01 Temmuz 2011, Cuma 08:53:45

"KENDİ UÇAĞIMIZLA KENDİ HOSTESİMİZLE ALTIN ÇIKARIYORUZ"

Türkiye'nin altın madeninin üzerinde oturduğunu belirten THY Genel Müdürü Kotil, "Kendi uçağımızla, kendi hostesimizle altın çıkarmaya devam edeceğiz" dedi.
  • Antalya'ya ne zaman base acacaksınız?
  • THY , KAPTAN VE HOSTES ŞİRKETİDİR, DİĞER ÇALIŞANLARIN SİNEK KADAR DEĞERİ YOKTUR.
  • havacılığın içindeki bir insan bile hostes kelımesını kullanması havacılık ve bu meslek adına ne acıdır ki işte içler acısı bır durum..bu mesleğin adı kabin memurluğudur. siz hostes dersenız sadece belırlı bır cinsi temsil edersınız dunyada bıle cabin crew yada cabin attandent olarak kullanılması uygun gorulmus ama hala havacılıgın ıcındekı havacılıgı ogrenememıs ınsanların hostes kelımesını kullanmasını kınıyorum acıkcası...senınle gurur duydum temel kotıl acıkcası gurur duydum kendını aşamamışsın her seyı aşmışsın ama...teşekkurler...
  • outsource modeli derhal uygulanmali.Do&Co gibi bir sirkete aktarilmali.Bak o zaman 5000 kisi nin Head Accountta tutulmamasi gerektigi - onemi anlasilir. Bakiniz 5 yildizli sirketlere. Kabin tamamen ayri bir sirket.. Temel yilik en az 75 milyon kar edersin.İncelesen anlarsin,!
  • Miami hatti kapanali 10 seneye yaklasiyor.Iata'ya gore ABD'de kapanan hatlar 10 sene sonra tekrar acilma hakkina sahip oluyor,ve THY miami'ye seferleri tekrar baslatir diye umuyoruz.
  • Buenos aires acilirsa tamamen ikili ulke iliskilerinin gelismesi icin olur.yoksa hat tamamen zarar yazar
  • şişman hostesleri attınız peki şişman pilotlar ne olacak. Duba gibi olanlar var yakışıyormu. Bir uçak ayda 1 milyon kazanıyor. 170 tanesi 170 milyon dolar - 3 ayda 510 milyon dolar kar eder. Sen badem 300 milyar zarar açıkladın. Nerede bu paralar. Oy mu satın aldınız yoksa.
  • BEN ANLAMADIM KENDİ UÇAKLARINI HOSTESLERİMİ UÇURUYORMUŞ? NE BİÇİM BİR AÇIKLAMA.THY NİN İŞİDE TİCARET VERİLERİMİZ GİBİ.CİRO İYİ.İTHALAT İHRACATIN 4 KATI.CARİ AÇIK SÜREKLİ BÜYÜYOR.EKONOMİK CANLILIK VAR AMA SONUŞ HEP ZARAR.THY DE AYNI.HACİM YÜKSEK AMA ZARAR.BUNA ANCAK THY DEVLET DESTEĞİYLE KATLANIR.ÖZEL ŞİRKETLER OLSA ÇOKTAN KAPANMIŞLARDI. BİR KURUŞ BİLE ZARAR GÖRSE ÖZEL SEKTÖR PATRONU ŞİRKETİNİ KAPATIR.
  • Adam bile hostes demiş ya. Anlayın kendisi bile ne kadar önem veriyor. Altın çıkarmak filan. merak etme herkes işini biliyor. Altın nerde çıkaranlar orda :)))
  • Peki ya kendi pilotlariniz nerede temel bey,aa tabi hepsi yabanci pardon.Ama bence kendi pilotlarimiz ibaresini de demeclerinize gonul rahatligi ile ekleyiniz.Malum siyasete hazirlaniyorsunuz oyuzden de boyle palavralara ve yalanlara antremanli olmaniz lazim...
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, özel bir televizyona yaptığı açıklamada "Türk ekonomisinin oyuncu olduğu yurtdışı pazarlar çok derin. Avrupa bizim için altın madeni. Bu büyüme liderliği önümüzdeki 5-10 yılda devam edecek." dedi. "Türkiye altın madeninin üzerinde oturuyor. Bize düşen altınları toplamak. Ekonomi büyüdükçe talep artıyor, taşıyacak yolcu sayısı da artıyor" diyen Kotil, "Filomuz her gün daha çok uçak kazanıyor. Yılsonunda yüzde 16 da yolcu sayışı artışı bekliyoruz. Ciroda büyüme hedefimiz yüzde 24" şeklinde konuştu

