14 Mart 2009, Cumartesi 08:47:44

Kazazedeler mevlit okuttu

25 Şubat günü Amsterdam Schiphol Havaalanı yakınında düşen THY uçağında yaralı olarak kurtulanlar, Mevlit Kandili vesilesiyle program düzenlediler. Program, Roosendaal kentindeki M Rail Service toplantı binasında gerçekleşti.
  • Bu arada kazada ölen vatandaşlarımıza allah´tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralananlara da acil şifa dilerim. Okutmuş oldukları mevlidin Kabul olmasını diler, böyle bir kazanın bir daha yaşanmamasını temenni ederim.

25 Şubat günü Amsterdam Schiphol Havaalanı yakınında düşen THY uçağında yaralı olarak kurtulanlar, Mevlit Kandili vesilesiyle program düzenlediler. Program, Roosendaal kentindeki M Rail Service toplantı binasında gerçekleşti. Mevlit programına D 66 Milletvekili Fatma Koşar Kaya, Rotterdam Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Karakuş, Helmond Belediye Başkan Yardımcısı Seyyid Yeyden ve Rogiad başkan ve üyeleri katıldı.

Uçak kazasından yaralı olarak kurtulan ve Roosendaal kentinde ikamet eden Mustafa Atman ve Mustafa Bahçecioğlu`nun aileleri, dostları ve mesai arkadaşlarının katıldığı mevlit programı, Kur`an tilaveti ile başladı ve ilahilerle devam etti. Halil Şahin Hoca konuşmasında, Mevlit Kandili`ni vesile edip böyle bir program düzenleyen Mustafa Atman ve Mustafa Bahçecioğlu kardeşlerimize teşekkür etmek isterim. Kendilerine daha uzun ömürler dileriz. Peygamberimizin doğum günü olan bu günü daha çok ibadetle geçirmeliyiz. Bugünü değil yarınları da düşünerek yaşamalıyız dedi. Kazadan sağ kurtulan Mustafa Bahçecioğlu, Böyle talihsiz bir olay yaşamak beni çok etkiledi ama hayat devam ediyor. Uçak kazası esnasında `Rabbim`in karşısına ne olarak çıkacağım?` sorularını düşündüm. Artık hayata daha farklı bakmaya başladım. Mevlit Kandili`ni vesile edip dostlarımızı ailece buraya davet ederek güzel bir mevlit programı geçirmek istedik. Buraya gelen herkese teşekkür etmek istiyorum dedi. Diğer kazazede Mustafa Atman ise şunları söyledi: Bu kaza bizleri derinden üzdü. Kazadan sağ kurtulduğumuz için Allah`a dua ediyorum. Mevlit dolayısıyla buraya gelenlere teşekkür ediyoruz. Vaaz ve nasihate ihtiyacımız var.

(Post)

Kazazedeler mevlit okuttu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu arada kazada ölen vatandaşlarımıza allah´tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralananlara da acil şifa dilerim. Okutmuş oldukları mevlidin Kabul olmasını diler, böyle bir kazanın bir daha yaşanmamasını temenni ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000