07 Mart 2009, Cumartesi 14:50:47

KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER TÖRENLE ANILDI

Türk Hava Yolları’nın geçtiğimiz hafta Schiphol Havalimanı’na inişe geçtiği sırada kırıma uğrayan uçağında hayatını kaybedenler düzenlenen törenle anıldı.
  • ACIMIZ HALA ILK GUNKI GIBI BASIMIZ SAOLSUN SIZLERI UNUTMAYACAGIZ
  • bunlar gerçek gözyaşı candanınki gibi emitasyon değil
  • BURADA YORUM, SİYASET VE DEMAGOJİ YAPAN HERKESİ SAYGIYA DAVET EDİYORUM. BİRAZCIK, SADECE BİRAZCIK. ÖLMEZSİNİZ. HİÇ OLMAZSA, ÖLENE SAYGINIZI GÖSTERMİŞ OLURSUNUZ. HERKESİN LAYIĞINI BULMASINI DİLER, KAZALARIN SON BULMASINI, MASUM VEYA DEĞİL, CANLARIN YANMAMASINI CAN-I GÖNÜLDEN TEMENNİ EDİYORUM.
  • Yorumcu demiş ki "akp yalakaları yazmayın buraya": sadece chp yalakaları mı yazacak? Allah aşkına ülke için bir hayırlı işiniz olsun be.
  • ne kayıp bilirler,ne mantık ne insanlık bilirler,ne dostluk tek bildikleri var. napolyon gibi; uçuralımda gelsin para,para,para
  • bruksel'de yasadigim icin bugun toreni televizyondan takip ettim ve siteye linki yorum olarak da yazdim. trt, ntv, cnn turk ve airport tv ne yazik ki bu yayini yayimlamadi. 9 tane sari gulun vazoya koyulusunu, klasik muzigi ve turk milli marisini...
  • sizin tarikatlarınızda uyuşturulan beyinleriniz,2 kilo kömür ve elektrikli meyve sıkacağı ile satın alınmış oylarınız,hırsızlara yol gösteren,çanak tutan fenerleriniz bir gün hem de çok yakın bir gün de taraflarınıza tek tek iade olunacaktır.
  • yahuuu bir haltı düzgün yapamıyorlar bırakın şirket yönetmeyi, bari iyi bildikleri birşey yapsalardı bir deve alıp bir de hoca tutup kazada ölenlerin ruhu için dua okutsalardı nerdeeee, iyi bildikleri haltı bile yapmadılar...yapamadılar değil yapmadılar...YAZIKLAR OLSUN...
  • akp nin yalakalari gidin bu ulkeden yeter ya.adamin tepesini attirmayin,zaten dtp denen teroristler sabrimizi tasirdi birde sizle ugrasmayalim.THY'den akp nin izlerini silmeye ANT ictik..Ya oyle ya boyle..Secimlerde gorecegiz.
  • Keske sende o dusen ucagin icinde olsaydin bunu cok isterdim dogrusu..

İstanbul-Amsterdam seferini yaptığı sırada düşen TK1951 sayılı Türk Hava Yolları uçağında hayatını kaybedenler Hollanda makamları tarafından düzenlenen bir törenle anıldı. Başta Hollanda Devlet Yetkilileri, Türkiye Lahey Büyükelçisi Selahattin Alpar, Haarlemmermeer Belediye Başkanı, Boeing yetkilileri, kazadan sonra müdahale eden ilk yardım ekipleri olmak üzere, kazazedelerin aileleri ve yakınları katıldı.

Schiphol Havalimanı’nda düzenlen törene yoğun katılım sağlandı. Elim kazada hayatını kaybedenler için yapılan 2 dakikalık saygı duruşuyla başlayan törende İstiklal Marşı’nın çalındığı sırada Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçisi Selahattin Alpar’ın gözyaşlarına hakim olmadığı görüldü.

Yapılan törende Türk Hava Yolları’ndan üst düzey bir yetkilinin bulunmaması da manidar karşılandı.

Törenden özel kareler:

1 – Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçisi Selahattin Alpar İstiklal Marşı çalındığı sırada gözyaşlarını tutamadı.

Schiphol Tören

2 - Kazada yer alan 3 ülke bayrağı yarıya indirildi.

Schiphol Tören

3 - Kazada vefat eden her kişi birer gül ile temsil edildi.

Schiphol Tören

4  - Hollanda İçişleri Bakanı Guusje ter Horst, Haarlemmermeer Belediye Başkanı Theo Weterings, Guvenlik Arastirma Kurulu Başkanı Pieter van Vollenhoven.

Schiphol Tören

5 - Vefat edenlerin isimleri ekranlarda verildi, katılımcılar saygı duruşunda bulundu.

Schiphol Tören

6 - Yoğun katılım dikkat çekti. Katılımcıların büyük bir çoğunluğunu Türk, Hollandalı ve Amerikanlıların oluşturduğu gözlendi.

Schiphol Tören

7 – Saygı duruşundan bir kare...

Schiphol Tören

UYARI

© Airporthaber.com Avrupa

KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER TÖRENLE ANILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 15 yıl önce
ACIMIZ HALA ILK GUNKI GIBI BASIMIZ SAOLSUN SIZLERI UNUTMAYACAGIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bunlar gerçek gözyaşı candanınki gibi emitasyon değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BURADA YORUM, SİYASET VE DEMAGOJİ YAPAN HERKESİ SAYGIYA DAVET EDİYORUM. BİRAZCIK, SADECE BİRAZCIK. ÖLMEZSİNİZ. HİÇ OLMAZSA, ÖLENE SAYGINIZI GÖSTERMİŞ OLURSUNUZ. HERKESİN LAYIĞINI BULMASINI DİLER, KAZALARIN SON BULMASINI, MASUM VEYA DEĞİL, CANLARIN YANMAMASINI CAN-I GÖNÜLDEN TEMENNİ EDİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumcu demiş ki "akp yalakaları yazmayın buraya": sadece chp yalakaları mı yazacak? Allah aşkına ülke için bir hayırlı işiniz olsun be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne kayıp bilirler,ne mantık ne insanlık bilirler,ne dostluk tek bildikleri var. napolyon gibi; uçuralımda gelsin para,para,para

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bruksel'de yasadigim icin bugun toreni televizyondan takip ettim ve siteye linki yorum olarak da yazdim. trt, ntv, cnn turk ve airport tv ne yazik ki bu yayini yayimlamadi. 9 tane sari gulun vazoya koyulusunu, klasik muzigi ve turk milli marisini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sizin tarikatlarınızda uyuşturulan beyinleriniz,2 kilo kömür ve elektrikli meyve sıkacağı ile satın alınmış oylarınız,hırsızlara yol gösteren,çanak tutan fenerleriniz bir gün hem de çok yakın bir gün de taraflarınıza tek tek iade olunacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yahuuu bir haltı düzgün yapamıyorlar bırakın şirket yönetmeyi, bari iyi bildikleri birşey yapsalardı bir deve alıp bir de hoca tutup kazada ölenlerin ruhu için dua okutsalardı nerdeeee, iyi bildikleri haltı bile yapmadılar...yapamadılar değil yapmadılar...YAZIKLAR OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
akp nin yalakalari gidin bu ulkeden yeter ya.adamin tepesini attirmayin,zaten dtp denen teroristler sabrimizi tasirdi birde sizle ugrasmayalim.THY'den akp nin izlerini silmeye ANT ictik..Ya oyle ya boyle..Secimlerde gorecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Keske sende o dusen ucagin icinde olsaydin bunu cok isterdim dogrusu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000