01 Şubat 2010, Pazartesi 12:47:26

KARAKUTU, 'EVRENİN SIRLARI' İÇİN AÇILIYOR...

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez tartışma programı Sefa İnan’la Kara Kutu bu hafta tüm dünyanın merakla takip ettiği bir konuyu masaya yatırıyor. Sefa İnan’la Kara Kutu bu kez bilinmeyenlere, sırlara açılacak... Gün yüzüne çıkmamış UFO görüntüleri ilk kez Airport TV’de yayınlanacak.

Gök Bilimi çalışmalarıyla tanınan ve bu konuda birçok makalesi yayınlanan THY Uçak Bakım eski Başkanı Uçak Mühendisi Yurdaer Aksoy, Havacılık ve uzay teknolojileri araştırmacısı Oktay Tınaz ve Uzay Resimleri Uzmanı Yalçın Yalman’ın konuk olarak katılacağı programı sakın kaçırmayın.

Evrenin derinliklerinde neler oluyor? Acaba evrende yalnız mıyız? Yoksa dünyayı ziyaret eden misafirlerimiz mi var?

Şu ana kadar dünyada çekilmiş en belirgin UFO görüntülerinin sahibi Yalçın Yalman, canlı yayında o görüntüleri anlatacak. Hiç bir yerde yayınlanmayan yeni UFO görüntülerini ilk kez Airport TV’de izleyeceksiniz.

Havacılık ve uzay teknolojileri araştırmacısı Oktay Tınaz, Ay’a gerçekten gidilip gidilmediğini, Amerika Birleşik Devletleri’nin Ay ile ilgili yakın gelecekteki projelerini irdeleyecek.

Uçak Mühendisi Yurdaer Aksoy, uzaylılar hakkında ne düşünüyor? UFO’lar aslında görüntü aldatmacası mı?

Dünyada ilk defa yayınlanacak görüntülerle programa katılacak olan Yalçın Yalman’ın yanı sıra havacılık ve uzay teknolojileri araştırmacısı Oktay Tınaz UFO’ların ve Uzay’da yaşamın varlığını savunacak, THY Uçak Bakım eski Başkanı Uçak Mühendisi Yurdaer Aksoy bu ikilinin tezlerini çürütmeye çalışacak.

Bu hafta Kara Kutu evrenin sırlarını ortaya çıkaracak...

Her hafta ilgiyle izlenen, birbirinden farklı konu ve konukları izleyicisiyle buluşturan Sefa İnan’la Kara Kutu bu akşam Airport TV Ana Haber Bülteni’nden hemen sonra saat 21:00’da Airport TV ekranlarında olacak.

AIRPORT TV'Yİ ONLINE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARAKUTU, 'EVRENİN SIRLARI' İÇİN AÇILIYOR...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000