19 Ocak 2014, Pazar 17:49:01

KASTAMONU HAVALİMANI'NDA YÜZLER GÜLÜYOR

Kastamonu Havalimanı Müdürü Yücel Karadavut, Kastamonu Havalimanı'nda uçak seferlerinde doluluk oranının yüzde 80’i geçtiğini söyledi.
  • Sen ve senin gibiler fuzili maşallah her gittigimde ucak fuldu sllah yspandan razı olsun
  • 2 kere uçtum airbus a320 gidiş gelişte de zor yer buldum ve fiyat yüksekti. Sefer sayısı artırılmalı ve sabiha gökçen ile izmire de uçuş olmalı.
  • Şayet Kastamonu'da bir başarı varsa o da Yücel KARADAVUT'tur.Kimse kendisine paye çıkarmasın.Altın her daim altından.Yücel'im yolun,Bahtın açım olsun.Nedim ŞEN
  • Saw için kesin tarih var mı? Istanbul sabah akşam olacak diyorlardı. Toplamda istanbula 3 ucak mı kalkacak Kastamonu'dan? Bilen varsa açıklasın bi zahmet. Dhmi muduru bi açıklama yaparmi bu konuda da
  • Sinop açılınca doluluk oranı %50 olunca ne diceksiniz bakalım. Havalimanı guzel ama çok eksiği var.
  • anadolu jet sabiha gökçenden kastamonu seferlerine başlıyo yaz tarifesiyle birlikte
  • Sinop Havalimanının 1 yıldır kapalı olduğu bilinmiyor heralde tabiki geride kalır Sinop yolcusu şu an Kastamonuyu kullanıyor.
  • Ornekte verilen havaalanlarına haftada kaç sefer var? Kastamonu'ya kaç sefer var? Bunları da yazmak lazım aslına
  • Kimin nereye uçacagina dhmi mi karar veriyor?
  • kastamonuna ne lazım havalimanı, fuzuli bence....

Kastamonu Havalimanı Müdürü Yücel Karadavut, yeni açılan Kastamonu Havalimanında uçak seferlerinden yaşanan doluluk oranının yüzde 80’i geçtiğini söyledi.

Kadavut, DHMİ Havalimanları içerisinde doğası ve yeşiliyle en güzel manzaralı Havalimanına Kastamonu’nun sahip olduğunu belirterek, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Modern bir Havalimanında bulunması gereken her türlü imkan ve ileri teknolojiyle donatılmıştır. Kış şartlarının ağır olduğu bir bölgede kurulmuş olan Havalimanımızda karla mücadele için iki adet P21 Kürüme, Süpürge ve Üfleme işlemlerini aynı anda yapabilen kar mücadele araçları, bir adet kürüme ve aynı zamanda Pistin buzlanması halinde buz çözücü sıvı atabilen de-icing aracı, yoğun karla mücadele edebilmek için bir adet kar savurma aracı (rotatif) ve pist frenleme ölçüm değerlerinin alınabilmesi için kullanılan frenleme cihazı ile diğer hizmetlerin yürütülebilmesi için gerekli diğer hizmet araçları mevcut olup faal olarak hizmet vermektedir.

Tüm araçları kullanan operatörlerimiz 24 saat esasına göre hizmete hazırdır. İhtiyaç halinde karla mücadele çalışmaları başlatılmaktadır. Şu ana kadar karla mücadele noktasında hiçbir sıkıntı yaşanmamıştır. Kış şartlarından dolayı Havalimanımız çevresinde yoğun sis (görüş mesafesi düşüklüğü) olmadığı sürece uçak sefer iptali yaşanmayacaktır. Havalimanımız 05.07.2013 tarihinden itibaren hava trafiğine hizmet vermeye başlamış olup, 35 binin üzerindeki yolcumuza hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Havalimanımız taşıdığı yolcu bakımından Balıkesir, Bingöl, Çanakkale, Gökçeada, Kocaeli Cengiz Topel, Siirt, Sinop, Şırnak Şerafettin Elçi, Tokat ve Uşak Havalimanlarımızı geride bırakmayı başardı. Kastamonu halkı uçmayı çok sevdi ve havalimanımıza sahip çıktı.

THY tarafından haftanın 7 günü İstanbul Atatürk Havalimanı'na karşılıklı olarak tarifeli sefer düzenlemektedir. Yolcu sayısı bakımından kış aylarında THY tarafından havalimanımıza 132 kişilik ve 165 kişilik uçak gelmektedir. Doluluk oranı yüzde 80’nin üzerindedir. THY Genel Müdürü Sn. Temel Kotil beyin Nisan ayında ikinci sefer için çalışmaları başlattı. Antalya ve İzmir’e direk seferleri soranlar için, bu yönde fazla talep olursa bu konu Şirketlerle görüşülüp gereği yapılır.

Kastamonu halkına güvenli, konforlu hayırlı yolculuklar dilerim”

KASTAMONU HAVALİMANI'NDA YÜZLER GÜLÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

lazogli ~ 10 yıl önce
Sen ve senin gibiler fuzili maşallah her gittigimde ucak fuldu sllah yspandan razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
purplelake ~ 10 yıl önce
2 kere uçtum airbus a320 gidiş gelişte de zor yer buldum ve fiyat yüksekti. Sefer sayısı artırılmalı ve sabiha gökçen ile izmire de uçuş olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarı ~ 10 yıl önce
Şayet Kastamonu'da bir başarı varsa o da Yücel KARADAVUT'tur.Kimse kendisine paye çıkarmasın.Altın her daim altından.Yücel'im yolun,Bahtın açım olsun.Nedim ŞEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Saw için kesin tarih var mı? Istanbul sabah akşam olacak diyorlardı. Toplamda istanbula 3 ucak mı kalkacak Kastamonu'dan? Bilen varsa açıklasın bi zahmet. Dhmi muduru bi açıklama yaparmi bu konuda da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sinop açılınca doluluk oranı %50 olunca ne diceksiniz bakalım. Havalimanı guzel ama çok eksiği var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mesafe ~ 10 yıl önce
Kastamonu havaalanından sinop merkez araçla yaklaşık 3 saat ki aracı olan zaten karayolu kullanıyor. sinoplular kastamonu havalalanını kullanarak zamandan tasarruf edemez oranın halkı ve bu havalimanı açıldıktan beri 10 üzerinde sefer yaparak konuşuyorum
saw ~ 10 yıl önce
anadolu jet sabiha gökçenden kastamonu seferlerine başlıyo yaz tarifesiyle birlikte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Sinop Havalimanının 1 yıldır kapalı olduğu bilinmiyor heralde tabiki geride kalır Sinop yolcusu şu an Kastamonuyu kullanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ornekte verilen havaalanlarına haftada kaç sefer var? Kastamonu'ya kaç sefer var? Bunları da yazmak lazım aslına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kimin nereye uçacagina dhmi mi karar veriyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lazoğli ~ 10 yıl önce
kastamonuna ne lazım havalimanı, fuzuli bence....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000