15 Şubat 2009, Pazar 10:29:31

Karaer: "Corendon'un hedefi Danimarka ve Polonya'ya döndü"

Corendon Havayolları Genel Müdürü Yıldıray Karaer, geçen yıl Hollanda ve Belçika’dan Türkiye’ye 650 bin yolcu taşıdıklarını bildirdi.
  • Corendon ismi (Artık markası) altında tüm şirketleri toplamanın zararı da bu olsa gerek. diğer şirketler gibi her şirkete farklı isim verilirse karışıtırılmaz. birine birşey olursa diğeri devam eder.. Corendon zor olanı başarı ile yapıyor gibi.
  • Corendon Touristic diye bir TOUR firmasi vardir , Yildiray beyin bahsettigi konu corendon ailesi olarak gecerli ailede hem tour hem airlines vardir ,...bu tour firmasina SKY airlines , SUN EXPRESS , TRANSAVIA gibi firmalar ucuslar gerceklestiriyor ... bilmeden konusmayin lutfen !
  • Arkadaslar oncelıkle Corendonun yenı ucagına hayırlardılerım ama Yıldıray bey amma abartmıs nasıl oluyorda Hollanda ve Belcıkadan 650 Bın kısı tasıyıp Pazarın %30 una sahıp oluyorlar 2008 de Hollandadan Antalya ya gelen turıst sayısı toplamda 300 Bın kısı ya nolur yapmayın Yıldıray bey bıraz asagı ının olakı boyle bır sey yptınız 4 ucak ıle kı bu 4 ucagın 1 ı pegasus ta yanı sız uckbası yıllık 10.000 SAAT ucusmu gercklestırdınız yakında sız ucaklar ıle uzayda planlarsınız tebrıkler.Yanı kımse anlamıyor salla tutarsa ıle turızm yapılmaz bu yazıyı okuyan kısıler lutfen DHMI nın ulke turıst gırdısı ıle ılgılı yaptıkları acılamaya arsıvde baksınlarda Sayın Karaer ın yaptıgı acıklamanın ne kadar gercekcı oldugunu anlasınlar.SAYGILARIMLA
  • Corendon ekibinin basinda olan sahiplerinin kalekterleri,dusunceleri gecmiste yaptiklar beni ilgilendirmez, basarisini bilmiyen yok yaptiklarini taktir de ediyorum. Yanliz son yillarda yaptiklari hatalardan zor duruma dustuklerini herkes goruyor bir kendileri gormuyor belkide goruyor bu yonetimdeki insanlarin kendi kararlaridir.Turislik yerler ucuslarda cok basarili oparasyon yaptilar ne zaman ic anadolu bolgesine ucmaya basladilar turislik ucuslar geriye dogru gitmeye basladi ve orada yanlislik basladi.Boyle giderse cok yazik olacak.( bu yazdiklarima kiza bilirler ama kulahi onune koyup dusunurseler iyi olur).Saygilar
  • 1 milyar dolar ciro da yapsa doymaz bu şirket yöneticileri...
  • Geçen sene 3 uçak ile 75 Milyon ABD Doları ciro, bu yıl 2 ilave uçak ile %10 artacaksa (Ki bu 7,5 Milyon ABD Doları demektir) o zaman bu yeni gelen iki uçak yanlış yatırımdır. Geçen yıl uçak başına 25 Milyon ABD Doları düştüyse yeni gelen uçakların gelire katkısı ilave 50 Miyon ABD Doları olmalıdır ama sadece 7,5 Milyon ABD Doları denilmiş. Sanırım Yıldıray bey gerçek rakamları açıklamıyor veya bilmediğimiz başka birşey var ama bu mantıklı değil.
  • Yakın komsularının dükkan kapattıkları mahallede, uçak sayılarını arttırarak yoluna devam eden Corendon'a ,Erhan cpt. ve cefakar ekibine başarılar .....Danimarka ve Polonyada'da şirket olarak iyi ÇALIŞACAKLARINI mutlaka duyacagız. .. iyi ve Emniyetli ucuslar hepinize.... daym
  • Helal olsun corendon ve AYT / AMS personeline , birlik beraberlik icinde devam ediyoruz.. devam edicegiz sonuna kadar .. 737-800 lerde gelince kimse durduramaz bizi.

Merkezi Hollanda'da yer alan Türk firması Corendon Havayolları Genel Müdürü Yıldıray Karaer, geçen yıl Hollanda ve Belçika"dan Türkiye"ye 650 bin yolcu taşıdıklarını bildirdi.

Karaer, konuya ilişkin açıklamasında küresel ekonomik bunalıma rağmen Belçika ve Hollanda pazarından sonra Danimarka ve Polonya pazarına da girdiklerini açıkladı.

Hollanda ve Belçika pazarında yüzde 30 pay ile lider olduklarını ifade eden Karaer, geçen yıl bu ülkelerden Türkiye"ye 650 bin yolcu getirdiklerini, Hollanda pazarında yolcu sayısında yüzde 40 azalma olmasına rağmen Corendon"un yolcu sayısında düşme olmadığını anlattı.

