18 Ocak 2016, Pazartesi 13:10:38

KAPTİD'den THY Kapadokya Müdürü'ne veda

4 yıldır Türk Hava Yolları Kapadokya Satış Müdürlüğü’nü yürüten ve geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni atama listesinde Çin Halk Cumhuriyeti’nin Başkenti Pekin’e Genel Müdür olarak atanan Osman Taha Küçük’e Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler bir veda ve teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
  • odul verilen thy muduru simdi gozaltinda !
  • kaptid baskani, oradaki esnaflar,dukkan sahipleri,turculara once insanlik sonra esnafligi ogretsin! yerli,yabanci turistleri kaziklayarak hicbir yere varamayacagimizi,ulkemizin ve milletimizin aleyhine kotu reklama sebep olduklarini,dukkanlarina gelen turistlerin bir urunu pahali bulduklarinda onlara isine gelmiyorsa alma,git diyenleri,fahis fiyatlara balon turu duzenleyenleri acilen ogretmesi lazim! bu rezillikler ulkemizin her turistik yerinde ayni maalesef!
  • Insallah Pekinde Veysel abinin yerini aratmaz..Basarilar..

4 yıldır Türk Hava Yolları Kapadokya Satış Müdürlüğü’nü yürüten ve geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni atama listesinde Çin Halk Cumhuriyeti’nin Başkenti Pekin’e Genel Müdür olarak atanan Osman Taha Küçük’e Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler bir veda ve teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Osman Taha Küçük’e “4 yıl boyunca Kapadokya’nın ulusal ve uluslararası platformlarda tanınırlığın artması ve birlikte hareket etme yönünde yapmış olduğunuz özverili çalışmalardan ötürü Kapadokya Turizmcileri adına çok teşekkür ederiz.” diye konuştu ve KAPTİD adına kendisine bir plaket sundu.

Ayrıca Osman Taha Küçük’ün Kapadokya’ya geldiği dönemde sadece İstanbul Atatürk - Nevşehir arasında günde bir sefer olan sefer sayısını, İstanbul Atatürk haricinde Antalya, İstanbul Sabiha Gökçen ve Nisan’da başlayacak olan İzmir seferlerini de ekleyerek 6 sefere çıkardığını hatırlatan Yakup Dinler, bütün bu yeni kazanımlar dahilinde THY’nin önayak olduğu 15 adet workshop ziyareti ile de sektör içerisinde kaynaşma sağladığı için özellikle teşekkür etti.

Osman Taha Küçük de Yakup Dinler’e Kapadokyalı Turizm camiasına kendisi ve kurumuna verilen desteklerden ötürü teşekkür ederek, “Sizlerle çok güzel bir sinerji yakaladık, yapmış olduğumuz famtripler de destekleriniz, ayrıca başka destinasyonlardan gelen famtrip heyetlerine göstermiş olduğunuz yakınlık beni çok mutlu etti. Burası ilk müdürlük deneyimi yaşadığım yer, çok iyi anılar ile ayrılıyorum ve çok güzel dostlar edindim.” diyerek ziyaretten ötürü Yakup Dinler’e teşekkür etti.

