18 Haziran 2014, Çarşamba 16:02:23

KEMAL BABUŞÇU'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Türk Hava Yolları'nda geçtiğimiz Mayıs ayına damgasını vuran atamalardan nasibini alan Kemal Babuşçu, AirportHaber'e özel bir açıklamada bulundu.
  • Arkadaş benim anlayamadığım bir kaç husus var... Adamlara bakıyorum THY' de yönetici geçmişlerine bakıyorsun ya Fatih Üniversitesinde okumuş yada orada hocalık yapmış... Arkadaş ben Fatih Üniversitesinin verdiği diplomaya da inanmıyorum. Boğaziçi, ODTÜ, İstanbul vs bitti paralelcilerin okulları kıymetli oldu. Kemal efendi paralelci abilerin sana bakar bu CV sende varken KOÇ Boyner birisi seni alır hatta havada kaparrrrrr.....:)))
  • CV sine gelen davetle işe alınmış. O kadar CV içinden neden senin gibi sıradan biri seçildi acaba. Dur söyleyeyim bir akrabanla AZİZ BABUŞCU'nun yanına iş için görüşmeye gitmen olabilir mi acaba. O zamanlar akrabalık sıfatınla gurur duyduğun kişilerden biriydi , AKM müdürü amcan , muhtar deden vs. gibi. İşin yürürken çok yakın akrabandı şimdi ne oldu? İNKAR MI EDİYORSUN BU İŞE AZİZ BABUŞCU VESİLESİYLE ALINDIĞINI. Senin gibiler ancak işlerine yarayan adamlara yakın olarak iş yürütür.
  • Keşke suskun kalsaydın da seni hiç tanımasaydık. Demek senden THY de daha çok var. Vay vay vay. Şu hale bak. Siyasi görüşün olmasa seni işe alanı döverler be kardeşim.
  • THY den özellikle son 10 yılda binlerce emektar personel henüz emekliliğini dahi haketmeden sebepsiz yere,haketmedikleri halde işten çıkarıldı ve ekmekleriyle oynandı.Mağduriyet yaşayan bu insanlar iş mahkemelerinde işe iade davalarını kazandıkları halde bile yeniden başlatılmadılar.Böyle bir durumu Allah kimselere yaşatmasın.Böyle birşeyi yaşamayan bir kimse asla bunun nasıl birşey olduğunu tahmin bile edemez.Gerçekten çok zor bir durum.Kemal bey şu anda işini kaybetmiş insanların neler hissettiklerini ancak tahmin edebilir belki.Acaba kendisi yıllardır insanlar haksız bir şekilde işten çıkarılırken neredeydi.Yapılan haksızlıkları gündeme getirmek yeni mi aklına geldi ?
  • Namazla abdestle strateji gelistirilmiyormu? Bunlar ayik kafayla yapilacak isler degil mi?
  • Banane askerde namaz kıldıysa bana mı kıldı anlamadım Allah Allah adam olmaz siZden ancak böyle bi yerlerde sülük gibi yasarsiniz
  • Namazını kılarmış da vs vs. Millete bak nerelerde hala. Adamın bir işe yaramadığı yazmayı beceremediği yazısından belli. Hiç yazmasaydın çok daha iyi olurdu. Yedi düvele film oldun bak
  • Askerde bende kıldım namazımı bundan kime ne.Ben isime bulaştırmadım bunu biryerlere gelmek icin kullanmadim
  • Namaz, abdest vs./İş Geliştirme Müdürlüğü... Ne alaka? Namazından emin olunca işini iyi yapmış mı oluyormuş? Her şeyin içine dini sokmasanız olmaz mı?
  • Adinin sahibi ünlü başkomutan gibi olsaydın keske

Türk Hava Yolları'nda, geçtiğimiz Mayıs ayının ortasındaki atama furyasından nasibini alarak Strateji ve İş Geliştirme Müdürlüğü görevinden alınan Kemal Babuşcu, suskunluğunu 1 ay sonra bozdu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun akrabası olan Kemal Babuşçu, görevinden alınmasını Facebook hesabı üzerinden 'paralelci olduğum iddiasıyla THY'den atıldım' mesajıyla değerlendirmişti.

Uzun süre gündemde kalan bu atama sonrasında suskunluğunu koruyan deneyimli yönetici Kemal Babuşçu, 1 ay sonra yaptığı açıklamayla eğitim sürecinden güncel yaşantısına ve THY'deki serüvenine kadar pek çok konuya değindi, görevinden alınmasını bakın nasıl değerlendirdi.

