisi verildi.

KIBRIS'IN 1 NUMARASI "PEGASUS" OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ucaklari yeni vizyonu genis biletleri ucuz devam pegasus sayende ucuz bilet bukuyoruz buyuksun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havalimanı ~ 9 yıl önce
Ercan havalimanı adaya hiç yakışmıyor. Son gittiğimde AVM gibi yapmışlar içini. Oturacak bir tane yer yok. Ayrıca eski bina hala kullanılıyor. İhaleyi alan firma inşaata başlamamış bile. Ayrıca çok amatörce yönetiliyor. Bence gidip Türkiyedeki büyük havalimanlarından transferler yapın ve tecrübeli personel getirin. Bu çalışanlarla hiç bir şey yapamazsınız. KKTC hükümeti bu havalimanını görmüyor mu ? Adaya tek giriş kapısı içler acısı vaziyette. Bir de larnacaya bakın. Gayet güzel bir havalimanı ve tıkır tıkır işliyor. Ayrıca Pegasus havayollarını da tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ercan havalimanı demişken oradaki güvenlik sıkıntısını dile getirmek istiyorum.tehlikeli maddeleri sokmak çok kolay.güvenlik tedbirleri arttırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik mi ~ 9 yıl önce
Ercan da ne var ki güvenlik olsun
hamburg/tolga ~ 9 yıl önce
kktc'deki ambargoya ablukaya rağmen,ryan air'e thy'ye rağmen..büyüksün pegasus saygılarımı sunuyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir numara ~ 9 yıl önce
Bir numara pegasus son numara Ercan havalimanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 9 yıl önce
Bir de havalimanı adam gibi bir yer olsa tam süper olacak. Ne pisti ne taxiway'i ne de apronu düzgün. Versenize havalimanını TAV, İçtaş veya İSG ye. Adam gibi yapsınlar size, siz de adam gibi kullanın. Süper olmaz mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
^^ ~ 9 yıl önce
İngiltere aktarması başarılı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000