26 Aralık 2015, Cumartesi 12:21:18

Kaptan Çakıcı 'Havada Kalan Sorular'ı imzalayacak

Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim eski Başkanı Kaptan pilot Menderes Çakıcı, “Havada Kalan Sorular” adındaki kitabını imzalayacak.
  • Menderes kaptanımızn eline,yüreğine sağlık başarılarının devamını diliyorum.
  • Menderes kaptanla 28 aralık salı günü danışmak şerefine nail oldum,güzel insan ömür boyu sağlık ve Mutlu günler dilerim tabii sevdiklerinle beraber....
  • Dürüstlük arkadaşının hakına saygıyla başlar.777 ilk geçenler kimlerin hakkını yedi ?Dürüstlükmüş.....
  • Uçuş eğitim başkanı Sedat şekercide ODTÜ Matematik mezunudur. Koltuğun asla değiştirmediği ender insanlardandır. adamdiyorsunuz ya işte . Menderes kaptanda iyi insandır .Adam rumuzuyla yazan arkadaş kimin yalakası .atıp tutmuş insanları karalamak ne kadar kolay.
  • sayın yorumcular bu kitabı nerde hangi kitabevinde bulabilirim?yardımcı olanlara teşekkürler
  • Baskıdan çıkan kitabın üzerine raflarında satmak isteyen firmalar belirli bir oranda kar marşı koyarlar. Gerçekte 10 liraya çıkan bir kitap iki katı fiyata bu örnekte olduğu 20 TL satılabilir . Nedeni satan firmaların ofis kiraları, çalıştırdıkları elemanlar, vergi ve diğer giderlerdir. Bir kitabı daha ucuza almanın en iyi yöntemi internet üzerinden almak veya indirimli durumlarda almaktır. İnternet üzerinden satışta firmaların giderleri minimumdur. Bu nedenle %25 ve üzerindeki oranlarda ucuz kitaba ulaşmak mümkündür. Kitabın renksiz baskı ve ucuz kağıtta baskı ile yapılması kitabın ucuz satılmasını getirir. Kitapta renkli ve kaliteli kağıt kullanılması maliyetleri artırır.
  • ADAM 50 YASINDA AMA 60 da GOSTERIYOR, EEE UZUN YOL UCUCUSU OLMAK BOYLE , UYKUSUZ GECEN HER GECE OMURDEN ALIYOR, SONRADAN UYUSANDA BEDENE BORCUN BITMIYOR , NEDIYELIM ALLAH KOLAYLIK VERSIN, EMEKLILIGINDE INSALLAH
  • Kenan ne kotu yazmissin, belliki icnden anca bu cikiyor, bak Kenan yazmadim dikkat et:..
  • Parasızsa alırız yoksa niye alalım? Gider bir ihtiyacı olana veririz bu parayı!
  • Gençofis nedir yahu ?

Türk Hava Yolları (THY) Uçuş Eğitim eski Başkanı kaptan pilot Menderes Çakıcı, "Havada Kalan Sorular" isimli kitabını imzalıyor.

26 yılını gökyüzünde geçiren THY Boeing 777 filosu kaptanlarından Menderes Çakıcı, hem havacılık meraklıları hem de uçakla seyahat edenlerin ilgisini çekecek bir kitap hazırladı. Yıllarını havacılığa veren kaptan pilot Çakıcı, uçuş sırasında yolcuların en çok merak ettikleri ve uçuş ekiplerine yönelttikleri soruları bir kitapta topladı ve hepsine tek tek açıklama getirdi.

Kaptan Çakıcı, 28 Aralık Pazartesi günü saat 12.00 ve 17.00 arası Gençofis Pilot Dünyasında "Havada Kalan Sorular" isimli kitabını hayranlarına imzalayacak.

KAPTAN PİLOT MENDERES ÇAKICI KİMDİR?

