30 Ocak 2009, Cuma 10:22:24

"Kendinizi Star Gibi Hissedeceksiniz"

0scar ödüllü ünlü aktör Kevin Costner'in rol aldığı Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni reklam filmi, bugün yapılacak tanıtım toplantısının ardından Türkiye'nin yanı sıra 70 ülkede gösterime girecek.
  • herşey iyi ama tek eksik kevin in ayağındaki gri terlik :)
  • Abuk subuk TV programları için getirilen starlara para ödendiğinde ses çıkmıyorda 70 ülkede gösterime girecek olan ve dünyanın tanıdığı bir starın oynadığı reklam için ödenen para neden avaz avaz bağrılıyor anlamadım. Aysun Kayacı'nın CC zero reklamından aldığı para 250.000 USD idi. Kimin ruhu duydu?????
  • ÇOK GÜZEL BİR REKLAM..ÇOK ESTETİK,VE FEEL LIKE A STAR SLOGANIYLA TÜRK HAVA YOLLARI'NIN KLASINA SON DERECE UYGUN. FİNANSAL AÇIDAN BAKACAK OLURSAK ; SAÇMA SAPAN YERLERE SAVRULAN PARALARIN YANINDA DEVEDE KULAK KALIR!! TÜM DÜNYANIN TANIDIĞI BİR AKTÖRÜN BU REKLAM FİLMİNDE OYNAMASI ; ''REKLAMIN AMACINA'' UYUM SAĞLAMIŞ.ÇÜNKÜ TÜRK HAVA YOLLARI ; RAKİPLERİYLE KIYASLANDIĞINDA ; GERÇEKTEN ''STAR GİBİ'' HİSSETTİRİYOR! BRAVO ''TÜRK HAVA YOLLARI'' !!
  • bende dün cnbc-e de görmüştüm aslında ama kısaltılmış haliydi galiba reklamın reklamı gibi birşey:D
  • BENCE BU ÇILGINLIK DÜNYANIN EN ÜNLÜ VE EN İYİ OYUNCUSU TÜRKLERİ VE TÜRKİYE Yİ DÜNYADA TEMSİL EDECEK VE TURİZME ÇOK BÜYÜK KATKISI OLACAK .BEN BU YIL TURİZMDE BÜYÜK BİR PATLAMA BEKLİYORUM... TÜRK HAVA YOLLARININ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM
  • artist görünce neden bu kadar heyecan yapıyoruz günlerce onun üzerinde konuşuyoruz...hele bide yabancıysa vay halimize ölsek gam yemeyiz...ya bu adam kim adriana lima kim bize ne faydası var bunca krizde millet açken trilyonlar verip ülkemize getiriyoruz işte biz böyle bi milletiz
  • Reklam filmi dün akşam gösterimdeydi, ben show TV de gördüm. Gösterime giriyor nasıl bir ifade ve nasıl bir haber ???
  • Ne kadar önemli bişeymiş bu olay yaa.sıkıldık anrtık.Anladık kevin costner oynuyor.ayy sanki gökten para dağıtacaklar gibi durmadan aynı yazı aynı yazı

Alınan bilgiye göre, THY'nin hizmet kalitesini anlatan ve ''Kendinizi Star Gibi Hissedeceksiniz-Feel Like A Star'' sloganı ile yayımlanacak yeni reklam filminin tanıtımı, THY Genel Müdürü Temel Kotil'in de katılımıyla Kanyon Alışveriş Merkezi Sinema Salonu'nda gerçekleştirilecek.

THY Genel Müdürü Temel Kotil'in de katılımıyla Kanyon Alışveriş Merkezi Sinema Salonu'nda tanıtılacak THY'nin yeni reklam filmi için gerçekleştirilecek tanıtım toplantısının Türkiye'de bir ilk olacağı belirtilirken, reklam filmi aynı gün televizyonlarda ve sinemaların reklam kuşaklarında Türkiye'nin yanı sıra 70 ülkede gösterilmeye başlanacak.

