18 Aralık 2009, Cuma 09:30:31

KARLITEKİN'İN HESABI KAPATILDI

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin’in 2010 yılında görevinden istifa edeceğini açıklaması sektöre bomba gibi düştü.
  • bu işte karlıtekin'in ağzını bağlayan bazı şeyler var,belki ortaya çıkar belki çıkmaz,ama göreceksiniz fazla konuşamayacak,neden acaba.düşünün bakalım...
  • Ektigini bicersin, geldigin gibi gidersin...
  • anadolu jet i hangi kuyumcuya satacaklarına karar verememişler. yoları bu yüzen ayrılmıştır
  • Uçağa geldiğinde bize bir selam dahi vermemişti kendileri... sonra hak helalliğinden bahsediyor. Yanlışların oldu Karlıtekin. Benim hakkım helal olsun ama sende yanlışlarını bil.
  • Sayın Karlıtekin THY icraatlarınız belli bakalım yeni yerinizdeki icraatlarınız ne olucak merakla bekliyoruz.İnşallah anlamışsınızdır çalışma hayatının sırrını??!!!Ne ekerseniz onu biçersiniz,Ayrılıklar ektiniz,hak yediniz,gün oldu keser döndü sap döndü kendinizi yediniz. Bir düşünün başarılı bir yönetici hiç istifa edermi?????
  • KOTİL YUZUNDEN HAMDİ TOPÇU İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ ÇIKIŞ BULAMADI İSTİFA ETTİ. HESABINIDA BİZZAT KOTİLİN TALIMATI İLE KAPATMIŞLARDIR KENDİSİNE BAŞARILAR DİLERİM.
  • Bu iste yine bir Bit yenikligi var???????ß Acaba Ah sen gibilerle bir alakasi varmi merak ediyorum CEVAP verebilcek bir arkadas varmi ???
  • grev zamanı thy çalışanları karlıtekini hukumet yalakalığı ile suçlayıp yerden yere vurup adamın ne şerfi nede baska bir şeyı kalmıştı laf etmedikleri şimdi ise tam tersi thy çalışanları lanet okudukları başkanlarına duygusal veda ediyorlar hayret
  • sayın baskanım; sız oturdugu koltuktan seref duyan deil, oturdugu koltuga seref verenlerdendınız,,, yolunuz acık olsun..... emınım ki bundan sonrada tarıhe altın harflerle yazılacak bır çok hızmete ımza atacaksınızdır.. rabbın sıze guc kuvvet versın... esen kalın.....
  • Hayırlı olsun. Devletin diğer alanlarında, (mesela Cumhurbaşkanlığı danışmanlığı gibi) faydalı işler yapar. Hazine müsteşarı olabilir. Hostesleri 43 yaşında emekli ediyordu. Kendisi 50 yaşına bastığı için,belki de bundan sonra emeklilik hayatına başlayabilir.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, dün kendi imzasıyla gönderdiği basın bildirisinde istifasını açıklamıştı.

Kendi prensipleri doğrultusunda artık THY’de çalışma imkânı bulamayacağı için 01 Ocak 2010 tarihinden itibaren görevden ayrılacağını açıklayan Karlıtekin’in THY’de kullandığı mail adresinin bugün itibariyle iptal edildiği öğrenildi.

Mail hesabının, görevi bıraktığını açıklamasının hemen ertesi gününde iptal edilmesi dikkat çekti.

KARLITEKİN'İN HESABI KAPATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 14 yıl önce
bu işte karlıtekin'in ağzını bağlayan bazı şeyler var,belki ortaya çıkar belki çıkmaz,ama göreceksiniz fazla konuşamayacak,neden acaba.düşünün bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ektigini bicersin, geldigin gibi gidersin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolu jet i hangi kuyumcuya satacaklarına karar verememişler. yoları bu yüzen ayrılmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçağa geldiğinde bize bir selam dahi vermemişti kendileri... sonra hak helalliğinden bahsediyor. Yanlışların oldu Karlıtekin. Benim hakkım helal olsun ama sende yanlışlarını bil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Karlıtekin THY icraatlarınız belli bakalım yeni yerinizdeki icraatlarınız ne olucak merakla bekliyoruz.İnşallah anlamışsınızdır çalışma hayatının sırrını??!!!Ne ekerseniz onu biçersiniz,Ayrılıklar ektiniz,hak yediniz,gün oldu keser döndü sap döndü kendinizi yediniz. Bir düşünün başarılı bir yönetici hiç istifa edermi?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KOTİL YUZUNDEN HAMDİ TOPÇU İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ ÇIKIŞ BULAMADI İSTİFA ETTİ. HESABINIDA BİZZAT KOTİLİN TALIMATI İLE KAPATMIŞLARDIR KENDİSİNE BAŞARILAR DİLERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu iste yine bir Bit yenikligi var???????ß Acaba Ah sen gibilerle bir alakasi varmi merak ediyorum CEVAP verebilcek bir arkadas varmi ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
grev zamanı thy çalışanları karlıtekini hukumet yalakalığı ile suçlayıp yerden yere vurup adamın ne şerfi nede baska bir şeyı kalmıştı laf etmedikleri şimdi ise tam tersi thy çalışanları lanet okudukları başkanlarına duygusal veda ediyorlar hayret

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın baskanım; sız oturdugu koltuktan seref duyan deil, oturdugu koltuga seref verenlerdendınız,,, yolunuz acık olsun..... emınım ki bundan sonrada tarıhe altın harflerle yazılacak bır çok hızmete ımza atacaksınızdır.. rabbın sıze guc kuvvet versın... esen kalın.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayırlı olsun. Devletin diğer alanlarında, (mesela Cumhurbaşkanlığı danışmanlığı gibi) faydalı işler yapar. Hazine müsteşarı olabilir. Hostesleri 43 yaşında emekli ediyordu. Kendisi 50 yaşına bastığı için,belki de bundan sonra emeklilik hayatına başlayabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000