07 Mart 2011, Pazartesi 15:35:30

KIBRIS PAZARINA İKİ OYUNCU DAHA GİRİYOR

Kuzey Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın batmasından sonra adaya uçmak için sıraya giren Türk özel havayolu şirketleri uzun uğraşlar sonunda Ercan’a uçuş izni almayı başardı. Peki hangi şirketler Kıbrıs uçuşlarına başlıyor?
  • Bakıyorum da Onur Air daha gelmeden tepkiler başlamış. Bence hiç uçmasın daha iyi olacak.
  • Adaya her gelen havayolu yeni turist demektir. Ama özellikle onur konusunda Türkiyedeki mazisinden dolayı şüpheler var sanki.
  • Ben daha önce Onur ile uçmadım. Hakıında pekte bilgim yok. Ama yorumlara bakınca genelinde Onura karşı bir antisempati görüyorum. Nedeni nedir acaba? Sonuçta uçuş saatini düzenlerse ve fiyatları makul seviyede olursa neden tercih edilmesin ki?? Acaba bizim bilmediğimiz birşey mi var diye düşünüyorum. Yıllar önce Atlas ve Pegasus Kıbrıs' ilk geldiğinde pek kullanmıyorduk ama sonrasında onlarda oldukça tercih edilmeye başlandı. (KTHY varken ki zamanı bahsediyorum.)
  • Kuzey Kıbrıs Havayolları ay sonu operasyona başlıyor (THY destekli tabi). Onur kimi bulucakta uçuracak ? Zaten sicil kötü.
  • Ne işi var onurun KKTC de ?
  • Onurun işi zor. Piyasa Pegasus ve Atlas tarafından kapılmış durumda. SKy da başlıyor. Onur nasıl müşteri bulacak Ercandan. Hayal kurmak iyi de...
  • Onur Air KKTC de istediği pazarı bulamayacak. Özellikle SKY ile aynı tarihlerde girdiklerinde dolayı pek bir şansı yok. Atlas ve Pegasus varken tercih edilmesi imkansız gibi bir şey. Haftada bir uçup önce pazarı görsün, yoksa sonu hüsranla biter.
  • onur mdlerden ayrılalı aylar oldu. atatürkte apronda boş boş yatıyor uçaklar
  • 69 tl den başlayan diyorda siteden bakıldığında ileriki tarihler dahil nedense rekabet edecek makul ramalarda fiyatlar görünmüyor ki fiyatlara bir düzenleme yapılmaz ise uzun soluklu olacağı aşikardır herhalde bu durumu fark ederler umarım kısa zamanda yoksa tek rakibi ancak kendisi olmakla kalmaz kendi kendini baltalayarak topu diker
  • MİLLET AMMA TIRSMIŞ BU ""ONUR AİR""DAN YAHU.ADAMLARIN HATTA GİRMESİNE DAHA BİR AY VAR.BEKLEYİN DE GÖRÜN ;SONRA DA ÖTÜN.ACELENİZ NE?
Kıbrıs’ta yaz sezonunda yoğun rekabet sinyalleri alınmaya başlandı. KTHY’nin batmasından sonra Kıbrıs pazarında THY, Atlasjet ve Pegasus’un eline geçen hakimiyet, yeni havayolu şirketlerinin pazara girmesiyle renklenecek.

Uzun süredir Kıbrıs’a uçabilmek için izin almayı bekleyen iki Türk şirketi sonunda uçuş izni almayı başardı. Onur Air ve SKY Havayolları, yaz tarifelerine Ercan’ı da ekledi. Tailwind Havayolları da Ercan'a charter olarak turistik uçuşlar gerçekleştiriyor.

Onur Havayolları, Kıbrıs uçuşlarının tarifesini de açıkladı . Onur Air’e ait internet sitesinde yapılan duyuruda 31 Mart günü tarifeli uçuş ağına Lefkoşa'nın eklendiği veİstanbul-Kıbrıs ve Trabzon-Kıbrıs biletlerinin tüm vergiler dahil 69 TL'den başladığı duyuruldu.

Biletler satışları başlayan Kıbrıs uçuşları Onur Air'in tarifeli sefer düzenlediği 13. uçuş noktası olacak.

Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, Kıbrıs seferlerinin ticari bir karar olmaktan öteye aynı halkın insanlarını birleştirmek başlığıyla bir sosyal sorumluluk projesi gibi ele alındığını söyledi. Bolukçu; “Kıbrıs’a uçmak Onur Air için bir kardeşlik borcudur” dedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Lefkoşa Ercan Havalimanı düzenlenecek seferler hergün saat 09.00 ve 19.05'te, Lefkoşa Ercan Havalimanı'ndan İstanbul Atatürk Havalimanı'na olanlar ise saat 11.30 ve 21.30'da yapılacak.

19 Mayıs tarihinden itibaren de haftada 2 kez olmak üzere Trabzon-Kıbrıs uçuşları başlayacak.

KIBRIS PAZARINA İKİ OYUNCU DAHA GİRİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bakıyorum da Onur Air daha gelmeden tepkiler başlamış. Bence hiç uçmasın daha iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adaya her gelen havayolu yeni turist demektir. Ama özellikle onur konusunda Türkiyedeki mazisinden dolayı şüpheler var sanki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben daha önce Onur ile uçmadım. Hakıında pekte bilgim yok. Ama yorumlara bakınca genelinde Onura karşı bir antisempati görüyorum. Nedeni nedir acaba? Sonuçta uçuş saatini düzenlerse ve fiyatları makul seviyede olursa neden tercih edilmesin ki?? Acaba bizim bilmediğimiz birşey mi var diye düşünüyorum. Yıllar önce Atlas ve Pegasus Kıbrıs' ilk geldiğinde pek kullanmıyorduk ama sonrasında onlarda oldukça tercih edilmeye başlandı. (KTHY varken ki zamanı bahsediyorum.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kuzey Kıbrıs Havayolları ay sonu operasyona başlıyor (THY destekli tabi). Onur kimi bulucakta uçuracak ? Zaten sicil kötü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne işi var onurun KKTC de ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onurun işi zor. Piyasa Pegasus ve Atlas tarafından kapılmış durumda. SKy da başlıyor. Onur nasıl müşteri bulacak Ercandan. Hayal kurmak iyi de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur Air KKTC de istediği pazarı bulamayacak. Özellikle SKY ile aynı tarihlerde girdiklerinde dolayı pek bir şansı yok. Atlas ve Pegasus varken tercih edilmesi imkansız gibi bir şey. Haftada bir uçup önce pazarı görsün, yoksa sonu hüsranla biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
onur mdlerden ayrılalı aylar oldu. atatürkte apronda boş boş yatıyor uçaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
69 tl den başlayan diyorda siteden bakıldığında ileriki tarihler dahil nedense rekabet edecek makul ramalarda fiyatlar görünmüyor ki fiyatlara bir düzenleme yapılmaz ise uzun soluklu olacağı aşikardır herhalde bu durumu fark ederler umarım kısa zamanda yoksa tek rakibi ancak kendisi olmakla kalmaz kendi kendini baltalayarak topu diker

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MİLLET AMMA TIRSMIŞ BU ""ONUR AİR""DAN YAHU.ADAMLARIN HATTA GİRMESİNE DAHA BİR AY VAR.BEKLEYİN DE GÖRÜN ;SONRA DA ÖTÜN.ACELENİZ NE?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000