KAPTİD'den THY Kapadokya Müdürü'ne veda

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

ne is? ~ 8 yıl önce
odul verilen thy muduru simdi gozaltinda !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAPTID ~ 8 yıl önce
kaptid baskani, oradaki esnaflar,dukkan sahipleri,turculara once insanlik sonra esnafligi ogretsin! yerli,yabanci turistleri kaziklayarak hicbir yere varamayacagimizi,ulkemizin ve milletimizin aleyhine kotu reklama sebep olduklarini,dukkanlarina gelen turistlerin bir urunu pahali bulduklarinda onlara isine gelmiyorsa alma,git diyenleri,fahis fiyatlara balon turu duzenleyenleri acilen ogretmesi lazim! bu rezillikler ulkemizin her turistik yerinde ayni maalesef!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakup Dinler ~ 8 yıl önce
KAPTID rumuzu ile yorum yazan yorumcuya: Medeni cesaretin varsa, ismini buradan yaz, ben sana ulaşırım, bu konuyu tartışır genel fikirlerini alırım. Ama yok vermem diyorsan buradan derneğimizin nickini kullanarak buraları boşuna kirletme.
Yakup Dinler'e ! ~ 8 yıl önce
Sen tecrubelerini yazan insanlara, ismini bilmem nesini sorup,ulasmaya calisacagina ve vermez ise de buralari kirletme diye abuk sabuk yazi yazacagina adamin yazdiklarini sen ve dernegin iyi okusun,niye bunlar yazilmis diye sorsun ona gore kendilerine,uyelerine,esnaflara ceki duzen versin ki sizler de ulkemizin turizmini kirletmeyin!
KAPADOKYA ~ 8 yıl önce
YAZDIKLARININ HEPSI DOGRU...ACI AMA GERCEK...
baskan ~ 8 yıl önce
Konuyu tartisirim diyorsun da neyi tartisacaksin kimse durduk yere bunlari yazmaz diye dusunuyorum. Yillarca havalimaninda calistim Kapadokya,Urgup,Goreme tarafindan gelen turistlerden yukarida yazilan sebepler ve benzerleri gibi cok sikayetler dinledim. Sadece orasi degil tabii baska yerlerden gelenlerden de. Maalesef insan kalitemiz cok kotu ve biz o kalitedeki insanlarla turizm gibi bir onemli sektorden ulke olarak para kazanmaya ve reklamimizi yapmaya calisiyoruz. Egitime hic onem vermiyoruz ki kast sadece okul egitimi degil gorgu,konusma,tavir konularinda da egitim cok onemli. Tum gayesi para olan,kaba,kalitesiz insanlarla turizm yapilamaz, yapilsa bile olmasi gereken kazanc,reklam olmaz bu kadar basit. Bir de bu ulkede oteller,turlar,balonlar vs yerli turistlere hep pahali satilir ki ulkemizde zengin olmayan kac kisi 1 saatlik balon turuna o fiyatlari verebilir? Bu isin maliyeti ve kazanci nedir? Kapadokya'da dusus var diye 3-4 gun once bu sitedeki haberi okuyun onlem alin bence.
Yakup Dinler ~ 8 yıl önce
KAPTİD'in açılımı Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği'dir. Bizim buradaki esnafla, dükkan sahipleri ve turcular dediğiniz aslında acenta olarak tabir edilen grupla alakamız yok. Üyelerimizin %90'ı otelci, diğer alanlardan da 1'er 2'er işinin ehli üyelerimiz var. Ana meslek dalımız otelcilik olduğu için bu konuda eğitimi zaten veriyoruz, buyurun son eğitimiz ile ilgili haber: http://www.milliyet.com.tr/kaptid-sosyal-davranis-ve-protokol-egitimi-nevsehir-yerelhaber-1159338/ Fakat görüyorum ki bütün mesele kazıktan giriyor balon turlarının pahalılığından çıkıyor. Evet balon turu pahalı bir aktivite (150 EUR civarı) ama hiç kimse sizi balona zorla bindirmiyor, bindirmesine de gerek yok zira zaten dolu ve serbest piyasa. Kaldı ki 150 EUR olan rakam Afrika'da yapılan uçuş fiyatlarının neredeyse 1/3'ü yani oraya göre çok daha ucuz. Balona binemedik diye Kapadokya Turizmine laf edip, yabancı turist düşmanlığı yapmak size hiç bir şey kazandırmaz isimsiz klavye şövalyeleri!
sovalye ~ 8 yıl önce
ulkemizin gelir kaynaklarinin basinda gelen turizm'de oteller,turcular,acentalar,calisanlar ile bir butundur,birbiriyle baglantilidir! isinize gelmedi mi esnafla,acentalarla vs alakamiz yok degil mi? esnaftan,turdan memnun kalmayan otelden bir anda cekip giderse ne olacak peki?allahtan egitim veriliyor ya verilmeseymis?butun mesele tabii ki kazik ve pahali balon turu degil turistlere kabalik yapmak,kovalamak gibi marifetler de var! balon pahali kimse sizi zorla bindirmiyor demek basli basina bir facia! afrika biletiyle karsilastirmak da komedi! kendi insanina dusman olmak boyle bir sey galiba!alt-orta gelir grubu insanimiz nasil o paralari verebilir? siz oraya sadece zenginler gelsin istiyorsaniz bunu ilan edin ki millet ona gore gelsin! is sadece balona binememek vs degil,var olan sorunlardan,siz anlamak istediginizi anlamaya devam edin,ders cikarmaya calismayin,yarin oburgun turizm acgozlu,cikarci,kaba,kalitesiz insanlar sayesinde batarsa o zaman goruruz kim dusman kim dost!
Yakup Dinler ~ 8 yıl önce
Klavye Şövalyesi; "afrika biletiyle karsilastirmak da komedi!" demişsin ya, bence sen başlı başına bir komedyasın ki boş kişilerle burada vakit geçirdiğimin, laf anlamazlara laf anlatmaya çalıştığımın bir numaralı ispatısın. http://www.balloonsafaris.com/faq/ sayfasına girersen orada balon uçuş fiyatlarını yazar. Ama bu linke tıklayabilecek kabiliyetin olmadığını düşünerek ben sana yazayım buradan AFRİKA'da Balon Uçuş Ücretini: The price is US$499 pp + US$40 Tanzania National Parks Balloon Fee. Total US$539 Ayrıca biz kimseyi küçümsemiyoruz. Birileri gider pansiyonda kalır, diğeri gelir lüks kaya odada kalır, biz kimseyi gelir grubuna göre ayırmıyoruz, Kapadokya'da herkesin başımızın üstünde yeri var. Burada Business Bilet neden pahalı diye bir tartışma görmedim? Parası olan Business alır, daha az olan Eco uçar, olmayan da maalesef uçamaz. Eğer bu şartlardan memnun değilsen git Sosyalist veya Komünist bir ülkeye yerleş, mesela Kuzey Kore tam sana göre :)
! ~ 8 yıl önce
Dernek sovalyesi,Afrika ucus fiyati dersen havacilik sitesinde akla ilk ucak bileti fiyati gelir!Balon fiyati pahali,alt gelir grubu bu parayi nasil oder deniyor sen kalkmis isteyen pansiyonda kalir isteyen kayada kimseyi gelir grubuna gore ayirmiyoruz vs diyorsun bir de business class ornegi veriyorsun komedya!Yazilanlari,anlatilmak istenenleri tekrar tekrar okumani hatta birilerinden yardim almani tavsiye ediyorum zira senin okuduklarini anlama kabiliyetinin olmadigini dusunuyorum! Yillarca oraya gelen turistlerden bos kisiler olarak iyi para kazandiniz tok satici hesabi keyfiniz rahat o yuzden fiyat bu isinize gelirse diyebiliyorsun! Bu kafayla,uyarilari dikkate almadan,kimseyi umursamadan turizme devam edin ki yerli,yabanci turistler gelmesinler ve daha cok kotu reklamimizi yapsinlar! Bu sorunlar bu ulkenin her turistik bolgesinde ayni! Once kendi insaniniza deger vereceksiniz sonra baskasina ama niyet baska! Bu arada, odul verip veda ettigin thy mudurude gozaltinda alinmis!
MainlandChinese ~ 8 yıl önce
Insallah Pekinde Veysel abinin yerini aratmaz..Basarilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000