İşte Kemal Babuşçu'nun açıklaması:

Allah CC'nün helalinden verdiği rızık ve Temsillerimiz?

Malum hadiselerden sonra tarafıma takdir, sevgi ve iyi niyet ifadelerinin yanında, fanatizm, tarafgirlik ve bilmemezlikten kaynaklı eleştiri veya galiz-kötü ifadeler de gelmiştir. Allaha şükür abdestimizden eminiz, Namazımızdan eminiz. Çünkü hak olan-kabul olan namaz kişiyi her türlü kötü işten ve halden korur, uzak tutar.

Bizleri yakından tanıyan tüm kişiler, arkadaşlar, akrabalar iyi bilirler ki: “bu söylenmez ama” herkese iyilik yapalım, başı sıkışanın derdine çare olalım, düşeni kaldıralım. Bunu bilen var bilmeyen var, sırf iyilik yaptığımız için başımızı belaya sokan insanlar da en yakınımızda olmuştur.

Allaha şükür ki eğitim hayatımız da kalitelidir. Karadeniz Teknik Üniversitesi – Elektrik Elektronik Mühendisliğini bitirdikten sonra Fatih Üniversitesinde yüksek lisans ve araştırma görevliliği yaptım.

Ve 2004 yılının sonunda malum kurumda göreve başladım, bu kurumda işe başlamam 2003 yılında kurumun de İK sına bir CV ye 2004 yılının sonunda tarafıma gelen davet e*maili yoluyla olmuştur. Ve yıllarca mühendislik ve yöneticilik yaptım, bu milletin bize emaneti olan güzide kurumumuzda bu süreyi tüm temsilerimize uygun olarak neredeyse 7/24 çalışarak 10 yıl boyunca sürdürdük ve sonrasında malum ülke meselelerinin her doğruya etki etmesinden dolayı ortaya çıkan sonuçla kurumdan ayrıldık.
Bu süreçte Babuşcu soyadına sahip olmamızdan dolayı bir sürü sıfat tarafımıza verildi “biz sadece akrabayız desek te bazen yeğen, bazen kardeş, bazen oğul olduk; Allaha şükür ki bizim babamız da dedemiz de bellidir”. Bundan sebep başımıza olmadık işler geldi belalar açıldı ve bir kez bile malum siyasi akrabamızdan-“kendisi akrabalığımız reddetse de dedelerin amcaoğulları olduğu kütük kayıtlarında vardır” kendisinden hiçbir yardım istememişizdir.

Bulunduğumuz kurumda/kurumlarda çalışmamız, iş bilgimiz, duruşumuz ve performansımız dışında referansımız olmamıştır ki bunu önce Allah CC bilir, sonrasında yanımızdaki arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz iyi bilir. Bunun dışında soy isimden dolayı iktidar nimetidir diye kayrılmamız olmamıştır.

Bizim ailemiz hem annem hem baba tarafım köyümüzün diğer tüm aileleri gibi değerli ve güzidedir.

Annemin babası rahmetli Dedem Bekir Sıtkı Gülle 35 yıllık efsane köy muhtarıdır-şimdiki siyasiler yanına yaklaşamaz-ilmi siyasiydi-adamdı. Babamın babası rahmetli Dedem Arslan BABUŞCU, ismi gibi ARSLAN dı.

Amcam rahmetli Ali Kemal BABUŞCU, ilgili vatandaşlar Atatürk Kültür Merkezinin yolunu bilmezken-şimdilerde virane olan Taksim Atatürk Kültür Merkezinin Genel Müdürüydü, 28 Şubat sürecinde kendisine hak etmediği davranışlar sergilenmiş, Genel Müdürlük makamından alınmıştı.

Büyük dedelerimden biri Sarıkamış şehidi diğeri Yemen gazisidir.

Bizler bir geleneğin temsilcileriyiz ve ona göre hareket ederiz. Hiç kimse din, vatan, millet, bayrak ve tüm milli değerler üzerindeki sevgi ve sahipliğimize dil uzatamaz. Kişiler kendilerince ve toplum nezdinde kötü olduğu bilinen hiçbir sıfatı bizlere yakıştıramaz. Rızkın Allah'tan olduğunu biliriz. Bu yüzden hiç bir yere takılıp kalmayız, gebe olmayız.

Her şeyin bir usulünün ve adabının olduğunu bilir, bulunduğumuz her konum ve yerde bazen açıktan bazen muhatapların kendisine doğru bildiğimizi söyleriz, eleştirilerimizi iletiriz.

