02 Mart 2009, Pazartesi 12:13:42

KARA KUTU, SCHIPHOL KAZASI İÇİN AÇILIYOR

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Uçak Teknisyenleri Derneği Onursal Başkanı Sefa İnan’ın hazırlayıp sunduğu ‘ Kara Kutu’ programı bu kez Amsterdam’da düşen THY uçağını masaya yatırmak için açılacak.
  • Ben kendim olarak, hic bir zaman dusunememki 150-250 saat ile birden Hava Yollarina giripte Boeing yada Airbus Ucaklarini Pilot olarak kullanayim.. Bence, 1000 - 1500 saat olanlar ancak Havayollarina hazir sekilde goruyorum, cunku bu arkadaslar baya bir tecrube olusturmuslar. Ama malasef Turkiye'de her gelen Pilot oldu ve Babasi olan yada Dayisi olan Havayollarina girdi ve Tecrubeye bakmadan gozu kapali Cirak yetistirir gibi ise girdiler ve halen'de calisiyorlar.. Boyle sekilde Havayollarina giren arkadaslari durdurmamiz gerekir.. yeterli Tecrune olana kadar. Saygilarimla
  • Hollandada olan kaza gectiğimiz günlerde olan B200 olayını unutturdu o konuyuda masaya yatırırsanız fena olmaz zira ordada aydınlanması gereken cok soru var.
  • BU PROGRAMLARIN VİDEOSUNU NEDEN YAYINLAMIYORSUNUZ. SEFA BEY OLMAZSA ARKADAŞLAR İLE AIRPORT TV STÜDYOLARINA GELECEĞİZ PROGRAMLARIN VİDEOLARINI ALMAK İÇİN. BU KADAR MI ZOR VIDEOYU SITENIZE KOYMAK. BIRAZ DEGER VERIN IZLEYICILERINIZE. HER ARKADAŞIMIZ AYRI AYRI YAZIYOR SİTENİZE VİDEOLAR İÇİN. AYIP AMA. SAYIN EDİTOR BU YORUMLARI SEFA INAN BEY'E ILETMIYORMUSUNUZ???

Amsterdam kazası sonrası gündeme gelen pilot eğitimleri Airport TV’de masaya yatırılıyor.

Sefa İnan’ın bu haftaki konukları, Türkiye’nin en çok sivil pilot yetiştiren okulu olan Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun Müdür Yardımcısı Ender Gerede ve Pilotaj Bölümü Başkanı Doç. Dr. Önder Özler ile o okuldan mezun olan ve şu anda TALPA Genel Sekterliği görevini yürüten Savaş Şen olacak.

Amsterdam kazasının nedenlerine ilişkin bütün ihtimallerin tek tek üzerinde durulacağı müthiş program bu akşam saat 21:00’de Airport TV’de... Programa aktif olarak katılmak için air yazıp boşluk bıraktıktran sonra mesajını yazarak 2030'a gönderebilirsiniz.

KARA KUTU, SCHIPHOL KAZASI İÇİN AÇILIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Ben kendim olarak, hic bir zaman dusunememki 150-250 saat ile birden Hava Yollarina giripte Boeing yada Airbus Ucaklarini Pilot olarak kullanayim.. Bence, 1000 - 1500 saat olanlar ancak Havayollarina hazir sekilde goruyorum, cunku bu arkadaslar baya bir tecrube olusturmuslar. Ama malasef Turkiye'de her gelen Pilot oldu ve Babasi olan yada Dayisi olan Havayollarina girdi ve Tecrubeye bakmadan gozu kapali Cirak yetistirir gibi ise girdiler ve halen'de calisiyorlar.. Boyle sekilde Havayollarina giren arkadaslari durdurmamiz gerekir.. yeterli Tecrune olana kadar. Saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hollandada olan kaza gectiğimiz günlerde olan B200 olayını unutturdu o konuyuda masaya yatırırsanız fena olmaz zira ordada aydınlanması gereken cok soru var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU PROGRAMLARIN VİDEOSUNU NEDEN YAYINLAMIYORSUNUZ. SEFA BEY OLMAZSA ARKADAŞLAR İLE AIRPORT TV STÜDYOLARINA GELECEĞİZ PROGRAMLARIN VİDEOLARINI ALMAK İÇİN. BU KADAR MI ZOR VIDEOYU SITENIZE KOYMAK. BIRAZ DEGER VERIN IZLEYICILERINIZE. HER ARKADAŞIMIZ AYRI AYRI YAZIYOR SİTENİZE VİDEOLAR İÇİN. AYIP AMA. SAYIN EDİTOR BU YORUMLARI SEFA INAN BEY'E ILETMIYORMUSUNUZ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000