26 Şubat 2009, Perşembe 08:50:36

Kaptan Pilotun evinde sessizlik...

Amsterdam'da düşen Türk Hava Yolları uçağının kaza nedeni ile ilgili araştırmalar devam ederken, kazada hayıtın kaybeden kaptan pilot Hasan Tahsin Arısan'ın evinde sessizlik hakim.
  • AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİM.PİLOTLARIMIZIN MEKANLARI CENNET OLSUN THY CAMİASINADA GEÇMİŞ OLSUN DİLERİM EKE
  • Elim kazada hayatini kaybeden yolcular ve ozellikle degerli meslekdaslarima Allah dan rahmet diliyorum. ARISAN KAPTAN benim ogretmenimdi filo komutanimdi. Hayatimda bu kadar iyi bir insan, pilot, ogretmen, komutan tanimadim sanirim da taniyamayacagim. Seni COK ozleyecegim ARISAN KAPTAN.
  • Allah rahmet eylesin. Tüm ölenlerin aile ve yakınlarına baş sağolığı diliyorum. Allah sabır versin
  • Türk HavaYolları'nın seçkin kaptanlarından biri olan Tahsin abimize Allahtan rahmet acılı ailesine sabır ve başsağlığı dilerim... Kaptan pilot Feza Bilge
  • büyük ve sağlam bir camiasınız güçlü olmalısınız söylenen ve söylenecek olanlara karşı beraber göğüs germelisini. bende farklı şirkette uçan sivil kökenli bir pilotum.bu onların değil benim sizin başınızada gelebilirdi.bunların farkında olarak bu kutsal görevi yapıyoruz.pilotlar hakkında daha ne olumsuz sözler yazılıp çizilecek. ama sizde biliyorsunuzki bu kadar saati ve tecrübesi olan bir kahraman o uçağı tarlaya bile bu şekilde indirebildiyse o anda o uçaktaki o büyük aksaklığı ve o büyük olumsuz arızayı siz düşünün. artık onlar bir kahraman. bir line uçağını tarlaya bu şekilde indirebilmek çok büyük bir yetenek ve doğa üstü bir olaydır. RUHLARI ŞAD OLSUN ALLAH GERİDE BIRAKTIKLARI AİLELERİNE SABIR VERSİN..
  • Hava Kuvvetlerinin yetiştirdiği seçkin pilotlarından H.Tahsin ARISAN için Mükemmel İnsan söyleminin yetersiz kaldığı bir günü yaşamaktayız. Güzel anılarımızı hatırlarken, kendisini ve mesai arkadaşlarını üzüntü ile EBEDİ FİLO'ya uğurluyoruz.. Ailelerine sabırlar diliyorum. H.Gürol ALKILIÇGİL (111FL.)
  • PİLOT KARDEŞLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN. çok uzulduk. çebiailesi. ve erdal doker ailesi
  • kaptanlarımızın yakınlarının,yolcularımızın yakınlarının ve şirketimizin başı sagolsun..ayakta duralım yıkılmayalım ki yıkılanlara destek olalım..
  • Tüm camiamızın başı sağolsun. Arkadaşlarımıza Allah rahmet eylesin.Çullu
  • Mnce ailelerin sonda havacılık camiasının başı sağ olsun, acımız büyük

Arısan'ın Bakırköy'deki Ataköy Konakları'ndaki evinde ailesinin acılı bekleyişi sürüyor. Aile bireyleri kazanın ardından kendilerini ziyarete gelen yakınlarıyla görüştü. Taziyeleri kabul eden ailenin oturduğu siteye gazetecilerin girmelerine izin verilmiyor. Ailenin, yakınları dışında kimseyle görüşmek istemediği öğrenildi. Uçuş ekibinin başı olan Arısan ile birlikte mürettebattan Olgay Özgür ve Murat sezer de hayatını kaybetmişti. HASAN TAHSİN ARISAN

Kaptan Pilotun evinde sessizlik...

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 15 yıl önce
AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİM.PİLOTLARIMIZIN MEKANLARI CENNET OLSUN THY CAMİASINADA GEÇMİŞ OLSUN DİLERİM EKE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Elim kazada hayatini kaybeden yolcular ve ozellikle degerli meslekdaslarima Allah dan rahmet diliyorum. ARISAN KAPTAN benim ogretmenimdi filo komutanimdi. Hayatimda bu kadar iyi bir insan, pilot, ogretmen, komutan tanimadim sanirim da taniyamayacagim. Seni COK ozleyecegim ARISAN KAPTAN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Tüm ölenlerin aile ve yakınlarına baş sağolığı diliyorum. Allah sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türk HavaYolları'nın seçkin kaptanlarından biri olan Tahsin abimize Allahtan rahmet acılı ailesine sabır ve başsağlığı dilerim... Kaptan pilot Feza Bilge

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
büyük ve sağlam bir camiasınız güçlü olmalısınız söylenen ve söylenecek olanlara karşı beraber göğüs germelisini. bende farklı şirkette uçan sivil kökenli bir pilotum.bu onların değil benim sizin başınızada gelebilirdi.bunların farkında olarak bu kutsal görevi yapıyoruz.pilotlar hakkında daha ne olumsuz sözler yazılıp çizilecek. ama sizde biliyorsunuzki bu kadar saati ve tecrübesi olan bir kahraman o uçağı tarlaya bile bu şekilde indirebildiyse o anda o uçaktaki o büyük aksaklığı ve o büyük olumsuz arızayı siz düşünün. artık onlar bir kahraman. bir line uçağını tarlaya bu şekilde indirebilmek çok büyük bir yetenek ve doğa üstü bir olaydır. RUHLARI ŞAD OLSUN ALLAH GERİDE BIRAKTIKLARI AİLELERİNE SABIR VERSİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hava Kuvvetlerinin yetiştirdiği seçkin pilotlarından H.Tahsin ARISAN için Mükemmel İnsan söyleminin yetersiz kaldığı bir günü yaşamaktayız. Güzel anılarımızı hatırlarken, kendisini ve mesai arkadaşlarını üzüntü ile EBEDİ FİLO'ya uğurluyoruz.. Ailelerine sabırlar diliyorum. H.Gürol ALKILIÇGİL (111FL.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
PİLOT KARDEŞLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN. çok uzulduk. çebiailesi. ve erdal doker ailesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kaptanlarımızın yakınlarının,yolcularımızın yakınlarının ve şirketimizin başı sagolsun..ayakta duralım yıkılmayalım ki yıkılanlara destek olalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tüm camiamızın başı sağolsun. Arkadaşlarımıza Allah rahmet eylesin.Çullu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Mnce ailelerin sonda havacılık camiasının başı sağ olsun, acımız büyük

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000