İnsan olarak yanlışlarımız, hatalarımız olmuştur ve insan olmaktan kaynaklı bundan sonra da Allah korusun ama muhtemelen olacaktır. Bizler yapıcı olan tüm eleştirilere açığız bunları her zaman bekleriz.

Basında adım kullanılarak birçok yayın yapılmıştır, bu yayınlar içlerinde birçok yanlış bilgi barındırmaktadır ve bunların düzeltilmeye ihtiyacı vardır. Yakında doğru bilgilere ve güncel konularda www.babuscu.com üzerinden yazılarıma ve değer verdiğimiz kişilerin değerlendirme ve yazılarına ulaşacaksınız.

Selam ve Hürmetlerimle

KEMAL BABUŞCU

Hiç bir eğri hiç bir doğruya paralel olamaz!

“Edebsiz kemâl olmaz”

https://twitter.com/kemalbabuscu


©AirportHaber Özel

KEMAL BABUŞÇU'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Kokpit 46 ~ 10 yıl önce
Arkadaş benim anlayamadığım bir kaç husus var... Adamlara bakıyorum THY' de yönetici geçmişlerine bakıyorsun ya Fatih Üniversitesinde okumuş yada orada hocalık yapmış... Arkadaş ben Fatih Üniversitesinin verdiği diplomaya da inanmıyorum. Boğaziçi, ODTÜ, İstanbul vs bitti paralelcilerin okulları kıymetli oldu. Kemal efendi paralelci abilerin sana bakar bu CV sende varken KOÇ Boyner birisi seni alır hatta havada kaparrrrrr.....:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İNKAR ETME ~ 10 yıl önce
CV sine gelen davetle işe alınmış. O kadar CV içinden neden senin gibi sıradan biri seçildi acaba. Dur söyleyeyim bir akrabanla AZİZ BABUŞCU'nun yanına iş için görüşmeye gitmen olabilir mi acaba. O zamanlar akrabalık sıfatınla gurur duyduğun kişilerden biriydi , AKM müdürü amcan , muhtar deden vs. gibi. İşin yürürken çok yakın akrabandı şimdi ne oldu? İNKAR MI EDİYORSUN BU İŞE AZİZ BABUŞCU VESİLESİYLE ALINDIĞINI. Senin gibiler ancak işlerine yarayan adamlara yakın olarak iş yürütür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suskun ~ 10 yıl önce
Keşke suskun kalsaydın da seni hiç tanımasaydık. Demek senden THY de daha çok var. Vay vay vay. Şu hale bak. Siyasi görüşün olmasa seni işe alanı döverler be kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEMUR ~ 10 yıl önce
THY den özellikle son 10 yılda binlerce emektar personel henüz emekliliğini dahi haketmeden sebepsiz yere,haketmedikleri halde işten çıkarıldı ve ekmekleriyle oynandı.Mağduriyet yaşayan bu insanlar iş mahkemelerinde işe iade davalarını kazandıkları halde bile yeniden başlatılmadılar.Böyle bir durumu Allah kimselere yaşatmasın.Böyle birşeyi yaşamayan bir kimse asla bunun nasıl birşey olduğunu tahmin bile edemez.Gerçekten çok zor bir durum.Kemal bey şu anda işini kaybetmiş insanların neler hissettiklerini ancak tahmin edebilir belki.Acaba kendisi yıllardır insanlar haksız bir şekilde işten çıkarılırken neredeydi.Yapılan haksızlıkları gündeme getirmek yeni mi aklına geldi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Namazla abdestle strateji gelistirilmiyormu? Bunlar ayik kafayla yapilacak isler degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Banane askerde namaz kıldıysa bana mı kıldı anlamadım Allah Allah adam olmaz siZden ancak böyle bi yerlerde sülük gibi yasarsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Namazını kılarmış da vs vs. Millete bak nerelerde hala. Adamın bir işe yaramadığı yazmayı beceremediği yazısından belli. Hiç yazmasaydın çok daha iyi olurdu. Yedi düvele film oldun bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Askerde bende kıldım namazımı bundan kime ne.Ben isime bulaştırmadım bunu biryerlere gelmek icin kullanmadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Namaz, abdest vs./İş Geliştirme Müdürlüğü... Ne alaka? Namazından emin olunca işini iyi yapmış mı oluyormuş? Her şeyin içine dini sokmasanız olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adinin sahibi ünlü başkomutan gibi olsaydın keske

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000