6 YENİ HAT AÇILACAK
Kotil söyle devam etti: " Türkiye altın madeninin üzerinde oturduğu için bizim yapmamız gereken uçak temin etmek. Bunu uçuracak ekipleri temin ediyoruz. Organik büyüme inorganikten daha iyidir. THY bugünkü büyüklüğünün bir katı daha büyürse hala altın madeninde kaynak var. Bu yıl 6 yeni hat daha açılacak, uçuş noktası 147'ye çıkacak"

ARZ KARARI ANKARA'NIN
"Biz dünyayı kapsamış oluyoruz. Uzakdoğu'da uçmadığımız ülke sayısı yalnızca dört tane. Öncelik organik büyümede, güzel fırsat çıkarsa değerlendiririz. Fırsat kolluyoruz. Kendi uçağımızla, kendi hostesimizle altın çıkarmaya devam edeceğiz" diyen Kotil şunlara vurgu yaptı: " İstanbul'a üçüncü bir havaalanı geliyor. Ben geçen Cidde'deydim. Cidde'de Atatürk Havalimanı'ndan çok daha büyük yanına iş merkezi olan bir havaalanı yapıyorlar. Filonun ağırlığı üçüncü havaalanına gidebilir." İkincil halka arz konusunda konuşan Kotil, "Yüzde 49 kamuda, 51 borsada. Bugünkü yapı bize yetiyor. Bundan sonra Ankara'nın vereceği karardır" dedi.
"KENDİ UÇAĞIMIZLA KENDİ HOSTESİMİZLE ALTIN ÇIKARIYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
Antalya'ya ne zaman base acacaksınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY , KAPTAN VE HOSTES ŞİRKETİDİR, DİĞER ÇALIŞANLARIN SİNEK KADAR DEĞERİ YOKTUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havacılığın içindeki bir insan bile hostes kelımesını kullanması havacılık ve bu meslek adına ne acıdır ki işte içler acısı bır durum..bu mesleğin adı kabin memurluğudur. siz hostes dersenız sadece belırlı bır cinsi temsil edersınız dunyada bıle cabin crew yada cabin attandent olarak kullanılması uygun gorulmus ama hala havacılıgın ıcındekı havacılıgı ogrenememıs ınsanların hostes kelımesını kullanmasını kınıyorum acıkcası...senınle gurur duydum temel kotıl acıkcası gurur duydum kendını aşamamışsın her seyı aşmışsın ama...teşekkurler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
outsource modeli derhal uygulanmali.Do&Co gibi bir sirkete aktarilmali.Bak o zaman 5000 kisi nin Head Accountta tutulmamasi gerektigi - onemi anlasilir. Bakiniz 5 yildizli sirketlere. Kabin tamamen ayri bir sirket.. Temel yilik en az 75 milyon kar edersin.İncelesen anlarsin,!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Miami hatti kapanali 10 seneye yaklasiyor.Iata'ya gore ABD'de kapanan hatlar 10 sene sonra tekrar acilma hakkina sahip oluyor,ve THY miami'ye seferleri tekrar baslatir diye umuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Buenos aires acilirsa tamamen ikili ulke iliskilerinin gelismesi icin olur.yoksa hat tamamen zarar yazar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şişman hostesleri attınız peki şişman pilotlar ne olacak. Duba gibi olanlar var yakışıyormu. Bir uçak ayda 1 milyon kazanıyor. 170 tanesi 170 milyon dolar - 3 ayda 510 milyon dolar kar eder. Sen badem 300 milyar zarar açıkladın. Nerede bu paralar. Oy mu satın aldınız yoksa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BEN ANLAMADIM KENDİ UÇAKLARINI HOSTESLERİMİ UÇURUYORMUŞ? NE BİÇİM BİR AÇIKLAMA.THY NİN İŞİDE TİCARET VERİLERİMİZ GİBİ.CİRO İYİ.İTHALAT İHRACATIN 4 KATI.CARİ AÇIK SÜREKLİ BÜYÜYOR.EKONOMİK CANLILIK VAR AMA SONUŞ HEP ZARAR.THY DE AYNI.HACİM YÜKSEK AMA ZARAR.BUNA ANCAK THY DEVLET DESTEĞİYLE KATLANIR.ÖZEL ŞİRKETLER OLSA ÇOKTAN KAPANMIŞLARDI. BİR KURUŞ BİLE ZARAR GÖRSE ÖZEL SEKTÖR PATRONU ŞİRKETİNİ KAPATIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adam bile hostes demiş ya. Anlayın kendisi bile ne kadar önem veriyor. Altın çıkarmak filan. merak etme herkes işini biliyor. Altın nerde çıkaranlar orda :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Peki ya kendi pilotlariniz nerede temel bey,aa tabi hepsi yabanci pardon.Ama bence kendi pilotlarimiz ibaresini de demeclerinize gonul rahatligi ile ekleyiniz.Malum siyasete hazirlaniyorsunuz oyuzden de boyle palavralara ve yalanlara antremanli olmaniz lazim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000