08 Haziran 2011, Çarşamba 14:17:08

KAYSERİ SEFERLERİ BAŞLADI

Anadolujet ile Borajet'in ortak gerçekleştirdiği Kayseri-Ankara seferleri başladı.
  • Benim Antalyada isim ogleyin senin dedigin saatler gece varoyor bilmiyoruz da sen mi biliyorsun yuru git yaw ayrica sana soyleyeyim gece ilave sky da ucuyor . Tovbe tovbe ben orada yasiyorum adam bana yol gosteriyor
  • sen çok şey biliyorsun emin ol. cuma gunu bence ankara aktarmalı ucacagina. pegasus yada sunex ile direk ucabilirsin kayseri-antalya. azicik kafayi çaliştir. ankarada malsef hub olamiyor. istanbulun yerini tutmasi imkansiz. diş hat seferleri çok başarisiz devam ediyor.olmuyor işte.. ankara sadece iç hat ucar. o da mecburiyetten. terminal çok guzel havaalani çok guzel ama olmuyor işte.. napalim. bende çok isterim ankaranin kullanilmasini ama thy ve politiklalari ile ankaranin kullanilması çok zor.emin ol anadolu jet zarar ediyor. devamli zarar ediyor..
  • Borajet ankara kayseri hattında iki ay uçar daha sonra yolçu yok der kapatır borajetin yol haritası bu hep boyle yapmıştır önce borajet iyi bir yönetim oluştursun.
  • Arkadaslar bu ucus kayseri ankara icin degil anlamadan bos konusyorsunuz. Cok yogun İst-Ahl ucuslarini rahatlatmak. Turkiyenin pek cok yerine Ankara baglantisi ile (dogudan batiya) transit yolcu aktarimi ve de ayni zamanda ankaradan yurt disi bu kadar basit neden olayi kayseri-ankara diye dusunuyorsunuz anlasilir gibi degil. Hem zamaninda kayseri istanbul ucuslari bile yok iken kayseri ankara vardi. Ben iki kere uctum bir tanesi kayseri agri bir tane kayseri urfa doluluk gayet iyiydi. Cuma gunu de kayseri ank antalya ucacagim. Bilmeden yorum yapmayalim. Sadece kayseri ankara icin belki size uymayabilir ama boyle bos yorumlar nasil yapabiliyorsunuz hayret. Bir tanesi de zararina ucus demis cok bilen. Hic bir hat birden dolmaz zaman isi.
  • Tokat defteri kapanmıştır beyler. Neden bu kadar ısrar ediyorsunuz Tokat a uçuş zaman içerisinde yapılmayacak. Siz Ankara yı beğenmiyorsunuz onuda bulamayacaksınız. Sivas tan uçun. Sizin siyasileriniz ses çıkarmıyorda sizlere ne oluyor.
  • neden zararına uçar bu anadolujet anlamıyorum. borajet 25 koltuğun parasını alıyor ve zararı yok. bu şartlarda tokat-istanbul direk uçuşu zor görünüyor.
  • bu tür yakın uçuşlar için şehrin içindeki, kolay ulaşım imkanı olan etimesgut havalalanı uçuşa açılabilinirmi acaba?
  • gereksiz diyemeyiz kullananlar vardır (milletvekilleri, mv adayları, genel müdürler, gazeteciler vs vs) özellikle indirimli uçak bileti alanlar için uygun olabilir. ama ben etimesgutta oturuyorum. ve her hafta kayseriye gidiyorum. aşti 1 saat, orada 20-30 dk araç bekledikten sonra aşti-esb 1 saat etti 2.5 saat uçuştan 30 dk önce kontuar kapanacağı için güvenlik vs 1 saat önce hava alanında olacağım için ediyor 3.5 saat birde 1 saat uçuş süresini eklersek 4.5 saat. yani uçuştan 4.5 saat önce evden çıkarsam ve hiçbir araç kaçırmazsam ucu ucuna yetişiyorum. halbuki 4 saatte kendi arabamla kayseriye varırım. 60 km taksi tutacaklar için yada özel şoförü olanlar için uygun olabilir. ama benim gibi standart vatandaş için hiç uygun değil.
  • Sayın yorumcu hiç kimse 1 saat yol için 1 saat uzaktaki havaalanına gitmes demiş ama ESB den ülkemizin her havaalanı yaklaşık 1 saattir zaten. O zaman ESB nin kapatılması gerekiyor o mantıkla. Ayrıca AŞTİ 'ye gitmekte 1 saat sürbilir.
  • Hiç kimse 1 saatlik uçuş için 1 saat uzaktaki havaalanına gitmez. Bu tip bölgesel uçuşlar şehiriçindeki ya da çok yakındaki havaalanlarından yapılır.
Dün Kayseri Havalimanı’nda yapılan tanıtım toplantısına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Sanayi Odası Başkanı, Kayseri Ticaret Odası Başkanı, Melikgazi Belediye Başkanı, THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı, Anadolujet’in icrasından Sorumlu Müdür Sami Alan ve Borajet Genel Müdürü Kadir Peker, Sky Angel Aviation Genel Müdürü Cemalettin Durmuş Çelebi THY ve Anadolujet Kayseri Müdürü Tamer Sislier, THY ve Anadolujet personeli ile Sky Angel Aviaiton Kayseri personeli katıldılar.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında Anadolujet & Borajet ortak seferleriyle icra edilecek Ankara – Kayseri direkt seferleri ile havacılığın gelişimi, Kayseri’nin tüm yurda bağlantısı ve fiyat avantajları hakkında da bilgiler verildi. Konuşmaların ardından Alan ile Peker, Bakan Yıldız'a maket uçak hediye etti.

