19 Kasım 2008, Çarşamba 19:24:50

Karlıtekin Airport TV’yi görünce ne yaptı?

THY’nin Kartepe’de yaptığı özel toplantı Airporthaber ve Airport TV tarafından görüntülendi. Görüntüler Airport TV Ana Haber bülteninde.
  • Beyler THY tarihinin en yüksek karını açıklıyor, dünya çapında bir hava yolu olmuş ama siz hala boş işlerle uğraşıyorsunuz. tarihin en büyük karını açıklayan THY nin yönetimi size göre başarısız. o zaman size göre zarar eden dönemlerdeki yönetimler başarılıydı!!! Peki neden şirket sürekli ZARAR açıklıyordu? Beyler lütfen biraz OBJEKTİF olun. Siz şirketimi düşünüyorsunuz yoksa kendinizimi? Ben ce tüm Objektif düşünenler cevabı biliyor ama neyse...
  • Sonny, ciddi bir sıkıntı içinde gördüm sizi. Bence bulunduğunuz durumu gözden geçirip Airporthaberle paylaşabilirsiniz. Onlar cesurca her konuyu gündeme taşıyor.
  • hala aynı ya bırakın kardeşim artık yuh yaa yanı bu kadar karalanmaya çalışılmaz bı kurum hangı ıktıdar hangı donem bu şirketi bu kadar ıyı hale getırdı objektıf olun çekemıosan susucaksın vatan haınlıgı yapmıcak ulkenın guzıde kurumlarını karalıyarak ıhanet etmıceksın hadı bakım gidin konuşun biz iş yapıoruz sizede devam bızede dahada buyuyecegız dahada hızmet edeceğiz bize karşı duramayacaksınız.Açıın önümüzü çekilin başka bişey istemez sadece engel çıkarmayın bize yeter ...
  • valla ben eski thy peroneliyim işten atıldım ve temel beyin ozel kalem muduru ise tekrar alırdık ama basına malzeme olamayuız dedi... annemi babamı kaybettim haksız yere cıkartıldım ve ardındanda imi lazım degil (ust duzey thy yonetıcısı)umit vererek dahada perişan etti.. ben bu gidişle.... neyse bana yanlı yapanlar soyluyorum belki benim yanlıslarım gunah olucak ama beni bu duruma dusurenlerde bu gunahları benle paylasıcak...
  • yöneticilerimiz umarım krizden en az etkilenecek stratejileri bulur ve uygular, yoksa onun ceketi bunun kravatı,otel parası gibi konular çok saçma.. bu saçma konular nedense bizim millete özgü. adam işini yapsın, büyük bir kriz kapıdayken thy'yi küçültmesin, işçi çıkarmasın yeter, gerisi fasa fiso..
  • THy bu yonetimle son yıllar da hep kar acıkladı sen hangi devlet yardımından söz ediyorsun.Acaba bir bildigin mi var yoksa hic bir şey bilmiyerek karalamımı yapmaya çalışıyorsun.....
  • Bu sirket oyle bir patlayacak ki; Devlet destegi, yani benim param senin paran olmasa coktan giderdi yaa. O zaman gorecem ben bu thy yalakalarini. Yazik olacak guzelim sirkete. Thy nin neresiyle ugrasalim? Neresini tutsan elinde kaliyor. Sapik doktorunuzla mi oynayalim? Nargileci yer isletmenizle mi? Kardes dugme bulmus onla oynuyo. Bense makam araclari ve arkada gorunen otobusu buldum. Kimbilir kac arac gitti oraya. Bu milletin parasi harcandi. Kendi arabasiyla gelen olmus mu acaba. Siz sirketi bu hale dusururseniz, daha oynayan cok olur sizle.
  • Hala ceketin düğmesiyle uğraşıyorsak ..kafalarımızın içindeki pek önemli değil demek ki...işte o zaman eyvah mı eyvah...
  • bazı arkadaslar egosunu tatmın etmek içinmi yazı yazıyorlar.. valla gülüyorum onlara.. ahhh akıll ahhh ya seni kımse kullanamıyor yada.. neyse. thy ye başarılar. THY ile gurur duyuyoruz Helal olsun ALLAH yardımcınız olsun.. ben buna haber demem.. kim kiminle nerde derim.. magazin haberi gibi :))))
  • Önünü ilikleyen şöförse lafım yok, kendisinden özür diler lafımı geri alırım. Yok değilse turistlik otelde Hamdi Topçuya ön ilikleyen adamlar kriz için çare üretemez !!!. Şirket benim olsa ben ancak Hamdi Topçuyu uzman kadrosunda muhasebeci yaparım. Zaten bildigim kadarıyla THY ye gelmeden öncede muhasebecilik yapıyordu. Şimdi tabi alıyorlar bir THY çalışanının 40 katı maaşı, turistlik otellerde kriz bahanesiyle tatil yapıp kafa dinliyorlar. Hayırlısı olsun.