Oscar ödüllü ünlü aktör Kevin Costner'in rol aldığı reklam filmi, Danimarkalı görüntü yönetmeni Kasper Tuxen ve İsveçli yönetmen Fredik Callingaard tarafından çekildi.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde iki gün süren çekimler için yurt dışından özel ekipmanlar getirilirken, filmin müzikleri ünlü müzisyenlerce bestelendi.

İtalya, Almanya, Sırbistan, Rusya ve Türkiye'den 80 kişilik oyuncu kadrosu da dahil 350 kişilik ekibin görev yaptığı reklam filminin uçak içi çekimleri ise, Airbus A330'da gerçekleştirildi.
 
Türk Hava Yolları'nın yeni reklam filminin tanıtım toplantısıyla ile ilgili tüm ayrıntılar AirportHaber'de olacak.

"Kendinizi Star Gibi Hissedeceksiniz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

şef ~ 15 yıl önce
herşey iyi ama tek eksik kevin in ayağındaki gri terlik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feel Like a star ~ 15 yıl önce
Abuk subuk TV programları için getirilen starlara para ödendiğinde ses çıkmıyorda 70 ülkede gösterime girecek olan ve dünyanın tanıdığı bir starın oynadığı reklam için ödenen para neden avaz avaz bağrılıyor anlamadım. Aysun Kayacı'nın CC zero reklamından aldığı para 250.000 USD idi. Kimin ruhu duydu?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALTITUDE ~ 15 yıl önce
ÇOK GÜZEL BİR REKLAM..ÇOK ESTETİK,VE FEEL LIKE A STAR SLOGANIYLA TÜRK HAVA YOLLARI'NIN KLASINA SON DERECE UYGUN. FİNANSAL AÇIDAN BAKACAK OLURSAK ; SAÇMA SAPAN YERLERE SAVRULAN PARALARIN YANINDA DEVEDE KULAK KALIR!! TÜM DÜNYANIN TANIDIĞI BİR AKTÖRÜN BU REKLAM FİLMİNDE OYNAMASI ; ''REKLAMIN AMACINA'' UYUM SAĞLAMIŞ.ÇÜNKÜ TÜRK HAVA YOLLARI ; RAKİPLERİYLE KIYASLANDIĞINDA ; GERÇEKTEN ''STAR GİBİ'' HİSSETTİRİYOR! BRAVO ''TÜRK HAVA YOLLARI'' !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 15 yıl önce
bende dün cnbc-e de görmüştüm aslında ama kısaltılmış haliydi galiba reklamın reklamı gibi birşey:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FIRTINA ~ 15 yıl önce
BENCE BU ÇILGINLIK DÜNYANIN EN ÜNLÜ VE EN İYİ OYUNCUSU TÜRKLERİ VE TÜRKİYE Yİ DÜNYADA TEMSİL EDECEK VE TURİZME ÇOK BÜYÜK KATKISI OLACAK .BEN BU YIL TURİZMDE BÜYÜK BİR PATLAMA BEKLİYORUM... TÜRK HAVA YOLLARININ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biri ~ 15 yıl önce
artist görünce neden bu kadar heyecan yapıyoruz günlerce onun üzerinde konuşuyoruz...hele bide yabancıysa vay halimize ölsek gam yemeyiz...ya bu adam kim adriana lima kim bize ne faydası var bunca krizde millet açken trilyonlar verip ülkemize getiriyoruz işte biz böyle bi milletiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bambus ~ 15 yıl önce
Reklam filmi dün akşam gösterimdeydi, ben show TV de gördüm. Gösterime giriyor nasıl bir ifade ve nasıl bir haber ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeşil ~ 15 yıl önce
Ne kadar önemli bişeymiş bu olay yaa.sıkıldık anrtık.Anladık kevin costner oynuyor.ayy sanki gökten para dağıtacaklar gibi durmadan aynı yazı aynı yazı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000