Anadolujet & Borajet ortak uçuş anlaşması sayesinde Ankara üzerinden Kayseri’ye varışlarda Antalya, Bursa, Bodrum, Çorlu, İstanbul (Sabiha Gökçen) ile Kayseri çıkışlarda da Ankara üzerinden kısa bekleme süreleri ile Antalya, Bursa, İzmir, Trabzon ve Van’a vatandaşlarımız güvenli, ekonomik ve kısa bekleme süreleri, ücretsiz ikram, uçak içi dergisi ve güler yüzlü hizmet ile seyahat edebilecekler. Ayrıca uygulanacak kampanya ile aktarmalı ikinci uçuşlarda biletler vergiler dahil 25 TL olarak uygulanacak.

Yine Ankara üzerinden Türk Hava Yolları seferleri ile İstanbul Atatürk Havalimanı’na ve buradan da dünyaya ulaşımın sağlanabilecek.

Kayseri – Ankara sefer saatleri ise şöyle;

Ankara – Kayseri Hergün Kalkış: 22:55 Varış: 23:55

Kayseri – Ankara Hergün Kalkış: 07:00 Varış: 08:00
KAYSERİ SEFERLERİ BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 13 yıl önce
Benim Antalyada isim ogleyin senin dedigin saatler gece varoyor bilmiyoruz da sen mi biliyorsun yuru git yaw ayrica sana soyleyeyim gece ilave sky da ucuyor . Tovbe tovbe ben orada yasiyorum adam bana yol gosteriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen çok şey biliyorsun emin ol. cuma gunu bence ankara aktarmalı ucacagina. pegasus yada sunex ile direk ucabilirsin kayseri-antalya. azicik kafayi çaliştir. ankarada malsef hub olamiyor. istanbulun yerini tutmasi imkansiz. diş hat seferleri çok başarisiz devam ediyor.olmuyor işte.. ankara sadece iç hat ucar. o da mecburiyetten. terminal çok guzel havaalani çok guzel ama olmuyor işte.. napalim. bende çok isterim ankaranin kullanilmasini ama thy ve politiklalari ile ankaranin kullanilması çok zor.emin ol anadolu jet zarar ediyor. devamli zarar ediyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajet ankara kayseri hattında iki ay uçar daha sonra yolçu yok der kapatır borajetin yol haritası bu hep boyle yapmıştır önce borajet iyi bir yönetim oluştursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar bu ucus kayseri ankara icin degil anlamadan bos konusyorsunuz. Cok yogun İst-Ahl ucuslarini rahatlatmak. Turkiyenin pek cok yerine Ankara baglantisi ile (dogudan batiya) transit yolcu aktarimi ve de ayni zamanda ankaradan yurt disi bu kadar basit neden olayi kayseri-ankara diye dusunuyorsunuz anlasilir gibi degil. Hem zamaninda kayseri istanbul ucuslari bile yok iken kayseri ankara vardi. Ben iki kere uctum bir tanesi kayseri agri bir tane kayseri urfa doluluk gayet iyiydi. Cuma gunu de kayseri ank antalya ucacagim. Bilmeden yorum yapmayalim. Sadece kayseri ankara icin belki size uymayabilir ama boyle bos yorumlar nasil yapabiliyorsunuz hayret. Bir tanesi de zararina ucus demis cok bilen. Hic bir hat birden dolmaz zaman isi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tokat defteri kapanmıştır beyler. Neden bu kadar ısrar ediyorsunuz Tokat a uçuş zaman içerisinde yapılmayacak. Siz Ankara yı beğenmiyorsunuz onuda bulamayacaksınız. Sivas tan uçun. Sizin siyasileriniz ses çıkarmıyorda sizlere ne oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
neden zararına uçar bu anadolujet anlamıyorum. borajet 25 koltuğun parasını alıyor ve zararı yok. bu şartlarda tokat-istanbul direk uçuşu zor görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu tür yakın uçuşlar için şehrin içindeki, kolay ulaşım imkanı olan etimesgut havalalanı uçuşa açılabilinirmi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gereksiz diyemeyiz kullananlar vardır (milletvekilleri, mv adayları, genel müdürler, gazeteciler vs vs) özellikle indirimli uçak bileti alanlar için uygun olabilir. ama ben etimesgutta oturuyorum. ve her hafta kayseriye gidiyorum. aşti 1 saat, orada 20-30 dk araç bekledikten sonra aşti-esb 1 saat etti 2.5 saat uçuştan 30 dk önce kontuar kapanacağı için güvenlik vs 1 saat önce hava alanında olacağım için ediyor 3.5 saat birde 1 saat uçuş süresini eklersek 4.5 saat. yani uçuştan 4.5 saat önce evden çıkarsam ve hiçbir araç kaçırmazsam ucu ucuna yetişiyorum. halbuki 4 saatte kendi arabamla kayseriye varırım. 60 km taksi tutacaklar için yada özel şoförü olanlar için uygun olabilir. ama benim gibi standart vatandaş için hiç uygun değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın yorumcu hiç kimse 1 saat yol için 1 saat uzaktaki havaalanına gitmes demiş ama ESB den ülkemizin her havaalanı yaklaşık 1 saattir zaten. O zaman ESB nin kapatılması gerekiyor o mantıkla. Ayrıca AŞTİ 'ye gitmekte 1 saat sürbilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hiç kimse 1 saatlik uçuş için 1 saat uzaktaki havaalanına gitmez. Bu tip bölgesel uçuşlar şehiriçindeki ya da çok yakındaki havaalanlarından yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000