Türk Hava Yolları Üst Düzey Yöneticileri Sapanca’daki The Green Park Kartepe Otel’de hem toplantı hem tatil yaptı. Peki, Türk Hava Yolları Samanlı Dağı’nın zirvesindeki, bir tarafında Sapanca Gölü diğer tarafında İzmit Körfezi bulunan oteldeki toplantıya kaç kişi gitti, ne kadar ödedi?

Son dönemde ekonomik krizden bunalan havacılık sektörünün aksine 105 uçak siparişi vererek büyük sükse yapan Türk Hava Yolları’nın krizden pek de etkilenmediği görülüyor.

Krizde büyüyen Türk Hava Yolları, lüks alışkanlıklarından da vazgeçmiyor. Birçok havayolu şirketi maliyetleri düşürmek için birbiri ardına tasarruf tedbiri açıklarken THY, krizle adeta dalga geçiyor.

Bunun en son örneği ise dün yaşandı. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ve Başkanvekili Hamdi Topçu’nun da aralarında bulunduğu 46 THY Yöneticisi toplantı için Kartepe zirvesini seçti. Samanlı Dağı’nın en yüksek tepesinde bin 700 metre rakımlı Green Park Otel’de toplanan THY Yöneticileri, şirketin ticari çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya Candan Karlıtekin ile Hamdi Topçu aynı makam aracıyla gelirken, bazı yöneticiler makam araçlarıyla bazıları ise Türk Hava Yolları’nın taşeron ulaştırma şirketi EFA Tur’a ait otobüsle Kartepe’ye geldi.

Toplantıya Temel Kotil de katılacaktı. Oteldeki odası dahi ayrıldı. Ancak son anda iptal edildi.

THY Yöneticileri, bir gün boyunca hem iş toplantıları yaptı hem de eşsiz güzelliğin keyfini doyasıya yaşadı.

Salı sabah otele giriş yapan THY heyeti, bugün akşam saatlerinde otelden ayrıldı. İstanbul’a bir saat 45 dakika mesafedeki gözlerden uzak toplantıyı ilk kez AirportHaber duyurmuştu.

Haber takipçiliğini sürdüren AirportHaber ve Airport TV ekibi bugün toplantının yapıldığı yere ulaştı.

Otelin içine girip görüntü almayı başaran ekibimiz, çıkışta da Candan Karlıtekin'e mikrofon uzattı. Airport TV mikrofonunu karşısında görünce bir hayli şaşıran Karlıtekin, toplantı hakkında bilgi verirken, daha önce kendisinin geldiği otelde bu kez şirket olarak toplantı yaptıklarını söyledi.

Karlıtekin, zaman kısıtlı olmasa bir kaç gün daha kalabileceklerini söyledi.

Bir tarafında Sapanca Gölü, bir tarafında İzmit Körfezi bulunan Green Park Otel’de bir gecelik konaklamanın bedeli tek kişi 200 YTL.

Tüm görüntüler saat 20.00’de ve gece saat 24.00’te Airport TV'de olacak...

The Green Park

The Green Park

candan

candan

candan

Karlıtekin Airport TV’yi görünce ne yaptı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

