08 Ocak 2009, Perşembe 09:57:30

Kevin Costner'ın Türkiye haritası açıklandı

Türk Hava Yolları, Kevin Costner'in Pazar günü Türkiye'ye gelerek bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı...
  • Kevin Costner gelicek diye ortalık ayağa kaldırılıyor. Bir çok havayolu şirketinin filosunda olan Boeing 777 ler için milyon dolarlar havaya saçılıyor ayrıca bizdeki 777'ler kiralık . Gülünç duruma düşüyoruz resmen.
  • BU MERASİM NEDİR BÖYLE ANLAYAMADIM. YANİ KOSKOCA A-380 BİLE BU KADAR OLAY YARATMADI.BU NE ABARTIDIR YA.UCAK İŞTE 40 YILDIR DÜNYANIN ÇOĞU HAVAYOLUNDA KULLANILAN BİR UÇAK YANİ.THY'DE PARA BOL SANIRIM FAZLA GELDİ.GÖRMEMİŞLİK DİCEM AMA BASİT KALICAK.
  • Kimin reklamı?!! Kevin Costner'ın mı yoksa THY nin mi ?

First Class tanıtımı için THY'nin reklam filminde oynayacak olan Costner, pazar günü Türkiye'ye gelerek Airport Hotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek. 3 gün Türkiye'de kalacak olan ünlü oyuncu Les Ottomans otelde konaklayacak.

Kevin Costner'in Türkiye'ye geldiğinde hangi yolu izleyeceğini THY açıkladı.

İşte o açıklama:

Oscar ödülü sahibi Hollywood yıldızı Kevin Costner, Türk Hava Yolları’nın reklam filminde oynamak için 11 Ocak 2009 Pazar günü Türkiye’ye gelecek ve İstanbul Atatürk Havalimanı’na inişinin ardından aynı gün saat 13.00’te Airpor Otel’de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Oscar ödüllü ünlü yıldızın rol alacağı Türk Hava Yolları’nın yeni reklam filmi, Türkiye ile birlikte 70 ülkede yayınlanacak. Türk Hava Yolları’nın reklam filmi, ünlü aktörün kariyerinde de önemli bir adım oluşturacak ve birden çok ülkede aynı anda gösterime giren ilk global reklam filmi olacak.

Türk insanına ve Türkiye'ye yakınlığını her fırsatta ifade eden ünlü aktör, Türk Hava Yolları’nı tanıtacak reklam filminin çekimleri için üç gün İstanbul'da kalacak.

Önemi not: Dünya starı Kevin Costner’ın yoğun iş temposu nedeniyle sadece basın toplantısı esnasında gelecek soruları yanıtlayacağı,  basın toplantısı tamamlandıktan sonra hiçbir soruya cevap verme fırsatı olmayacağı, reklam filmi için İstanbul’da bulunacağı üç gün boyunca hiçbir röportaj veremeyeceği, bu nedenle tüm gazetecilerin sorularını basın toplantısı esnasında yöneltmeleri gerektiği medya mensuplarının dikkatine sunulur.

Kevin Costner’ın Türk Hava Yolları’nın yeni reklam filmi dolayısıyla düzenleyeceği basın toplantısında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.

Kevin Costner'ın Türkiye haritası açıklandı

Yorumlar

Boeing ~ 15 yıl önce
Kevin Costner gelicek diye ortalık ayağa kaldırılıyor. Bir çok havayolu şirketinin filosunda olan Boeing 777 ler için milyon dolarlar havaya saçılıyor ayrıca bizdeki 777'ler kiralık . Gülünç duruma düşüyoruz resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UÇ UÇ ~ 15 yıl önce
BU MERASİM NEDİR BÖYLE ANLAYAMADIM. YANİ KOSKOCA A-380 BİLE BU KADAR OLAY YARATMADI.BU NE ABARTIDIR YA.UCAK İŞTE 40 YILDIR DÜNYANIN ÇOĞU HAVAYOLUNDA KULLANILAN BİR UÇAK YANİ.THY'DE PARA BOL SANIRIM FAZLA GELDİ.GÖRMEMİŞLİK DİCEM AMA BASİT KALICAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalyadan ~ 15 yıl önce
Kimin reklamı?!! Kevin Costner'ın mı yoksa THY nin mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000