Geçen yıl küresel kriz nedeniyle kısıntılı çalıştıklarını, bu yıl Danimarka ve Polonya pazarına da girdiklerini anımsatan Karaer, ilk yıl bu iki ülkeden Türkiye"ye 40 bine yakın turist getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Corendon"un yolcu sayısının düşmediğini söyleyen Karaer “Bu yıl da performansımızı artırmak istiyoruz. Geçen yıl hava yolu olarak 75 milyon dolar ciro gerçekleştirdik. Ciroyu bu yıl yüzde 10 artıracağız,” dedi.
Karaer, bu yıl hedeflerini gerçekleştirmek için küresel ekonomik bunalıma rağmen General Electric şirketinin daha önce THY"ye kiraladığı Boing 737-400 tipi iki uçağı leasingle beş yıllığına kiraladıklarını bildirdi.

Corendon"un kiralanan iki uçakla birlikte filosundaki uçak sayısını beşe çıkardığını ifade eden Karaer, sözlerini şöyle tamamladı: “Küresel krize rağmen uçak filomuzu büyüttük. Uçakların kiralanması ile birlikte çalışan sayımızı da arttırdık. Sektörde az da olsa yeni istihdam sağladık. Kriz ortamında ayakta kalmak büyük başarı.”

Türkiye Turizm

Karaer: "Corendon'un hedefi Danimarka ve Polonya'ya döndü"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Corendon ismi (Artık markası) altında tüm şirketleri toplamanın zararı da bu olsa gerek. diğer şirketler gibi her şirkete farklı isim verilirse karışıtırılmaz. birine birşey olursa diğeri devam eder.. Corendon zor olanı başarı ile yapıyor gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Corendon Touristic diye bir TOUR firmasi vardir , Yildiray beyin bahsettigi konu corendon ailesi olarak gecerli ailede hem tour hem airlines vardir ,...bu tour firmasina SKY airlines , SUN EXPRESS , TRANSAVIA gibi firmalar ucuslar gerceklestiriyor ... bilmeden konusmayin lutfen !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaslar oncelıkle Corendonun yenı ucagına hayırlardılerım ama Yıldıray bey amma abartmıs nasıl oluyorda Hollanda ve Belcıkadan 650 Bın kısı tasıyıp Pazarın %30 una sahıp oluyorlar 2008 de Hollandadan Antalya ya gelen turıst sayısı toplamda 300 Bın kısı ya nolur yapmayın Yıldıray bey bıraz asagı ının olakı boyle bır sey yptınız 4 ucak ıle kı bu 4 ucagın 1 ı pegasus ta yanı sız uckbası yıllık 10.000 SAAT ucusmu gercklestırdınız yakında sız ucaklar ıle uzayda planlarsınız tebrıkler.Yanı kımse anlamıyor salla tutarsa ıle turızm yapılmaz bu yazıyı okuyan kısıler lutfen DHMI nın ulke turıst gırdısı ıle ılgılı yaptıkları acılamaya arsıvde baksınlarda Sayın Karaer ın yaptıgı acıklamanın ne kadar gercekcı oldugunu anlasınlar.SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Corendon ekibinin basinda olan sahiplerinin kalekterleri,dusunceleri gecmiste yaptiklar beni ilgilendirmez, basarisini bilmiyen yok yaptiklarini taktir de ediyorum. Yanliz son yillarda yaptiklari hatalardan zor duruma dustuklerini herkes goruyor bir kendileri gormuyor belkide goruyor bu yonetimdeki insanlarin kendi kararlaridir.Turislik yerler ucuslarda cok basarili oparasyon yaptilar ne zaman ic anadolu bolgesine ucmaya basladilar turislik ucuslar geriye dogru gitmeye basladi ve orada yanlislik basladi.Boyle giderse cok yazik olacak.( bu yazdiklarima kiza bilirler ama kulahi onune koyup dusunurseler iyi olur).Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1 milyar dolar ciro da yapsa doymaz bu şirket yöneticileri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Geçen sene 3 uçak ile 75 Milyon ABD Doları ciro, bu yıl 2 ilave uçak ile %10 artacaksa (Ki bu 7,5 Milyon ABD Doları demektir) o zaman bu yeni gelen iki uçak yanlış yatırımdır. Geçen yıl uçak başına 25 Milyon ABD Doları düştüyse yeni gelen uçakların gelire katkısı ilave 50 Miyon ABD Doları olmalıdır ama sadece 7,5 Milyon ABD Doları denilmiş. Sanırım Yıldıray bey gerçek rakamları açıklamıyor veya bilmediğimiz başka birşey var ama bu mantıklı değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yakın komsularının dükkan kapattıkları mahallede, uçak sayılarını arttırarak yoluna devam eden Corendon'a ,Erhan cpt. ve cefakar ekibine başarılar .....Danimarka ve Polonyada'da şirket olarak iyi ÇALIŞACAKLARINI mutlaka duyacagız. .. iyi ve Emniyetli ucuslar hepinize.... daym

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Helal olsun corendon ve AYT / AMS personeline , birlik beraberlik icinde devam ediyoruz.. devam edicegiz sonuna kadar .. 737-800 lerde gelince kimse durduramaz bizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000