TK61 ~ 15 yıl önce
Beyler THY tarihinin en yüksek karını açıklıyor, dünya çapında bir hava yolu olmuş ama siz hala boş işlerle uğraşıyorsunuz. tarihin en büyük karını açıklayan THY nin yönetimi size göre başarısız. o zaman size göre zarar eden dönemlerdeki yönetimler başarılıydı!!! Peki neden şirket sürekli ZARAR açıklıyordu? Beyler lütfen biraz OBJEKTİF olun. Siz şirketimi düşünüyorsunuz yoksa kendinizimi? Ben ce tüm Objektif düşünenler cevabı biliyor ama neyse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ferry ~ 15 yıl önce
Sonny, ciddi bir sıkıntı içinde gördüm sizi. Bence bulunduğunuz durumu gözden geçirip Airporthaberle paylaşabilirsiniz. Onlar cesurca her konuyu gündeme taşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bıktık Sizden ~ 15 yıl önce
hala aynı ya bırakın kardeşim artık yuh yaa yanı bu kadar karalanmaya çalışılmaz bı kurum hangı ıktıdar hangı donem bu şirketi bu kadar ıyı hale getırdı objektıf olun çekemıosan susucaksın vatan haınlıgı yapmıcak ulkenın guzıde kurumlarını karalıyarak ıhanet etmıceksın hadı bakım gidin konuşun biz iş yapıoruz sizede devam bızede dahada buyuyecegız dahada hızmet edeceğiz bize karşı duramayacaksınız.Açıın önümüzü çekilin başka bişey istemez sadece engel çıkarmayın bize yeter ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonny ~ 15 yıl önce
valla ben eski thy peroneliyim işten atıldım ve temel beyin ozel kalem muduru ise tekrar alırdık ama basına malzeme olamayuız dedi... annemi babamı kaybettim haksız yere cıkartıldım ve ardındanda imi lazım degil (ust duzey thy yonetıcısı)umit vererek dahada perişan etti.. ben bu gidişle.... neyse bana yanlı yapanlar soyluyorum belki benim yanlıslarım gunah olucak ama beni bu duruma dusurenlerde bu gunahları benle paylasıcak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy çalışanı ~ 15 yıl önce
yöneticilerimiz umarım krizden en az etkilenecek stratejileri bulur ve uygular, yoksa onun ceketi bunun kravatı,otel parası gibi konular çok saçma.. bu saçma konular nedense bizim millete özgü. adam işini yapsın, büyük bir kriz kapıdayken thy'yi küçültmesin, işçi çıkarmasın yeter, gerisi fasa fiso..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pavilion ~ 15 yıl önce
THy bu yonetimle son yıllar da hep kar acıkladı sen hangi devlet yardımından söz ediyorsun.Acaba bir bildigin mi var yoksa hic bir şey bilmiyerek karalamımı yapmaya çalışıyorsun.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zoox ~ 15 yıl önce
Bu sirket oyle bir patlayacak ki; Devlet destegi, yani benim param senin paran olmasa coktan giderdi yaa. O zaman gorecem ben bu thy yalakalarini. Yazik olacak guzelim sirkete. Thy nin neresiyle ugrasalim? Neresini tutsan elinde kaliyor. Sapik doktorunuzla mi oynayalim? Nargileci yer isletmenizle mi? Kardes dugme bulmus onla oynuyo. Bense makam araclari ve arkada gorunen otobusu buldum. Kimbilir kac arac gitti oraya. Bu milletin parasi harcandi. Kendi arabasiyla gelen olmus mu acaba. Siz sirketi bu hale dusururseniz, daha oynayan cok olur sizle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
simple ~ 15 yıl önce
Hala ceketin düğmesiyle uğraşıyorsak ..kafalarımızın içindeki pek önemli değil demek ki...işte o zaman eyvah mı eyvah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
bazı arkadaslar egosunu tatmın etmek içinmi yazı yazıyorlar.. valla gülüyorum onlara.. ahhh akıll ahhh ya seni kımse kullanamıyor yada.. neyse. thy ye başarılar. THY ile gurur duyuyoruz Helal olsun ALLAH yardımcınız olsun.. ben buna haber demem.. kim kiminle nerde derim.. magazin haberi gibi :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağa ~ 15 yıl önce
Önünü ilikleyen şöförse lafım yok, kendisinden özür diler lafımı geri alırım. Yok değilse turistlik otelde Hamdi Topçuya ön ilikleyen adamlar kriz için çare üretemez !!!. Şirket benim olsa ben ancak Hamdi Topçuyu uzman kadrosunda muhasebeci yaparım. Zaten bildigim kadarıyla THY ye gelmeden öncede muhasebecilik yapıyordu. Şimdi tabi alıyorlar bir THY çalışanının 40 katı maaşı, turistlik otellerde kriz bahanesiyle tatil yapıp kafa dinliyorlar. Hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000