28 Şubat 2009, Cumartesi 09:25:05

Kazazede yolcular Adana'da...

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da kaza yapan Türk Hava Yolları uçağında bulunan yolculardan 2'si Adana'ya döndü. Yaralı olan 28 yaşındaki Onur Ünal, tedavi altına alındı.

Türk Hava Yolları'na ait tarifeli seferle Amsterdam'dan İstanbul'a gelen 3 yolcudan Onur Ünal ve Necati Arman, yine THY'nin tarifeli uçağıyla saat 18.30 sıralarında Adana'ya ulaştı.

Kazazedelerden Arman, gazetecilere görünmeden havaalanının otoparkında bulunan otomobiliyle ayrılırken, yaralı olan makine mühendisi Ünal için ambulans istendi. Sabancı Holding bünyesindeki bir şirkette çalıştığı belirtilen Ünal, ambulansla Özel Adana Ortopedia Hastanesi'ne götürüldü. Ambulanstan inerken, gazetecilere sadece “İyiyim, çok iyiyim” diyen, başka bir şey söylemeyen Ünal, bu hastanede tedavi altına alındı. Ünal’ın, hastaneye girişi sırasında babası Yüksel Ünal da fenalaşınca, acil servise alındı.

Ünal'ı kontrol eden Prof. Dr. Yaman Sarper, “Sağlık durumu çok iyi. Bize omurilik kemiğinin kırık olduğunu söylediler. Bu akşam kontrol altında tutacağız” şeklinde konuştu.

Kazazede yolcular Adana'da...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000