1965 Ankara doğumlu olan Menderes Çakıcı, 1988 yılında ODTÜ Uçak Mühendisliği’nden mezun oldu. THY’nin pilot eğitimi için yurtdışına gönderilen Çakıcı, eğitim sonrası ikinci pilot olarak uçmaya başladı. Bugüne kadar Boeing 727, 737, RJ 70/100, Airbus 319-320-321 ve Boeing 777 tipi uçaklarda uçtu. Evli ve iki çocuk babası olan Çakıcı, halen Boeing 777 uçaklarında kaptan pilotluk ve uçuş kontrol öğretmeni olarak görev yapıyor.

Kaptan Çakıcı 'Havada Kalan Sorular'ı imzalayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Thy ~ 8 yıl önce
Menderes kaptanımızn eline,yüreğine sağlık başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim Koç ~ 8 yıl önce
Menderes kaptanla 28 aralık salı günü danışmak şerefine nail oldum,güzel insan ömür boyu sağlık ve Mutlu günler dilerim tabii sevdiklerinle beraber....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam a ~ 8 yıl önce
Dürüstlük arkadaşının hakına saygıyla başlar.777 ilk geçenler kimlerin hakkını yedi ?Dürüstlükmüş.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökdeniz ~ 8 yıl önce
Uçuş eğitim başkanı Sedat şekercide ODTÜ Matematik mezunudur. Koltuğun asla değiştirmediği ender insanlardandır. adamdiyorsunuz ya işte . Menderes kaptanda iyi insandır .Adam rumuzuyla yazan arkadaş kimin yalakası .atıp tutmuş insanları karalamak ne kadar kolay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 8 yıl önce
sayın yorumcular bu kitabı nerde hangi kitabevinde bulabilirim?yardımcı olanlara teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kitap fiatı Ve ucuza alma yöntemi ~ 8 yıl önce
Baskıdan çıkan kitabın üzerine raflarında satmak isteyen firmalar belirli bir oranda kar marşı koyarlar. Gerçekte 10 liraya çıkan bir kitap iki katı fiyata bu örnekte olduğu 20 TL satılabilir . Nedeni satan firmaların ofis kiraları, çalıştırdıkları elemanlar, vergi ve diğer giderlerdir. Bir kitabı daha ucuza almanın en iyi yöntemi internet üzerinden almak veya indirimli durumlarda almaktır. İnternet üzerinden satışta firmaların giderleri minimumdur. Bu nedenle %25 ve üzerindeki oranlarda ucuz kitaba ulaşmak mümkündür. Kitabın renksiz baskı ve ucuz kağıtta baskı ile yapılması kitabın ucuz satılmasını getirir. Kitapta renkli ve kaliteli kağıt kullanılması maliyetleri artırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahhh ~ 8 yıl önce
ADAM 50 YASINDA AMA 60 da GOSTERIYOR, EEE UZUN YOL UCUCUSU OLMAK BOYLE , UYKUSUZ GECEN HER GECE OMURDEN ALIYOR, SONRADAN UYUSANDA BEDENE BORCUN BITMIYOR , NEDIYELIM ALLAH KOLAYLIK VERSIN, EMEKLILIGINDE INSALLAH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Narrow Body ~ 8 yıl önce
737 de ayda 48 bacak ucsaydi o zaman gorurdun yasli gostermeyi:) Ayda 8 bacak yormaz insani buyutme...
Bacak ~ 8 yıl önce
Eskiden ayda 88 bacak ic hat uculabiliyordu.
KenEn ~ 8 yıl önce
Kenan ne kotu yazmissin, belliki icnden anca bu cikiyor, bak Kenan yazmadim dikkat et:..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bedava mı? ~ 8 yıl önce
Parasızsa alırız yoksa niye alalım? Gider bir ihtiyacı olana veririz bu parayı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genco ~ 8 yıl önce
Gençofis nedir yahu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genç Ofis ~ 8 yıl önce
Burası Airbus ve Boeing uçaklarının her türlü hediyelik eşyalarının da yasal satıldığı bir büyük havacılık kitapçısı. Havacılar bilir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000